Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 29

• 78 737
  • 924
  •   1
Отговори
# 765
здравейте моми4ета днес 4акам да ми се обадят за хистологи4ните резултати офффф много ми е притеснено Whistling стискайте палци лек ден ви желая  bouquet

# 766
здравейте моми4ета днес 4акам да ми се обадят за хистологи4ните резултати офффф много ми е притеснено Whistling стискайте палци лек ден ви желая  bouquet
Стискаме!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 767
Fatma- сигурно всичко ще е наред, а то вече предполагам ,че ти са се обадили Simple Smile
На всички момичета пожелавам весело посрещане на новата година и моля, кажете на болести и разни притеснения да изчезнат от вас   Hug  bouquet

# 768
Kremika благодарим  Mr. Green Весело и на теб!  Hug
Болестите и притесненията ще ги  fight

# 769
kremika във 5,30 холандско време ми се обадиха и съм много щастлива  newsm17 слава на бога нема инситу и квот е имало там е рязано до 4исто  Party ве4 след 6 месеца на контролна цитонамазка до 2 години пожелавам на вси4ки ви 2014 само добри резултати 1-2 група да не съм 4ула ве4е 3-4-5 забранявам .Нефертари  ти как си?- надявам се да си добре искам го и се моля с цялата си душа нека 2014 ти донесе пълна торба със здраве  bouquet

# 770
Еййй, Фатма, страхотна новина!!!! Hug Hug
Радвам се за теб искрено!
Благодаря ти за пожеланията към мен, за себе си ще пиша по-нататъка  Stop

# 771
ще 4акам нефертари да пишеш. Нека, о господи боже нека вси4ки моми4ета са добре и да няма ве4е лоши резултати Praynig Hugдобре е 4е ви има Hug Hug без вас незнам как щях да превъзмогна вси4ко това

# 772
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!! Много,много здраве,любов и късмет на всички момичета! Hug

# 773
За много години, момичета  Hug

# 774
Честита нова 2014! Живот и здраве, много успехи, много щастие и радости за всички момичета!!!
Нефертари как си  Hug Май всички чакаме да ни разкажеш за себе си.. Peace

# 775
Утре ще дам инфо за себе си, но се притеснявам да не оспамя темата  Embarassed
Вагинално съм добре  Mr. Green Перианално ще знам утре каква е ситуацията след аноскопията  WhistlingНе пия лекарства освен пробиотик и витамини + 3 чаши вино тая вечер  Crazy Вагинални глобули нямам вече за ползване, чак след 10-ина дни имам да слагам 10 бр вагилакт /или нещо от сорта, не е пред мен рецептата/. Стискайте палци да няма фистули и абцеси  Peace
Как изкарахте празника? Ние си бяхме тримцата у нас, тая година ифу-аху нямаше, но това е положението - много ни се събра  Stop
 Hug Hug HugБъдете здрави, момичета, другото е суета  Hug Hug Hug

# 776
И анално съм добре  Mr. Green Имах честта да огледам с камера как е отвътре, е гадно е на вид  Sick но няма и помен от фисури, фистули, хемороиди, абцеси и други рунтави веща  Crazy Ползвам едни свещички от 3-4 лв, български, за отпускане на мускулатурата  Peace
Направо ме е страх да се израдвам  Praynig Живи и здрави бъдете, между другото мога с 2 ръце да препоръчам проктолог-хирург в София. Изключително внимателен!!!

# 777
  • София
Чудесна новина,Nefertari ! Бъди здрава и усмихната ! Hug

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 12:06 от bonibon :)

# 778
Nefertari, най-накрая слънцето да огрее и в твоя двор, браво, много се радвам за теб, че се измъкна от тези болести, дано вече само здраве. Наистина когато на човек му се струпа толкова много разбира кое е стойностно в живота  Heart Eyes

# 779
тихо....тихо....да не чуе дявола  Praynig
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
П.П. Кой се наема да пусне нова тема?

Общи условия

Активация на акаунт