Златна есен тук е вече , с глас се смее МАЙското човече

• 28 374
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, как сте?
Да споделя- в Метро има промо на Актив бейби, в Кауфланд на актив бейби и на бебивита пюрета, ама са месни и са за по-късно, но им гледах сроковете до 2015 са.
Ния продължава да ака мн странно, има зелени неща, леко по-рядко на места и част от пюрето, но пък има адския апетит и изжда всичко.Според мен еленото е пак от млякото,дано да е от него и да и минава вече.Педиатърът каза,че още доста време мое да е зелено ooooh! И да давам пак пюрета от други неща освен картоф и озризова каша.Аз и дадох сега и малко морковче в картоа, всичко ияде, даже се ядосва ,че не давм по-бързо лъжиците.Не спи през нощта ,защото е все гладна, това мляко хич не я засища.ама още един ден трябва да го пие.

Силвия,честито за кръщенето на Макс.
Кание, как сте?- ами не сме каза докторът още ден два да го пие, пащърнак ,ако търсищ чист мисля,че има само на ХИпп, и о има в повечето добре зараедени магазини за бебши храни и неща, но наистина в метро го нямаше.Браво на Симона
ЕлЕМ, на Ниа много и харесва пащърнака и броколите яде, ам анаистина навсякъде различни неща пише за кои зеленчуци кога може.
Мон, как сте вие?

# 121
  • Бургас
Честито кръщене на Макси!  Hug

Hug и за другите.

Ние биваме, но аз едва днес вече съм по-добре, на Сияна още ѝ хърка нослето, макар и нищо да не тече и освен това не иска да яде... иначе сме добре  Crazy, ма ще се оправим  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 122
Здравейте мами,пиша ви във връзка със захранването, между другото на мъника много му хареса картофчето... И по темата нашата ЛЛ каза,че към зеленчуковите пюрета може да се добави и ориза,защото не съдържа глутен. Вие как мислите? : ))

# 123
  • София
Те купените пюрета и без това са със  съдържание 65 проц. ориз и 35 проц. зеленчук. За мен не е много правилно, затова предпочитам да си ги правя сама. А тя защо ти е казала да добавяш ориз  newsm78, за пълнеж ли ?
 П.С. - стахотни обувки Heart Eyes

# 124
Sunshine, може мисля, и на мен двама педиатри ми казаха пък и гледам мн пюрета с ори за над 4 месеца.Аз давам на Ния оризова каша и мисля и ори да и дам в някоя комбинаци като и мине коремчето

Оф, аз вече откачам, пак ака пюрета,все едно съм и ги исипала в памперса, изобщо явно не ги смила.Не знам какво да правя.А си иска детето, досва ми с екато бавя лъжиците, всичко си изяжда и кашата и млякото много повече от преди.Явно тоя нана хич не я наяжда, утре последно и си минавам пак на хипа.Ама пак ше звъня на педито за това ако, и си мисля ако трябва и на гастро да я водя. За  седмици е качила 200гр., не знам дали не  е малко
Мон, радвам се че сте по-добре,А ти каза,че Сиана си е  добре с кг-те, та явно не  е прблем,че не яде нали?

# 125
Аз също си приготвям пюретата сама, до сега синът ми не е вкусвал купено пюре. Оризова каша аз също предложих,но не я хареса особено,мръщи се все едно съм му дала лимон  Grinning ... А за ориза питам, за да знам дали към картофите,които му варя и пасирам дали да му прибавя и няколко зрънца ориз като за начало : ))
Усмихнат ден на всички  Hug

