Златна есен тук е вече , с глас се смее МАЙското човече

• 28 372
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте мами Hug Как сте всички? Надявам се здравички! При нас новости няма,май само ние все още сме без зъби  Laughing ...но пък малкият днес направи първата си беля smile3555 : )) Сутринта го оставих на спалнята да гледа любимото си клипче на Gummy Bear ,докато простирам прането и по едно време чувам силен шум,помислих че Криси е паднал от спалнята на бегом отивам и гледам лаптопа на земята с изхвърчала батерия Mr. Green .... как го е направил не знам,още не пълзи,дори не се обръща сам ...нооо успял е някак си и очевидно беше много горд със себе си за моя сметка Laughing !

# 586
kanye честито зъбче, скоро ще дойде и другото.

Днес ни направиха трети прием Синфлорикс и сега се вардим. Дадоха ми и направления за изследване кръв, урина и за уролог и коремна ехография, но мисля другата седмица да се занимавам с тях. Иначе сме качили само 250 гр и 1 см, но нищо. Квото, такова. Мерките са ни 6,950 и 67. Фъстък и половина.  Обясних, че хич не ни върви захранването, ното като количеството, нито като апетит и педито ме попита дали не искам да се запиша на кухня. Но отказах: първо, че съм въвела само 3 неща и второ къде ще бягам за кухня посред зима. Може по-нататък. Та мисълта ми беше, че нали по принцип записването е на 9 месеца, но понпрепоръка на педи май може и по-рано.

Това е засега от нас. Как са другите?

# 587
Ето ни и нас-върнахме се от ваксина за хепатит, сложиха я.Ния малко киха днес, но според лекарката е здрава,за всеки случай си исках витамин ц да и подавам малко.6,680 сме и 64,сантиметра,ама ме съмнява последното,че я мерят както трябва, по-дълга е, ама карай.Дадох ани направление за кръв и урина, за ендокринолог не, ама аз абравих и да искам, пък и при гастроентериолога ни и ледаха.И ние нямаме зъби.
Кание,честито на вас зъбче.

# 588
Здравейте мами Hug Как сте всички? Надявам се здравички! При нас новости няма,май само ние все още сме без зъби  Laughing ...но пък малкият днес направи първата си беля smile3555 : )) Сутринта го оставих на спалнята да гледа любимото си клипче на Gummy Bear ,докато простирам прането и по едно време чувам силен шум,помислих че Криси е паднал от спалнята на бегом отивам и гледам лаптопа на земята с изхвърчала батерия Mr. Green .... как го е направил не знам,още не пълзи,дори не се обръща сам ...нооо успял е някак си и очевидно беше много горд със себе си за моя сметка Laughing !
Споко и ние нямаме зъби,а сме малко по-големи от вас,но мен това не ме тревожи.Дете без зъби няма когато се покажат тогава Laughingи на нас това ни е любимият клип.

# 589
Кanye честито зъбче, на болните-бързо оздравяване.

Ние открихме,че имаме крака. И двата пъпеша си хващат стъпалата, опъват краката и ги доблежават към главата. Даже като навирят краката нагоре се обръщат настрани и това се повтори вчера много пъти. Много искат да сядат, въобще да правят всичко различно от лежане, но се клатят много.
Днес свалихме  гипса на Ники, крачето е добре.

Пристигна ми уреда за готвене на пара и пасиране на Авент. тази вечер ще го пробвам. Другата седмица - ваксини и след тях почвам да захранвам

# 590
  • Бургас
Привет  Hug

Ние днес ходихме на ваксина и е много крива... не се търпи.
Не е наддала последния месец нищо, но тя има килограми и не е проблем. 73,5см я измериха.
Нослето е малко по-добре, но още хърка  Tired
Не иска да яде пюрета и каши, голям зор е захранването...
Баткото ми е на АБ  Tired
Скапана съм от умора... и притеснения.
Накратко е това.

Не съм ви чела назад, дано сте добре всички.
Хубава вечер  Hug

# 591
Здравейте  Hug
Вчера и ние бяхме на консултация, наддала е 400 гр., но не е пораснала на см. Сега е 8200 гр. и 69 см. Сложиха и хепатитната ваксина. Днес направихме и изследванията за кръв и урина. Хемоглобина и е 120, леко увеличени еритроцити и т.н. - май говори за лека анемия?  newsm78 Левкоцитите също са увеличени, надявам се в резултат на ваксината, но съм леко притеснена. Ще говоря в петък с педиатъра да видим как ще коментира резултатите.
Тези дни съм с главоболие и май се разболявам  ooooh!

