Златна есен тук е вече , с глас се смее МАЙското човече

• 28 366
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Аз си взех от 2 мл и аптекарката каза, че може една сутрин и една вечер. Отначало реших, че е много, но то като се има впредвид, че малко се изплюва, мисля, че е ок.
Ох, много тежка нощ беше при нас. Събуждане на често, рев, тръшкане... Сега тъкмо се наместихме да спим и комшията пак почна с ремонта. В другата стая другия комшия и той. С тия ремонти ще ни побъркат. Като се роди над нас правиха ремонт 4 месеца, а сега от двете ми страни и те почнаха.

Аз в бънджи не мисля, че Макс ще стои щом вече е разбрал, че има крака. Идеята за пеещо килимче ми допадна. Трябва да огледам.
А мен тази година хич не ме радват празниците. С бебе е трудно по гостита. То само на ръце ще го държи свеки, а аз така издивявам. Много хора, много шум, а аз съм нервна от недоспиване и всичко ме дразни. Стои се до къдно по масите, бебо се превъзбужда, абе не е работа. Искам си тихо, кротко вкъщи.

# 616
Днес нещо ме е ударила музата ето още едно предложение:

Бял снежец вали отсреща, МАЙското човече първата си Коледа посреща!

# 617
Днес нещо ме е ударила музата ето още едно предложение:

Бял снежец вали отсреща, МАЙското човече първата си Коледа посреща!

Това е яко newsm10 smile3501

# 618
  • София
Пуснах ви анкета, добавих и няколко предложения и от мен Heart Eyes

# 619
Здравейте, как сте днес?
От предложенията за заглавие петото ми харесва най - много Peace
Слагате ли вече бебчовците в проходилка? И изобщо смятате ли да ползвате такава?

# 620
Слагам го в проходилка от както навърши 6 месеца.И да се похваля днес се научи да ходи и на пред с нея.

# 621
Момичета да ви попитам какво ви е мнението за зеленчуковите каши? Мислите ли да давате или сте резервирани към тях? Моят хубостник напоследък не иска да вкуси различна храна от АМ,но се чудя дали да не пробвам пък... нов вкус може да го впечатли newsm78

# 622
  • у дома
Момичета да ви попитам какво ви е мнението за зеленчуковите каши? Мислите ли да давате или сте резервирани към тях? Моят хубостник напоследък не иска да вкуси различна храна от АМ,но се чудя дали да не пробвам пък... нов вкус може да го впечатли newsm78

до момента давам само зеленчукови пюрета (вече точно 2 месеца), а от 10тина дни и зеленчуково-месни. Хапваме всичко. Последното въведено беше броколи, правих му домашни пюренца - еми и него си яде. Само че гледах да не прекалявам с броколито и го смесвах все с нещо. Пробвай, те са безвкусни зеленчуковите, но кой знае, може като нас да ги харесате  Peace

# 623
Здр !
Търся детски ендокринолог в София.
За момента съм се спряла на доц. д-р Ива Стоева и доц. д-р Богдана Василева.
Синът ми е майско бебе, което се развива много добре, но има диагнозата хипотиреоидизъм.
Благодаря ...

# 624
  • Бургас
Вроден хипотиреоидизъм ли? Ако е така лечението е заместително хормонално за цял живот. То се провежда с L-Thyroxin, еднократно сутрин. Не е страшно ако се почне лечение навреме и детето има нормален и пълноценен живот.
Чувала съм добри думи за доц. Василева: http://zdraveto.com/zdraveto/%D0%B4%D0%BE%D1%86-%D0%B1%D0%BE%D0% … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

# 625
Мами помагайте,бебо от 2 дни отакзва да пие АМ.Какво ли не пробвах слагах му каша,плодово пюре,бишкоти,гранули на плазмон и не иска,бута шишето, реве,плюе и не иска да пие.Какво да правя,той от новороден е малко особен към АМ докато намерих неговото мляко голям зор,сменихме доста,Нан,АптамилМиумил,Лактана био,докато не пробвах на Хумана само нея хареса,а сега и нея отказа.Иначе няма проблеми с другата храна яде си пюретата,кашите всичко друго,но не и АМ.

# 626

Re: Златна есен тук е вече , с глас се смее МАЙското човече
« #624 Нед., 24 Ноем. 2013, 11:30 »
Отговори с цитат
Вроден хипотиреоидизъм ли? Ако е така лечението е заместително хормонално за цял живот. То се провежда с L-Thyroxin, еднократно сутрин. Не е страшно ако се почне лечение навреме и детето има нормален и пълноценен живот.
Чувала съм добри думи за доц. Василева: http://zdraveto.com/zdraveto/%D0%B4%D0%BE%D1%86-%D0%B1%D0%BE%D0% … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

Дали е вроден? Това е въпрос без отговор. Скрининга на щит. жлеза не е показал, че има проблем. Аз имам заболяването от 8г., а 2г. преди това бях с хипертиреоидизъм. На 45 ден след раждането реших, че трябва да му се направят изследвания и сама да видя, че няма проблем ... за съжаление проблем имаше ... Sad Sad Sad ... Наблюдаван е в Стара Загора, но искам да чуя мнението и на друг лекар.
Има още 1г. и 6м. след, който ще разберем ... това ли е диагнозата.
Много ме е страх ... аз имам диагнозата оплаквания и усложнения нямам ...

Последна редакция: нд, 24 ное 2013, 22:30 от СГГ

# 627
  • София
СГГ дано няма проблем с детенце.  За съжаление не мога да кажа за  лекар, но ако пуснеш тема или запитване в раздела здравни специалисти или здравна помощ, не се сещам точно как беше  newsm78, все някой ще даде отзиви.

Светли не насилвай детето, колкото - толкова .. В противен случай може да се откаже съвсем от млякото

# 628
Ами той съвсем не го иска кара само на пюрета и каши.Какво АМ да му давам вече кажете?Не може без мляко,снощи му направих каша по течна за да може да я пие от шишето,че иначе не заспива.Днес ще му взема друго АМ дано да го иска.ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ. Hug

# 629
  • насън...
здравейте, момичета!

влизам по спешност за съвет - вече седмица пав е със запек...все се надявахме да се изходи, но пусна един път една малка барабонка, идеално топче и малко още и това беше...доки каза дуфалак и май ще трябва, че със захранването сме до никъде и с храна трудна работа да се оправи, биогаята също не помага....извинявам се че така нахълтвам и отдавна не съм писала...после ще ви изчета и ще се оплача едно хубаво па дано ми олекне... Sad

Общи условия

Активация на акаунт