Четки за грим-3

• 43 956
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Ниана първите три четки от дясно на ляво (мисля че с дървени дръжки кафяви) на каква марка са?

На MakeUp Show, качеството е доста добро, аз имам 5 техни четки за очи, едната от които е доста интетресна и достатъчно уникална, като изсъхне утре мога да пусна снимки  Peace Интересни са ми четките им за лице, иначе поръчката идва от Сингапур в пощата.

http://mus.7bella.com/

# 706
Благодаря ти много,  ще ги разгледам с удоволствие.

# 707
  • София
Много се чудех, но скоро си взех оригиналната четка на Герлен за метеоритите и се оказа, че има разлика в резултата с тази четка и другите, с които нанасях, явно са били неподходящи. Доволна съм от покупката.

# 708
Здравейте,досега нанасях фон дьо тена с гъбки предимно.сега обаче съм решила да инвестирам повече пари за четка.Кажете обаче каква да избера плоска или така наречените въртеливи четки да по добри,какво ще ми препоръчате

# 709
Преди всичко кажи какъв ФДТ ползваш.

# 710
Различно в ежедневието ползвам течен,но когато искам по плътно покритие ползвам стикове

# 711
Различно в ежедневието ползвам течен,но когато искам по плътно покритие ползвам стикове
Ще ти кажа какви имам които стават (имам и сума които са за в коша) и за какви си мечтая а ти вече прецени какво можеш да си позволиш и какво искаш. Simple Smile
Имам

Тези които искам

# 712
Ще ти кажа какви имам които стават (имам и сума които са за в коша) и за какви си мечтая а ти вече прецени какво можеш да си позволиш и какво искаш. Simple Smile

Кажи и кои са за коша  Peace

# 713
Благодаря на г-жа стихийно бедствие за показаните снимки и за отговора й,така като гледам ще трябва май и от двата вида четки да взема и да видя как ще ми е.

# 714
  • Пловдив
С каква техника нанасяте фдт с четката Ф80? Въртеливи , потупващи или мажещи двкжения? Фдт- от къде загребвате , на лицето на малки петънца нанесен или отсипан някъде?

# 715
С каква техника нанасяте фдт с четката Ф80? Въртеливи , потупващи или мажещи двкжения? Фдт- от къде загребвате , на лицето на малки петънца нанесен или отсипан някъде?

Аз нанасям с потупващи - така ми е най-лесно. ФДТ слагам на няколко точици в един участък и преливам. После в следнащия и така  Wink Но си зависи и от ФДТ. Някои засъхват много бързо и не става този номер  Peace

# 716

Кажи и кои са за коша  Peace

някой от тях съм подарила.

тази не беше лоша, но не ме удовлетворява щото е стара

тази не става за нищо

с тази също не се справям добре

и тази не ми върши никаква работа

# 717
А за четката на мас 190 какво ще кажете,тя как се справя с нанасянето и за какви фон дьо тени е подходяща

# 718
  • София
Четките на Сигма ме чакат на митница да си ги взема Rolling Eyes. Още в петък е дошло известието, ама ето- на! Днес го получавам. А толкова исках в събота да си свърша и тази работа! Пфу! ooooh!

Да похвлая четката за гел очна линия на Инглот! Изключително прецизна и лека! Hug

# 719
А за четката на мас 190 какво ще кажете,тя как се справя с нанасянето и за какви фон дьо тени е подходяща

Онзи ден има възможност да я пробвам. За течни фдт-и е най-подходяща. Но лично аз със 130 постигам по-добри резултати.

Общи условия

Активация на акаунт