Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво споделят участниците във форума?
Какво е мнението на участниците във форума за работата по време на бременност?
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво споделят участниците във форума?
Един от участниците споделя своите лични преживявания, включително трудности, които е преживял по време на бременността си, както и борбата си с различни проблеми. Той изразява надежда и оптимизъм за бъдещето, като заявява, че вярва в по-добри времена и очаква с нетърпение пристигането на своето бебе. Другият участник споделя своите лични преживявания, включително здравословни проблеми, които са възникнали по време на бременността му. Той изразява загриженост относно работата си и споделя, че се чувства притеснен от отношението на работодателя си към бременността му.
-
Какво е мнението на участниците във форума за работата по време на бременност?
-
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са най-добрите начини за справяне с натрупаните проблеми в семейството?
Елг благодаря за темичката и съжалявам за загубата на семейството ти!
да се окопити твойта маман, защото сега трябва да се гледа живота, който идва.
. Нека не е Елг сега , даже забранявам. В този момент с глуости не искам да я натоварваме...
Елг,
благодаря!
и нямам много време

Сега се налага да се водя фиктивно и на съвсем друга позиция,която ми обърква стажа и автобиографията,но вече се примирих
Важното е детенцето да се роди живо и здраво 
в 40 се падам от 28.12 до 4.1. та.....божа работа...
Аз лично никога не съм ги виждала, но по думите на портиера са възрастна двойка. Както и да е. Много се ядосах и написах следната бележка "Моля, изпълнявайте интимните си дейности малко по-деликатно. Няма нужда целият вход да узнава кога и какво се случва във вашата спалня" и снощи карах мъжо да ходи да им го сложи (сгънато разбира се!) на вратата.
Представих си и как в скоро време Анди чува това, първо си изкарва акъла и второ се започва с въпросите.