Жената Лъв 70-та тема

• 29 351
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Полче, кажи за халвата.  Др седмица ли е?
другата седмица е Сирни,ето малко ритуали и забрани : http://znam.bg/com/action/showArticle;jsessionid=F460BE0238586E9 … article=437151028
момичета, благодаря ви за подкрепата, днес мина  Cry
Скрит текст:
Луси, правилно си разбрала, но тъй като мама е с втори мъж,не го наричах дядо...
Спондж,хареса ми философията ти...
Тони, да ти е живо и здраво детенцето, много да те радва  newsm67

# 646
  • ПЛОВДИВ
Ехеее  wavey Добро Утро Скъпи Мои Лъвки  Hug kiss
Тони, ЧРД на юнака  nbirthday да ти е жив и здрав, да бъде твоя гордост и едно спокойно и щастливо детство му желая.
Зизу, само бих те  Hug
Lussy, стискам палци  fingerscrossed Hug
От сърце Ви пожелавам една слънчева, топла и успешна нова седмица изпълнена с много положителни емоции и усмивки  Hug kiss

# 647
Добро утро!
Рейскииии Grinning Hug Евала за учението!
Камче, не съжалявай, душко! Всяко зло за добро. Ще дойде и твоето време. Много късмет ти желая и те  Hug силно.
Тони, да ти е живо и здраво порасналото момче! Много радост да ви носи и най-щастливото детсво да има Wink
Зизу, Hug
Ползотворна и усмихната седмица ви желая!

# 648
Леле колко много сте писали ooooh!

РейчеHug Hug Hug Hug Hug Hug Радвам се да те видя. Я драсни 2 реда на скайпа или на ЛС, какво учиш?

Кам, браво на детето за ентусиазма. Без език, не си е работа.

Аз съм в къщи, в болничен. Повръщането ми е неконтролируемо и не се чувствам добре. Оказва се, че най-трудното е да си намеря лекар по касата да ме следи, всичко живо се е отказало. Много малко пари давали. Първоначално се чувствах гузна, щото имам много работа, обаче ми се обади шефката и ме ядоса и сега ще си лежа и нищо няма да правя. Да се оправят сами, а и както е края на месеца ще им се разкаже играта.

Ще ме прощавате, ама не помня какво друго щях да пиша. Исках на всеки по нещо, но мозък ами не е активен нещо  Mr. Green

Довечера имам тест идея си нямам как ще го взимам.

Успешна седмица и хубав ден на всички  Hug Hug Hug Hug

# 649
Привет! Hug

Надявам се, че всички сте добре. Hug
Джуджи, стой си в къщи без никакви притеснения. Ще се оправят и без теб. Hug

Аз мисля да поработя тая вечер. Mr. Green

# 650
Пол, ко ще работиш бре?  Wink

Аз се прибрах и метнах пържолите във фурната, уж съм на диета  Mr. Green
Пекох хляб, оказа се тестото от магазина много вкусно.........ядох топъл хляб със сирене   chef

Голям ми е зор в момента на работа, даже нямам време да вляза във форума, а и пак започнаха изпитите, та на 1-ви и 2-ри съм на изпити. и здраво се подготвям........ ooooh!

Вие как сте? Валя ли ви сняг вчера и днес?

# 651
  • Пловдив
Рейче, къде работиш сега?

Къде има сняг, бре  Shocked? Ай сиктир от тая зима вече. Искам да е топло.

Хаясче, взимаш ли нещо за повръщането? Знам, че чай от джинджифил помага.

# 652
Кипре, сняг валя вчера и днес до обяд, но вали и се топи.....
Инак, че ти драснеМ 2 реда на лични:)))

Хая, днес как си? Аз помня, че до 4-ят месец все ми се повръщаше, но не можех.... и киселини имах само тогава и направо съжалявам хората дето имат постоянно.

