Жената Лъв 70-та тема

• 29 360
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Между мекиците и халвата ядох супа с люти чушлета. Mr. Green В тая връзка ми се ще да си сложа чушлета в саксия и да си ги отгледам лятото. bowuu

Тони, видях го, прегледах пак снимките, сладурчета са ти всичките, да са живи и здрави! Hug

Норче, каква пита ще оформиш? Сега правят едни много красиви, ама не съм се задълбочавала да видя как се правят.

# 631
Пол, хич не смятам да я оформям, защото тестото е купешко, смятам да я направя на топка и да я метна в тавата  Mr. Green

# 632
Пол, хич не смятам да я оформям, защото тестото е купешко, смятам да я направя на топка и да я метна в тавата  Mr. Green

Сигурно я изядохте вече. Crazy

Ние изпратихме голямото. Чистих. Утре съм на работа. Почивах тоя път с хората събота и неделя, а сега ще работя в понеделник пак с хората. Twisted Evil Ба мама му, месеца свършИ. #Crazy

# 633
...ама сте си пописали здраво Sunglasses ама пък ви изчетох Mr. Green

Тони,жив и здрав да ти е порасналия мъж!Много хубаво детство и усмивки му желая!  Hug (отивам да разглеждам снимки,че съм изтървала,кат` никой път Naughty)

Камче,във вторник сме на преглед и ще пиша как са нещата.Надявам се да не е много зле положението Praynig

Зизу,моите съболезнования Hug
Скрит текст:
ох,само аз ли не разбрах ooooh! свекъра на майка ти не е ли дядо ти всъщност Thinking иначе момичетата са ти писали,че тук има такива теми за хора преживели загуби,може да погледнеш там Peace

Реа,радвам се да те видя най-накрая Hug

Полче,викаш и ти един път с хората Wink

абе,Кипре,я кажи ти не знаеш ли някой добър детски стоматолог покрай малката  Thinking все се каня да питам в пловдивската,ама все не ми остава време Whistling

# 634
  • Пловдив
Луси, не знам, Л. няма проблеми със зъбите и никога не съм я водила. Но ако искаш, ще разпитам кумата, нейните дечица знам, че ходят.

Оф, и аз се чувствам надута. Нещо ми е тежко на стомаха.

# 635
Тони, да ти е живо и здраво момчето.  Hug Hug Hug

И аз  преядох  Crazy 
Ходихме на мола и си купих панталон, доволна съм.  Crazy Купих си и една много готина керамична саксия - бяла на оранжеви цветя/обичам цветчета и оранжев цвят, демек идеалната комбинация/. Иииии влизайки във входа забравих, че е в торбата и я изпращях, та вече нямам саксия.  Mr. Green

Рейче, ко правиш, душко?  Wink

Абе нали ритуала с халвата е другата седмица. Че аз се бях подготвила за днес.

И на мен не ми се ходи на работа утре, ама съвсем разбираемо.  Mr. Green

# 636
Камче, здравО! Аз редовно се прибирам с 1-2 минус яйца ама винаги, не знам що така, а ти саксийка....Какво щеше да си садиш в нея?

Аз съм добре, смених работата септември, после почнах да уча 2-ра магистратура, сега уча като замаена, бях забравила колко е гадно да се учи и да се ходи на изпити.... шия си гоблените, с никой не се срещам, но съм решила, че ми е вече време да почна да излизам и да се виждам с хора... Mr. Green

# 637
... ти саксийка....Какво щеше да си садиш в нея?

Имам едно цвете, от майка ми, само него имаше, обаче саксията не е хубава и исках да си я сменя, ама явно не е трябвало. : Crazy

# 638
Имам едно цвете, от майка ми, само него имаше, обаче саксията не е хубава и исках да си я сменя, ама явно не е трябвало. : Crazy

Възможно е да е така, но също така е възможно да пробаш с друга... Peace

# 639

Възможно е да е така, но също така е възможно да пробаш с друга... Peace

Егати. Rolling Eyes И това ако не е знак. Аз предлагам да не махаш саксията, а да си купиш кашпичка и да я сложиш вътре.

# 640
Ами то това беше кашпа, ама аз там си садя цветята. Simple Smile Сигурно ще взема друга.  Peace

# 641
Е па вземи си. Какво толкова може да стане. Crazy

# 642
Полче, кажи за халвата.  Др седмица ли е?

# 643
Честно да ти кажа, не знам. Аз мислех, че е днес, даже пратих ММ да купи. Но просто я ядохме, не съм вързала на конец. Не виждам по фейса снимки Twisted Evil, може и да не е било днес. Иначе щяхме да сме заляти. ooooh!

# 644
  • Пловдив
Другата седмица е, на Сирни Заговезни. Сега били Месни.

Общи условия

Активация на акаунт