Мон пожелавам ви бързо оздравяване  Hug
kanye честито зъбче   bouquet
Лека вечер на всички  Hug

# 592
  • София

педито ме попита дали не искам да се запиша на кухня.

Силве какви са тези глупости за детска кухня, там се дава месо, яйце, неща които ,ти въобще не си въвела.Ама и те Педитата съвсем са се побъркали. Мерките са ви чудесни, няма от какво да се притесняваш.
 На всички ваксинирани  , дано да няма проблеми.

Мон Hug Hug, пожелавам вече да минат болестите при вас. Поне кърма приема ли Сияна? Милата дано някой да ти помага, че не знам как издържаш.За яденето и ние сме така, не иска пюрета, реве за шишето

Чудесни размери на всички бековци и бебки. Ние сме утре на мерки и теглилки и на Хепатитна ваксина.
Да попитам урината сутрин ли трябва да се вземе или няма значение, и за кръвните изследвания също ли сутрин трябва или няма значение.  Все пак тук " на гладно" не върви

# 593
  • Бургас
smile smile , 120 хемоглобин е ок  Peace наред си е детето, не се тревожи  Hug

kanye, няма кой да ми помага, ММ е на работа, сама съм с двете деца по цял ден ...
Диването кърма прояде пак, по едно време и кърма/АМ не искаше...

Урината е хубаво да е сутрешна, няма как да е първа точно, но все пак. И е добре поне 3-4 часа преди кръвта да не е яла, един вид на гладно да е.

На моето момиче или ѝ никне трети зъб, или от Енжерикс В е много, много раздразнителна ... направо се плаша... не се трае.

# 594
kanye за кухнята най-вероятно е имала предвид да вземаме само зеленчуковите пюрета, а не супи, манджи и десерти.
А за урината ми каза единствено като я взема, да я нося веднага, да не престоява, аз да преценя кога ми е удобно. А аз като я занеса, тогава ще дам и да го боцнат за кръв. Но другата седмица ще го мисля, че да мине ефекта от ваксината.
Хайде дано и при вас всичко да е наред след днешната ваксина.  HugНие засега се държим без Т.  Praynig

# 595
kanye на нас педито ни каза урината да се занесе до два часа в лабораторията, нямало значение, кога ще я взема. И един трик, който приложих за по-бързи резултати - когато и сложих колектора за събиране на урината, започнах да преливам вода от чаша в чаша и резултата беше бърз - имахме материал за проба. Simple Smile
Мон благодаря  Hug

# 596
Добро утро мами,как сте.Аз съм болна и дясната сливица ми е надута с бели налепи по нея,немога вода да пия от болка,а и на лекар не мога да отида,че няма кои да гледа малкия.Много ме е страх дали може да се зарази бебо от мен,иначе нямам температура само ме боли ухото и сливицата кажете някои лек.

# 597
svetli2013 докато отидеш на лекар може да пробваш гаргара със солена вода / на ок. 300 мл. топла вода ок. 1 пълна ч.л. сол/ или със сода бикарбонат, разтворена в чай от лайка. На мен това ми помага доста при ангина. Ако кърмиш можеш да смучеш Ефизол, Прополки, както и хомеопатичното Тонзилотрен /по 1т. на всеки час/. Разбира се дежурните витамини и Парацетамол. Аз от няколко години не съм стигала до ангина, благодарение на гаргарите направени навреме, но преди по цяла зима бях с болки в гърлото и ушите.
Пожелавам ти бързо оздравяване и като си намериш помощник отиди все пак на лекар.  Peace  Hug
п.п. забравих, че помага и мед с лимон за смукане.

# 598
Аз все си мисля,че не е ангина ангината не е ли придружена с температура аз нито кашлям,нито имам хрема нищо ми няма,освен болката и надутата сливица,а чая от лайка го пия от сутринта ще пробвам и със сода.А дали може да се зарази малкият от мен това дали е заразно?

# 599
Светли, според мен си е баш ангина. А чая трябва да е леко топъл, в никакъв случай горещ. Аз досега колкото и да съм се опитвала да го избегна, пипна ли ангина, само с АБ се оправям. И да, можеш да го заразиш по принцип. Слагай маска. Няма ли начин с него да идеш на лекар, нещо да се уговориш когато има по малко хора, към края на раб.време, нещо такова. Щом чак и до ухото е стигнало, трябва да те види лекар.

Общи условия

Активация на акаунт