Четки за грим-3

• 43 988
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не мога да се съглася с теб, мила Wink.

Явно аз не съм намерила моята четка, сред техните  Mr. Green

Но четките на МАС и Сигма, ми харесват повече  newsm78

# 676
  • Пловдив
Ако някой получил поръчката от Сигма да се похвали  Grinning , вече взех да приритвам  Blush .

# 677
  • София
Не мога да се съглася с теб, мила Wink.

Явно аз не съм намерила моята четка, сред техните  Mr. Green

Но четките на МАС и Сигма, ми харесват повече  newsm78
Не ставаше въпрос за сравняване.
Момичето искаше съвет конкретно и единствено за Инглот, и в случаят не бих я посъветвала да ги подмине, защото аз харесвам друг бранд. Hug Peace
Ако някой получил поръчката от Сигма да се похвали  Grinning , вече взех да приритвам  Blush .
Ох, и аз съм като теб! Thinking
Изчаках си чакането!
А как мразя да чакам, само! #Cussing out #2gunfire

# 678
г-жа Стихийно бедствие, въобще не ми е обидно, че съм купила евтини четки. По-обидно е отношението. Показах какво ползвам в момента, защото четката на Ебелин е точно за руж, но скосената форма според мен е неподходяща, защото обхваща голяма част от лицето и ми разпрашва ружа. Евтината китайка ми върши по-добра работа.
Имам пари да си купя скъпи четки, но не са ми приоритет. Търсех добър съвет.
Оле божке, хич ама въобще не исках да засягам който и да е, особено пък на пари Laughing
Не видях къде показах отношение и то негативно.
Казах само че от опит знам, че четките от 1 долар има повече вероятност да са неподходящи от тези за 10, както и със сигурност тези за 10 са с по лошо качество от тези за 50 да кажем.
Повечето момичета тук ползват три пъти по скъпи четки от мен, обаче никога няма да се засегна че Денси да кажем харесва и би ми препоръчала МАК или Диор.

# 679
  • Sofia
Аз вчера си получих Сигмата. Само една четка поръчах, не знам дали има връзка със срока  newsm78

# 680
  • София
Аз направих 2 поръчки, една с 2 четки и една с комплект сенки в бурканчета, ни едното, ни другото е тук  Sick

За получилите, имахте ли подарък четка в поръчките над 30$?

Преди малко получих известие от митницата  Sick

Получих и пратката от Buyincoins, тези са пълни олигофрени... в пакета липсва четката  ooooh!

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 16:29 от nad_tab

# 681
  • София
Моята Сигма пристигна вчера, но днес имах възможност да си я взема. Купих F05, друга не ми трябва в момента, доволна съм как изглежда  Heart Eyes По-нататък ще пиша и дали се справям по-добре с контурирането с нея.

# 682
Аз получих по една мини Е25 и в двете поръчки. И мен ме сюрпризираха с картичка, че дължа ДДС. Днес като отидох да си взема поръчката, на въпроса ми защо на предишната пиръчка не съм плащала нищо, а сега ми искат ДДС, служителката ми отговори, че били идиоти от Митническите служби и проверявали пакетите избирателно.  Laughing
Явно ми е бил "щастлив" ден.  ooooh!

# 683
Аз имам известие за Митница. Rolling Eyes Оф, как не ми се занимава... Трябва ли да вадя на хартиен носител  копие на поръчката, ще стане ли да покажа мейл на телефона? И сега как стои въпроса с ДДС и мито - сумата е 52.63?

# 684
  • София
Аз имам известие за Митница. Rolling Eyes Оф, как не ми се занимава... Трябва ли да вадя на хартиен носител  копие на поръчката, ще стане ли да покажа мейл на телефона? И сега как стои въпроса с ДДС и мито - сумата е 52.63?

Аз като съм ходила за пратки в митницата си разпечатвам или от пейпал за плащането; или самата поръчка. Според мен с телефона може и да не стане работата; ако е някоя "симпатична" служителка. Не помня дали ме взимаха копието или само го поглеждаха  Thinking

# 685
Аз вчера им писах на Сигма, че нямаше никакво движение по поръчката ми и те току що ми писаха, че днес са я пуснали- 11 дни след поръчката и плащането, разочарована съм определено. А аз я чаках вече в пощата. Crossing Arms Отделно, че имам от китайския сайт една чпоръчка от октомври месец и една от средата на ноември и нищо няма още пристигнало. ooooh!

# 686
И аз имам една поръчка от китайския сайт, от края на октомври, вече загубих надежда, че ще си получа четките. А сега покрай празниците не ми се поръчва, след това пък е тяхната нова година  Tired

# 687
Здравейте,

Аз да се похваля че току що получих поръчката си от черния петък от Сигма....на 4.12 беше в Чикаго и сега пристигна -  F80 - Flat Kabuki™ Simple Smile
Това е първата ми поръчка от там и много й се радвам Simple Smile
Успешен ден на всички  Hug

# 688
  • София
Е, само аз нямам никакви четки още!
Пфу! #Cussing out #2gunfire

А, уж още на 30.11. са били в Чикаго. От тогава ми стои в тракинга все това:

Скрит текст:
Date & Time

Status of Item

November 30, 2013 , 2:22 pm

Processed through USPS Sort Facility .

CHICAGO, IL 60666  

December 1, 2013

Electronic Shipping Info Received .

# 689
  • София
 Hug Не си само ти, и аз чакам все още...

Общи условия

Активация на акаунт