# 126
  • у дома
Привет момичета!
Да се отчетем и ние - откакто сменихме млякото (бяхме на Нан, минах на Хип Комбиотик на своя глава) акаме редовно. Обаче откакто ядем пюренцата, акитата са на топчици - има и нормална част (като само от АМ), но има и доста топчеста  newsm78 Прилича на запек, ама не е, щот всеки ден вече акаме, че и по 2 пъти, но като цяло консистенцията е по-различна, бих казала по-човешки изглежда  Embarassed
Нанинка, вие сигурна пиете Нан Сенситив - то е диетично и е специално за разстройство, може би затова не се наяжда бебка. Иначе за качването и ние контролно за 2 седмици сме качили 220 грама, въпреки че си ядем добре този път (може от смяната на млякото да е нещо).. Но като цяло знам, че сега вече бебоците почват да качват по-малко и по-регулирано. Мисля, че и при вас е ок.
Мон, хубаво че се оправяте. Дръжте се, няма как. И нашият нос хърка здраво, вадим само разни твърди гурелчета, но не съм го водила специално на лекар (а може би трябва..., но ще изчакам консултацията).
kanye, пащърнак има и на Овко - ние такъв взехме в бурканчета по 100 гр. Опитвах го, приятен е. Само че го взимахме от Пловдив, в Сф не зная къде..
Sunshine, аз ориз не бих слагала поне още известно време.. Може би бих го предложила отделно, не зная.. и по тоя въпрос с кашите трябва да мисля  #Crazy
Хубав ден на всички Simple Smile

# 127
Записче от мен, когато имам време да ви чета   bouquet

# 128
Взех,че реших да драсна и аз тук ама гледам вече не фигурираме на първа страничка ама нищо. Simple Smile
Иначе да се похвалим,че на 28.09. кръстихме децата и така иначе покрай нас нищо интересно. Simple Smile
За отчет Никол е вече 6250кг.-65см. и се оказа,че има хемангиом на крачето което не е нещо притеснително.
За момента ще го следим да не расте и така.Simple Smile
Надявам се,че все пак не сте ни забравили. Simple Smile

# 129
Дива, не сме,честито ви кръщене и дано сичко е наред с този хемангиом, какво ви обясниха за него?
Аз нещо се разсополявам, и мнго с епритеснявам да не лепна нещо на Ния, май ни оправи акото вече съвсем но пък с еподсете яко.Хем  мажа почти на всеки памперс и и взех сеа този Судокрем,да висим.Ако някой има друго предложение да сподели

# 130
nanina_87_ и аз така се бях разсополила, но чай и лимони и горещ душ и всичко,че отшуми Simple Smile аз и друг път съм писала, ние ползваме на bioderma abcderm change intensif.Много съм доволна, с две намазвания и всичко минава,но го ползвам когато му е зачервено или подсечено дупето, иначе си ползвам Бочко, почти на всяка смяна Simple Smile

# 131
Здравейте мами : )) Как са бебоците,моят вчера и днес е изключително неспокоен,постоянно мрънка,плаче,не мога да му угодя,не знам какво може да е... Иии друго - сутринта,когато го преобличах забелязах гънките на крачетата му, симетрични си са,но най-долната към коляното на едното краче е по-слабо изразена отколкото другата,много се притесних Sad ... Нашата ЛЛ ни е дала направление за ортопед,защото му се полага на тази възраст,но каза да изчакам да стане на 4 месеца и половина,значи другата седмица не знам как ще дочакам до тогава.
Хубав ден на всички : ))

# 132
  • Бургас
Наниче, аз съм много доволна от Бепантен - за дупе, за всичко го ползвам. Той ме спаси и в началото на кърменето от рагади. Много хубаво кремче е.

Днес смятам да почвам тиквата, че Сияна не яде мляко и вече сериозно се притеснявам. Дано прояде в скоро време...

Šunšhine , досега ходили ли сте на ортопед? На прегледа първите месеци какво ви каза?

Останалите -  Hug и за вас.

# 133
Да ходихме на месец и половина,нямаше проблем!

# 134
  • Бургас
Да ходихме на месец и половина,нямаше проблем!

Най-вероятно и сега всичко е наред! И е нормално да има асиметрия, двете половини на човешкото тяло никога не са напълно еднакви.

Общи условия

Активация на акаунт