Златна есен тук е вече , с глас се смее МАЙското човече

• 28 360
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Amen , Опитвала ли си с пюре от сини сливи или круши? Ние така се справяме със запека.
svetli2013 , ако пие млякото с каша, давай му така. Ние вечер също заспиваме с каша и АМ в шише. Иначе пие само АМ през деня, но по малко.

# 631
Сливи,круши или тиква Peace

# 632
Момичета, здравейте.
Аз се позагубих, но не бях добре. Изкарахме с Ида една ужасна серия от грипове, гнусни вируси. Тя е добре, но аз се обезводних, водиха ме по лекари. И сега не ми е добре, още не ми е наред стомаха. С това разстройство съм вече над две седмици, какво ли не пих и продължава.
Намаля ми и кърмата значително, Ида мрънка от малкото останало.Може би като вкус не е приятна.На АМ сме вече почти, иначе майка ми и дава разни пюрета и тя си хапва.
Много ми се спи постоянно и от стрес получавам едни като пристъпи на виене на свят, май от вестибуларния апарат. Пропадам, както си седя, гади ми се.Чак ме е страх да държа детето понякога, да не ми стане лошо и да я изпусна. Надявам се скоро да се пооправя, единственото положително е, че съм отслабнала  Laughing Аз като помириша храна и съм готова в тоалетната. И кафе не помирисвам, ближа едни чайове и ям солети и препечени филии.

# 633
Здравейте  Hug
Днес водих Деси на лекар, защото има един упорит алергичен обрив. Дано да открия скоро причината. Тя иначе е добре, вече хапва картофено пюре и определено и харесва повече от тиквата.
Amen на Деси и предписаха мини клизми Релаксит. Един път и сложих и ефекта беше бърз. Тя се запече от тиквата, въпреки биогаята.
Belle-Etoile това е много неприятно, дано по-бързо оздравееш  Hug

За тези от вас, които имат пластмасови шишета на Камера малко информация - агенцията по храните е изследвала техни шишета и е открила наличие на поли карбонатни смоли в състава им, които са забранени за влагане в бебешки шишета от 2011 г. Информацията е неофициална.

# 634
  • у дома
Амен, ние като имахме запек пробвахме следното - в капкомер 2 капки зехтин му ги капя направо в устичката. Ефектът е след няколко часа незабавен! Не исках да давам каквито и да е лекарства за изхождане.
Бел, кофти работа, аз бях 3 седмици с грип и напълно ми е ясно какво ти е. Оправяй се бързо.. Хубаво, че Ида е добре!

# 635
  • София
Беле  Hug Hugмилата дано скоро да ти мине , две седмици са доста дълъг период   в такова състояние, добре ,че има кой да ти помага.  Ида е станала страхотна

Amen и аз се сещам за пюре от круши и сливи. Една приятелка дава и сок от круша, аз обаче съм решила до годинката да не давам сокчета. Дано на малкия скоро да му мине

Силве как сте вие с Макси, надявам се да го е подминал грипа

# 636

Силве как сте вие с Макси, надявам се да го е подминал грипа

да, май ни подмина, предполагам, че не е било грип, а по скоро от зъбите, защото беше много крив.

Обаче се чудя как ще проядем, ужас направо. Нищо не ще освен кърма. Като му вкарам първата лъжичка и се ронят едни крокодилски сълзи, направо ..... Иде ми и аз да ревна.

# 637
  • насън...
Амен, ние като имахме запек пробвахме следното - в капкомер 2 капки зехтин му ги капя направо в устичката. Ефектът е след няколко часа незабавен! Не исках да давам каквито и да е лекарства за изхождане.
Бел, кофти работа, аз бях 3 седмици с грип и напълно ми е ясно какво ти е. Оправяй се бързо.. Хубаво, че Ида е добре!

мерси, а кога го даваш преди ядене ли? и по колко пъти ако от първия път не помогне?...
мерси още веднъж на всички.... Hug Hug Hug май се спрях на варианта със зехтина, купихме и дуфалак, но сега отиваме да се захраним със зехтин...дано подейства...