# 653
Добро утро

При нас сняг изобщо не е валял само сух студ.  Crazy

Спонджи
, да те питам знаеш ли сега като съм в предизвестие могат ли да ме накарат да си взема неизползвания отпуск. Аз съм се запънала като магаре на лед и няма да си го пусна пък  Crossing Arms А да видим как ще ме принудят.  Mr. Green

Ох съвсем забравих за мартеничките и сега ще трябва да правя 2 вечери мартеници до късно.  Laughing

# 654
 Hug Hug Hug

Кам, благодаря за кафето! Hug
Аз засега ще се въздържа да пия, че мисля да полегна пак след малко. Tired
Мисля, че никой не може да те принуди каквото и да било. Peace
Наистина ли ще правиш мартеници? Аз още не съм купувала. ooooh!

Норче, изпити като изпити, ще ги вземеш. Crazy

Тук валяха едни едри парцали вчера, но се топяха още във въздуха. Hug Днес пече слънце, обаче е студено. Чудя се какво да готвя, и май ....... нищо. newsm43

# 655
Охо, добър ден, драги!

В обедна почивка съм и бързам да ви видя как сте. Hug

Камче, тази година съм купила на метър мартенично въже + мъниста с букви и децата от оня ден правят мартеници на другарчетата на който искат да подарят. Смятам и аз да направя за колегите ми, но на 1-ви и 2-ри съм на изпити, та ще помоля децата да ми ги направят хихихихи

Пол, сготви леща. Laughing

# 656
Не ми се готви, там е работата. Crazy
Иначе вчера купих и леща, и боб, имам в шкафа. И се възмутих колко е скъп боба. Половин кило за 2.80. newsm78 Кило - 5.60. Все съм си мислила, че купувам най-простият боб, прозрачна опаковка със зелени надписи. Едва отскоро забелязах, че му плащам тези пари. От другите в редичката килото струваше под 3лв. newsm78 Все си мислех, че боба е по-евтин. newsm78

# 657
ехооо  Hug

много набързо съм,че все не стига пустото време ooooh!

вчера бяхме на очния и се оказа,че имаме лека форма на далекогледство,но тъй като това се срещало при всички деца на тази възраст,нямало проблем и може да минем и без очила АКО за следващите 2-3 месеца изключим напълно лаптопи,таблети и телефони,а ТВ-то е като екстра - т.е. по 15мин. на ден или пък два пъти по 15мин. Whistling
с две думи В. с чиста съвест може да каже "егати живота" след забраната на сладко предната седмица и забавленията - тази Mr. Green

та,Камче,кажи ми за вашата диагноза как точно ви я откриха,тъй като тук откъм база беше много слаба работата,а уж е най-добрата лекарка в града Rolling Eyes дано не пропускаме нещо важно...

аз съм супер уморена тези дни,ужасни проблеми в работата и като цяло кофти период...та по този повод,тъй като никак не съм на кеф,тази вечер и моите ще са на леща Mr. Green

п.п.Полче,и аз скоро бях изумена от цените на бобовите Shocked

# 658
Луси, сладкото заради зъбите ли сте забранили? Нужно ли е чак толкоз? Ако миете редовно защо да не си хапва? newsm78
Очичките дано имат най-лекият проблем. Praynig Hug

Аз затова купих свинско тая вечер. Ще им ям боб за три лева, айде де. Crossing Arms Само се чудя как да го приготвя. Май ми се хапва кебап, където се прави с лук. И език си купих, много обичам. Утре ще го сваря. Имам лимон, чесън, надявам се, че ще стане вкусничко.

# 659
Ами Луси доктора му капна някакви капки в очите, които бяха цветни и по този начин се видяха язвичките по роговицата. Ама не знам как се казва точно този реактив или каквото там е. Според мен не се вкарвай в излишни филми, но все пак можеш да потърсиш мнение и от друг лекар,  Peace
Рейче, ама аз съвсем обикновени ги правя за ръката  Mr. Green
Успех на изпитите.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт