Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 29

• 80 432
  • 924
  •   1
Отговори
# 435
kalpazankata браво   smile3501
bonibon fingerscrossed

# 436
Мили мои момичета ето ме тук да Ви споделя...изгубили ми резултата от цитото...някъде по неведоми пътища...се е затрило..3 дена го търсиха...и днес дадох ново цито. ooooh! newsm78първото ми излезе 3А..лекувах се със антибиотик и глобули..сега ще видим това ooooh! ooooh! ooooh!в четвъртък заминавам за София(понеже съм от Пловдив) във ВМА за Артроскопия на коляното...стискайте ми палци..!!Целувам ви вскички..!! Hug Hug Hug

# 437
Оххх милаааа  Hug Едно зло само не идва  ooooh! но пък хубавото е, че после всичко се нарежда  Hug
Да ти дам пример - аз оперирана, без заплата съответно и чакаща НОИ да преведе болничен,  мъжа ми го уволняват преди 8 дни, а вчера ни се наводни апартамента заради канал в банята преливащ  ooooh! Но сега всичко от посочените е неутрализирано  Hug Давам този не чак толкова хумористичен пример, за да видиш, че всяко чудо за 3 дни  Crazy Успех с крака, успех с цитото и да знаеш, че тук сме насреща  Hug

# 438
Оххх милаааа  Hug Едно зло само не идва  ooooh! но пък хубавото е, че после всичко се нарежда  Hug
Да ти дам пример - аз оперирана, без заплата съответно и чакаща НОИ да преведе болничен,  мъжа ми го уволняват преди 8 дни, а вчера ни се наводни апартамента заради канал в банята преливащ  ooooh! Но сега всичко от посочените е неутрализирано  Hug Давам този не чак толкова хумористичен пример, за да видиш, че всяко чудо за 3 дни  Crazy Успех с крака, успех с цитото и да знаеш, че тук сме насреща  Hug
Ох миличката ми..пожелавам ти Новата година да ти донесе..много много здравенце..поне всички тези неволи да ти бъдат овъзмездени..много щастие и любов от близките до сърцето ти хора.Целувам те и те прегръщам силно..благодаря ти за всичко..за безценните ти мили думи,които стопиха сърцето ми. Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 439
  • София
И аз минавам да кажа че с моята биопсия и цитонамазка всичко е добре.
 Биопсията нищо тревожно не е показала,в цитото което е Б1 са видели някакви коли,които съм си пренесла най-вероятно от зад на пред и трябва да внимавам много с бърсането след ВЦ,това е било и причината в тази от преди 6 месеца да излезнат и левкоцити.Сега ще слагам едни свещички Арилин рапид и след 3 месеца пак ще се видим с доктора.

# 440
И аз минавам да кажа че с моята биопсия и цитонамазка всичко е добре.

Винаги се радвам на такива новини  Party

# 441
  • в Низината
Да ви питам -  в Онкологията дали ще пазят хистологичния материал от операцията /от октомври месец/ и най-вече дали ще ми го дадат да си го взема?

# 442
Да ви питам -  в Онкологията дали ще пазят хистологичния материал от операцията /от октомври месец/ и най-вече дали ще ми го дадат да си го взема?
Да, ще ти го дадат, защото това е твое право и по закон ти принадлежи /все пак е част от тялото ти/  Peace Трябва да го пазят, но попитай къде е точно, защото аз преди време търсих едни стъкла мои и се оказаха, че се намират на съвсем друго място.

# 443
  • София
Здравейте!Да се отчета,днес бях на преглед при д-р Ганчева.Всичко е наред,но ще разбера резултата от цитото чак на 26ноември Mr. Green.До тогава... #CrazyЛека вечер и  Hug

# 444
Здравейте!Да се отчета,днес бях на преглед при д-р Ганчева.Всичко е наред,но ще разбера резултата от цитото чак на 26ноември Mr. Green.До тогава... #CrazyЛека вечер и  Hug
Моите резултати при нея стават за 2 седмици