# 638
  • у дома
мерси, а кога го даваш преди ядене ли? и по колко пъти ако от първия път не помогне?...
мерси още веднъж на всички.... Hug Hug Hug май се спрях на варианта със зехтина, купихме и дуфалак, но сега отиваме да се захраним със зехтин...дано подейства...
Amen, давахме го сутрин, преди ядене, давала съм 2 капчици - то е много малко като количество и си му отиват в гърлото директно, не ги плюеше. Ефектът при нас се получаваше към 2-3 часа следобед.
Ако си му дала вечер, дано до сутринта подейства. Знам че няма проблем поне още веднъж на ден да му се дадат 2-3 капчици. Давах екстра върджин, ако има някакво значение. Поне 5-6 пъти се спасявахме така. Докато накрая му смених АМ-то и оттогаз сме съвсем ок.

# 639
СГГ дано няма проблем с детенце.  За съжаление не мога да кажа за  лекар, но ако пуснеш тема или запитване в раздела здравни специалисти или здравна помощ, не се сещам точно как беше  newsm78, все някой ще даде отзиви.

Светли не насилвай детето, колкото - толкова .. В противен случай може да се откаже съвсем от млякото

До днес няма проблем, но вината, която изпитвам ... Cry ...
Пожелавам на всички Ви ... ЗДРАВЕ ... и ... КЪСМЕТ ...

# 640
СГГ,дано всичко енаред с детенцето
Белле, много лощо,дано се оправиш по-бързо.Ида много е пораснала много е сладинка
Мон, вие как сте?
Силви, дано по-скоо му изленат зъбетата и да си хапва миличкият
При нас май май също я мъчат зъбите, само мрънка, дърля,реве,иначе си яде ама 2-3 дни има пак малко рядко ако и съм в ужас направо,че ако не е от зъбите е пак някакъв проблем, който не сме решили и с емол просто да са зъбите

# 641
  • Бургас
Привет  Hug

Ние се оправяме, но имахме и ние проблеми - баткото за 1 мес изпи 2 АБ /при положение, че за 8г беше пил общо 4 АБ ако не се лъжа/ ... смля се от вируси, бронхити и т.н. Аз два пъти боледувах с него, малката - също, при последния вирус направи обструкция и сега е на малка доза Вентолин... Та така, не ми се пише, не ми се и чете.
Захранването не върви, не иска да яде твърда храна, мъчим се всеки ден.
Отгоре на всичко от 80-те гр пюре, които изяжда на обяд получи запек...
Ще се оправим все някак де, но ми се разказа играта ...

Дано вие сте по-добре  Hug

# 642
Ох Мон дано с твзи болести вече да се приключи при вас, ама направо  все при теб се случват нещата.Дано баткото да е добре вече , а и Сияна също.Направо не знам как издържаш, кураж и дано имаш и ти най-накрая малко спокойствие Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 643

Дано вие сте по-добре  Hug

Мон, наистина покрай вашите проблеми нашите са бели кахъри. Много сила и кураж!  Hug Hug Hug Стискам палци бързо да се оправяте.

Нанинка, не вярвам Макси да не яде заради зъбките. По-скоро ще си е злояд, като кака си. А така ми се искаше заради различния подход, да хапва с апетит, ама на, не ще.

Гадно време! Вече май вкъщи ще сме си! Не съм гледала за другата седмица какво се очертава да е времето. Че поне тогава да идем за кръв, урина и т.н. То нали като ти дадат направление можеш до 30 или 40 дни да го използваш?

# 644
Здравейте,момичета не съм влизала от доста време и сега ми трябваха два дни да ви изчета  ooooh!
 Много се радвам,че темата се е съживила  Hug  При нас нещата са горе долу добре,миналата седмица ходихме на ваксина но я отложиха заради Атопичен Дерматит с който е от два месеца  Cry
Смениха и млякото и трябвало да и давам само купени пюрета и то само две марки,от домашните било проблема и дрън дрън та пляс  Crazy Спазвам за сега всичко казано от педи но да видим до кога. Какво правите в това студено време че да разеивате бебоците,това мойто диване не е излизало два дни и направо пощуря от всякъде а покрай нея и аз  #Crazy
Всички болнички бързо да оздравяват  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт