Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 29

• 78 735
  • 924
  •   1
Отговори
# 780
Наистина когато на човек му се струпа толкова много разбира кое е стойностно в живота  Heart Eyes

Дяволски си права .....

# 781
Здравейте и честита нова година. Пиша ви понеже както писах преди време ми предстой както пише на листа който ми дадоха когато ходих на преглед миналия път лазервапоризация и понеже съм студентка и пътувам често и ме притеснява дали след маниполацията ще мога да нося поне малко тежко (багажа си Simple Smile) и изобщо има ли нещо за което да се притеснявам освен за първата менструация след маниполацията ?

# 782
Аз не знам какво е лазервапоризация и не смея да се изказвам ....

# 783
До колкото ми обясниха изрязване с лазер на папиломите които са ми с радиус 3 см Simple Smile. Също ме притеснява дали ще мога да ходя на лекции че сега ми е важно.. а не искам да си отлагам и здравето ..

# 784
Ти здравето не го отлагай  Peace Лекциите лесно ще ги дръпнеш от нета ...

# 785
  • София
Нефертари, много се радвам за добрите новини.  Hug Ти повлече крак тая година с хубава новина, затова само хубави новини да има през новата година за всички.  Hug

# 786
Нефертари, много се радвам за добрите новини.  Hug Ти повлече крак тая година с хубава новина, затова само хубави новини да има през новата година за всички.  Hug
Ха дано! Ха дано! Живи и здрави да сте момичета!
П.П. Вагиналната болка ту я има, ту я няма. Идеи?

# 787
моми4ета ЗА МНОГО ГОДИНИ желая ви много много здраве и усмивки през 2014-та нефертари искренно се радвам за теб нека новата година ти донесе страшно много здраве и добри резултати  bouquet

# 788
Mira_89,
мисля, че при лазервапоризацията не трябва да вдигаш тежко няколко дни пак . Има едно момиче със същата процедура при Карагьозов- el_Vel .- дано и тя ти каже по-точно, май за лекции е ок ако не те боли нещо, но за носене на разни неща..... Thinking
успех ти желая, не се тревожи това все пак е по-леко от конизация но и се пази, не е за подценяване  bouquet

# 789
  • Wolwedans
Нефертарче, чудесни новини! Много се радвам! Не ги мисли повече тези болки!  Май трябва вече да мислиш за други, доста по-приятни усещания в тази област. Wink

# 790
Mira_89,
мисля, че при лазервапоризацията не трябва да вдигаш тежко няколко дни пак . Има едно момиче със същата процедура при Карагьозов- el_Vel .- дано и тя ти каже по-точно, май за лекции е ок ако не те боли нещо, но за носене на разни неща..... Thinking
успех ти желая, не се тревожи това все пак е по-леко от конизация но и се пази, не е за подценяване  bouquet

Мерси много, то и при мен карагьозов ще ми я прави е да според мен първата седмица трябва повече да се пазя, но после. поне за лекций да няма проблем иначе няма да се прибирам и така

# 791
Здравейте,момичета!
ЧНГ  bouquet.Само здраве и хубави резултати Hug Hug Hug

Мира,писах ти на ЛС.

# 792
Честита Нова Година , момичета!
 Нека тя донесе на всички преди всичко здраве,защото то е най-ценното, много щастие и късмет. И от хубави неща да не можем да се отървем.

# 793
Само хубави резултати пожелавам! Hug

Аз чакам моето контролно цито в четвъртък. От страх гледам, че съм го направила само 5 месеца след последното, а не както си пише на бланката - след 12 Mr. Green Знам, че щом 2 пъти в живота съм имала ПАП 3А, никога вече няма да оставя повече от 6 месеца период до следваща контрола.
Засега удържам положението само с имуностимуланти след всеки лош резултат, да видим до кога Peace
ЗДРАВЕЙТЕ! Аз също съмПАП3.Как протече твоето лечение?Какви имуностимуланти вземаш?Благодаря!

# 794
Здравейте, момичета и честита нова година! Нямах много време да се ровя и да чета в темите, затова ще питам направо, пък ако някоя може да ми отговори - ще съм много благодарна. Правя си редовно цитонамазки на 6м. и до ноември миналата година всичко е било нормално. Тогава обаче показанията излязоха  ПАП 3А. За всеки случей след около месец повторих изследването и резултатът се оказа ПАП 3Б. Направихме и биопсия, която ми е трета по ред, но за разлика от предишните 2(при тях нямаше изобщо наличие на такива клетки), тази показа дисплазия ЦИН 3...Излиза, че се е появила в рамките на около 6м. Сега ме чака конизация с електрическа бримка. Правили ли са ви такава операция и най-вече следоперативния период как протича?

Общи условия

Активация на акаунт