Мога да и давам риба, но кисело мляко не. Пък аз си рия за това мляко, защото искам да и разнообразя следобедната закуска, преди ядеше праскови+друг плод и малко каша, сега като няма праскови не иска да яде плодове, да я тъпча само с каши не ме кефи...дайте съвет
!
. Със сигурност ще сложа чувалчето на количката (то не е точно чувал де, като покривало за крачетата, ама покрива цялата количка).
!
!
по 5 мг. Питах я за едно гърло и сополи трябва ли АБ, казах, че температурата и беше ниса 37.4 и днес нямаше и тя каза да изчакам тогава и да я заведа в понеделник да я види. Да и пръскам това за носа и да взема витамин Ц, а ако вдигне пак температура тогава да и почна АБ. Иначе в аптеката на поликлиниката имаше точно този аспиратор на маример, освен това и взех и нурофен, че панадола ни е годен до декември. Имам въпрос към пилите АБ. Тоя оспамокс е на прах. С колко вода се разтваря и цялото шишенце ли? Педи каза 40 мл вода в шишенцето, ама аз да питам и вас. И тая лъжичка в кутията колко мг е? 5 ли? Тоест по 1 лъжичка трябва да давам, ако го почна? И за витамин Ц. На ампулата пише 200 мг/2 мл.. Аптекарката казала по 1 ампула на ден. Вие по колко давате? На веднъж ли тая ампулка или да я деля на 2 пъти? То витамин, ама знам ли. Иначе като се върнахме от докторката и Тедито живна, ако мога така да се изразя. Сутринта ревеше, игра малко и пак ревна, все да я нося искаше. А като се прибрахме взе да се търкаля, да си говори нещо, да си играе, не ревеше и сополи нямаше, че те като реве или кихне текват. Викам си изкарах я за малко на въздух и оздравя
изчакай малко наистина, нали не кашля, и ако не я поддържа тая температура, незнам...Ти ще си прецениш по детенце, знаеш си най-добре!
)
!!! Както и да е .... отиваме в болницата , в дежурен кабинет - НЯМА НИКОЙ !! тропам на вратата , бутам да отворя- заключено , а от вътре се чува телевизор увеличен на макс. От там викам на ММ , давай да я водиме до спешното където е .Отиваме там , то някаква лудница , пълно с хора,врата отворена , едно течение, направо ужас..Викам давай махаме се от тука , ще хване пневмония детето на това течение . Викам айде качваме се в детското , ако има лекарка .Отиваме там , една сестра вика: Ми то попринцип нямаме дежурни през нощта , идват на повикване . Ама вика май иа една лекарка, чакай да видя .. Бе направо ви казвам като неадекватна говори..И дойде някаква лекарка , прегледа Габи .И знаете ли как - по една слушалка от пред и от зад.... И установи че се е в лошила , с червено гръло отново, нослето и е много зле , АБ не посмя да изпише, че нали до преди няколко дни пи . А каза че сигурно пак ще се наложи.Изписа виброцил и мукоплант . А и другото което е , лекарката ми вика : Дрезгаво ли и е гласчето??
, че аман от болести , аман !!!! Към тоя АБ, пробиотик не ви ли предписа ?
![/i][/color]
затъжих се за вас.То верно май на никой не му се пише.Аз във Фейсбук хич не обичам да се ровя а и снимки на Плами там не качвам и затова реших да не се пиша в групата ама май всички там пишете и ще се наложи да дойда

Оздравявайте,милички! 
оскъдна почерпка но от сърце 
Така, че ви пожелавам лека и спокойна нощ