# 445
Здравейте и от мен Simple Smile На мен прегледа при Ганчева ми беше вчера. Имам едно петънце, което си седи от известно време, но до момента само го проследявахме. За съжаление не се махна самичко, та сега ми предстоят ХПВ тест и биопсия, много ме е страх честно казано. Доста неща ми се насъбраха последните 2,3 години и много се надявам резултатите ми да са добри  Praynig
Иначе последните ми 3 цитонамазки са все 2-ра група, но на колпоскопа си се вижда изменен участък. Тя каза, че е точно до канала, което още повече ме плаши... Не е ясно точно как ще процедираме, тестовете ще покажат, но много ме е страх да не се окаже по-лошо Sad Според нея най-крайният вариант е с примка за 5 мин при пълна упойка и после вкъщи... Но дали наистина това е най-лошия вариант?

# 446
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile На мен прегледа при Ганчева ми беше вчера. Имам едно петънце, което си седи от известно време, но до момента само го проследявахме. За съжаление не се махна самичко, та сега ми предстоят ХПВ тест и биопсия, много ме е страх честно казано. Доста неща ми се насъбраха последните 2,3 години и много се надявам резултатите ми да са добри  Praynig
Иначе последните ми 3 цитонамазки са все 2-ра група, но на колпоскопа си се вижда изменен участък. Тя каза, че е точно до канала, което още повече ме плаши... Не е ясно точно как ще процедираме, тестовете ще покажат, но много ме е страх да не се окаже по-лошо Sad Според нея най-крайният вариант е с примка за 5 мин при пълна упойка и после вкъщи... Но дали наистина това е най-лошия вариант?
Тук пак ще ме заклеймят, но държа да ти кажа, че няма нищо страшно в конизацията, дори и в ЛИИП, за което дори и големият компетент Ally_t се съгласи, че не е точно конизация. Зараства без следи, не боли, не е страшно. Нищо особено.
Единственото страшно нещо е хистеректомията, ако нямаш деца. Ако имаш, дори и това не е страшно.
Всичко ще мине и няма да останат последствия. Само мисли позитивно и не се страхувай, защото страхът не помага с нищо.

# 447
Е никой не е казал, че е страшно или фатално, или кой знае какво. Просто обстоятелствата са стресиращи, страх, притеснение от резултата. Иначе много ясно, че няма нищо фатално, ама чак нищо особено, все пак не е като пломба ooooh! Минава и заминава всичко Simple Smile

# 448
  • София
Ако една конизация е нещо притеснително, значи хал хабер си нямате от страшни неща.

Наистина не виждам кое е страшното - не боли, не е травмиращо, не оставя белези, няма никакви последствия. Лек дискомфорт не го броя за нищо.

Е, да, не мога да го сравня с пломба, защото аз спя на зъболекарския стол, но не заради упойка, а защото съм спокойна при моя лекар. А по време на конизация спя, защото са ме упоили Simple Smile

# 449
  • Wolwedans

Тук пак ще ме заклеймят, но държа да ти кажа, че няма нищо страшно в конизацията, дори и в ЛИИП, за което дори и големият компетент Ally_t се съгласи, че не е точно конизация. Зараства без следи, не боли, не е страшно. Нищо особено.
Единственото страшно нещо е хистеректомията, ако нямаш деца. Ако имаш, дори и това не е страшно.
Всичко ще мине и няма да останат последствия. Само мисли позитивно и не се страхувай, защото страхът не помага с нищо.
Дори и да пропусна ироничното "големия компетент", не мога да пропусна, че АЗ съм се съгласила с ТЕБ. Ако си учила 6 години медицина, ако си специализирала още 4 години, ако си преподавател като мен в медицински университет, и ако имаш като мен над 15 години лекарски стаж и над 8 по специалността, ТОГАВА бих се съгласявала с теб. Не разбирам хора като теб колкото и да се опитвам. Била съм винаги добронамерена към всички, получавам десетки лични съобщения с молба да помогана и НИКОГА не съм отказвала, дори и това да ми отнеме време в ровене по библиотеки, наредби и т.н. Смятам себе си за малкото останали състрадателни лекари, имам отношение и за това повечето ми пациенти са ми благодарни. Не страдам от манията да се харесвам на всички. Живей си живота и просто не се занимавай с мен.
"Няма не наказано добро..."

Общи условия

Активация на акаунт