Златна есен тук е вече , с глас се смее МАЙското човече

• 28 352
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Елизабет,аз ползвам един крем на Мустела за АД и съм много доволна.Мажа го сутрин и вечер целия + лицето.Не му обличам плетени дрешки,защото веднага му се обрива вратлето.За храните нашата педиатърка ми ограничи много плодовете и зеленчуците-слива,ябълка,круша,картоф,морков,тиква,тиквичка,броколи  и зелен фасул.Каза на този етап да не давам друго.
Ти с какво захранваш?
Давала съм изброените от теб плюс пащърнак и месни вече (пуешко и пилешко).Мажа я с един крем на Топиалис (не знам дали на бг така се пише),но няма разлика,мястото на обривите се лющи и е леко зачервено.От една седмица давам и Калциев глюконат и Фенистил капки,но и от тях разлика не виждам.  Sad

# 661
 hirondelle попълних анкетката  Laughing

ние днес хапнахме пащърнак с морков, пащърнака купен, моркова домашен, хапнахме е силно казано, но поне нямаше рев и даже към края се обърка да подъвчи малко  Mr. Green

# 662
Благодаря, silivia_sim  bouquet!

# 663
  • насън...
здравейте, момичета!

и честит първи сняг, при нас сега е една бяла приказка... Simple Smile
ние късно снощи изкарахме няколко къшулчета,....дадохме преди това зехтин - нищо, дадохме пак с дуфалак - повърна от дуфалака...днес дадохме пак зехтин за 3ти път и дано скоро се отпуши че... Confused
на мон и бел мнг стиснати палчета да се оправят, както и на другите болни...знам какво е  -  и не сме в момента в такава кошмарна серия...ей сега каката пак приха и кашля, а е трети ден на градина след боледуването...
айде ще ходя сега да се гласим за спане....ще пиша по-късно как сме...

# 664
Въпросче към майките които са дали кръвни изследвания - от пръстчето ли вземат кръв ???

# 665
Да,Джени,от пръстчето.

# 666
Да,Джени,от пръстчето.

Благодаря  Sta_di  Hug

# 667
Майчета,които сте на климатици - на колко градуса ги пускате сега през деня и нощта?
Макси пак има лекинко сополче. Аз му давах вит. С само 2 дни и беше спряло, може би трябваше още 2.

# 668
Момичета Hug искам да питам нещо относно памперсите newsm78 
Скрит текст:
използвам основно 2 марки бебешки пелени - Памперс Актив Бейби и Еви Бейби,ползвам 4 номер.Миналата седмица обаче взех от Метро Еви Бейби 4+,защото 4 нямаше и днес,когато отворих пакета ми направи лошо впечатление,че лепенките не са еластични Mad питам ЗАЩО??? Всички марки ли след 4 номер са с такива лепенки,само на Еви Бейби ли,моят пакет ли е дефектен?

# 669
Майчета,които сте на климатици - на колко градуса ги пускате сега през деня и нощта?
Макси пак има лекинко сополче. Аз му давах вит. С само 2 дни и беше спряло, може би трябваше още 2.

между 23 и 25 градуса

# 670

между 23 и 25 градуса
Аз го пускам м/у 22 и 24

# 671
  • София
Здравейте , надявам се да ви намирам в по-добро здраве вече всички.  И  при нас захранването си върви тегаво . Стигнахме до 7 зеленчука , 3 плода и една каша, като изяжда по 80-90 мл . Опитва се вече сама да седи, но постоява малко и клюмва .  Опитва и да пълзи, но скоро няма да се научи, т.к иска все да е права и да ходи. Мислех да взема ваучер за фотосесия, но ще я изчака да може да си седи на  дупето стабилно , за да станат по- разнообразни снимки. Взех й и коледна рокличка  Laughing

Силве ние пускаме климатика на 24-45 гр. но вратата на кухнята винаги е отворена , а в спалнята освен влагоадсорбатора нищо не работи. Средната Т е 22 градуса. Дано Макси да се поотпусне с пюретата, а каката кога прояде

Šunšhine ние сме само на 4 и не мога да ти кажа за 4+. Но в тази връзка с памперсите, доволна ли си от Еви беби, преди 2-3 седмици бяха на 16-17 лв в Карфур. Ние сме на зеления Памперс, но за през деня понякога вземем Пуфис, един път и Молфикс ( изключително недоволна останах).

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 22:38 от kanye

# 672
Да,много съм доволна от тях ... според мен поне доста се доближават до ниво Памперс - меки са,ароматизирани,лепенките много добре се разтягат ... но не знам с този пакет какво се случи,лепенките не стига,че са къси,ами не се и разтягат,съответно не мога да му сложа памперса стегнат и пропиват.

# 673
Здравейте,как сте?Аз пак съм болна този път е гърлото давам на бебо вит.Ц за по сигурно да не го заразя.За памперсите аз ползвам само на Молфикс и съм много доволна от тях.Дано да сте добре всички. Hug

# 674
hirondelle, как сте днес? и аз попълних анкетата като имах малко време, препратих я, ама не знам дали са попълвали,
Amen, на кърма ли сте, забравих, има ли подобрение?

naninka
, как е Ния, да не бързаш пак със захранванията и различните неща, кажи как върви захранването?
Belle, как си?
някой вести от rainy фейсбукски или други?
Мон, драсни ред как си, тая лудница край няма...
тая седмица и каката си е у дома у нас, добре че съм шофер и като ми писне да търся забавления, понеже тя не спи вкъщи от доста месеци следобяда, грабвам ги и с колата по коледни магазини или в парка. днес и на двете места бяхме. ти шофер ли си, ходите ли до морето или духа много там?

Silvia, как е сега дреб?

Sunshine,
що не ги върнеш в магазина, може да е дефектна партида наистина?
ако ти се занимава.
kanye, кърмищ ли още? защо не върви захранването сега?

да не питам всички поотделно, надявам се да сте добре и болничките да оздравяват.
аз понеделник нямах глас, след като неделя бяхме на 2 детски рожденни дни, Насе ми подкашля днес, не знам от студа ли вчера, ама ще набляга на кърмата, пък дано мине.

за климатик, не сме, ама държим като спим - 19-19.5 град. през деня 22-23, различно и проветрявам често, чакам да се затопли и тогава ползваме стая.

а вие колко често къпете бебоците вече?
ние някой ден пропускаме, само дупето и очите. главата 3 пъти в седмицата или 4.
консултацията я отложихме за средата на декември, че студ и много болни сега.

айде, ще рисувам с каката малко Simple Smile
 Hug за всички ви

п.п. svetli, какво ти е? и мен ми дращи, може да е вирус. бързо да оздравяваш.
не го тъпчи с вит,ц излишно, има си имунитет бебо още от теб Wink

Общи условия

Активация на акаунт