Жената Лъв 70-та тема

• 29 362
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Лесно ли се гледат лук и чесън? Между другото, яко се нашмулих с чесън преди малко   Mr. Green

На мен с магданоза не знам кой опит ми е това  Twisted Evil. Излиза един такъв ошмулен и рядък, чак ме е яд. Обаче съм упорита и искам да отгледам свестен магданоз, пък  Crossing Arms
Босилек съм гледала успешно, стана цял храст. Обаче е едногодишен и замина в салати.

# 616
Много лесно. Peace Режеш си зелено. То май се садеше на етапи. В смисъл днес садиш, после пак след 10-14 дни, после пак. Така да има постепенно и постоянно. Просто се бодат луковичките. За саксия има някакви по-дребни сортове. Поне татко такива ми беше дал. Нищо сложно. Още имам във фризера зелено от по-миналото лято като гледах, щото аз такова нещо само готвено ям. Като си изрежа перата, си ги нарязвам и прибирам в пликчета във фризера. Peace Сандъче ползвах аз, не беше баш саксия. newsm78

# 617
Момичета, радвам се че имам какво да прочета, най-вече за хубавите новини.Хаясче,честито,това е едно от нещата,които най-много ме радвам.Аз нямам,но се надявам много скоро ММ да се навие  Mr. Green .
Бях скоро на приятелка и с голямо удоволствие нагушках 6-месечната й джуджи,след това седмица никой не можеше да ме нервира... LaughingПосле друга приятелка ми показа нейното бебе на 4Д - в 5я месец,направо настръхнах от кеф, това бяха хубавите новини...
Скрит текст:
имам и огромна лоша новина,която имам нужда да споделя.Почина свекъра на мама,който беше уникален човек...Изкара пневмония, и за няма и две седмици почина без да очакваме...Още не мога да повярвам,утре ще е погребението....Искам това никога да не се е случило , да върна времето назад, мноого ми е трудно да разсъждавам философски,че живота си продължава и т.нат.Май за първи път се срещам със смъртта на близък и имам нужда да намеря нещо си, да прочета за други истории как са го преживели,ако някой знае място с такава полезна информация,ще се радвам да ми прати на лични...

# 618
  • Пловдив
Имам празно сандъче, освен да бодна и аз няколко луковички.  Много ми харесва да си имам под ръка пресни подправки.

Зизу, съжалявам  Hug. Мир на праха му.
Мисля, че във форума има такива теми, в които хората споделят мъката си.

# 619
Зизу, съболезнования!
Има доста теми тук из форума - за родители, преживели загуба, за вдовици и вдовци, където пишат и други, загубили близките си. Чета понякога, действа ми отрезвяващо. Защото така човек разбира колко е щастлив, че е родил и отгледал здраво дете, че има опора до себе си, живи родители....Потърси ги, дано ти помогнат. Hug

# 620
  • Балчик
Добро утро момичета  Hug
Поли ме повика и аз се появих  Hug
Камче браво на твоето момче за интереса
и ентусиазма , моят син никога не е проявил
желание за олимпиади или подобни , а е можещ
и за това винаги пък аз се възхищавам , че
вашите деца имат смелост да ходят по състезания. Heart Eyes
Луси   Hug кръговрата живота , тези които губим
или по-скоро си мислим , че ги губим са винаги с нас , но по-друг начин-
това е моята философия и ми е добре с нея.

Хайде да ви е хубав дъждовният ден!
Аз може пак да си полегна , то си е грях да вали , а аз да не си поспя  Grinning

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 09:23 от спондж боб

# 621
  • Варна
Добро утро!
Минавам да почерпя с тортичка за моето пораснало момченце. Голямото става на цели 5 години.  Grinning

Спонджи, нали знаеш приказката - "граждани, на село раждани". Wink

# 622
  • Балчик
Тониии да ти е здрав и щастлив рожденика ,
само радости да ви носи  Hug Hug Hug
ей 5 годинки са това  Heart Eyes, а подаръци ?
а торта ?

# 623
Добро утро! Hug

Тони, да ви е жив и здрав юнака! Да расте щастлив, спокоен, а много обичан знам, че е! Да изкара най-страхотното парти в живота си Crazy, и да получи най-готините и желани подаръци! Hug Hug Hug

Люско, не се Идосвай бре! Знаеш, че в нет-пространството всички са страшно компетентни, знаещи, можещи, с възможности, и т.н., и т.н....Реалността е съвсем различна и затова всеки да си знае паницата най-добре. Hug

Правих мекици и отивам с децата да закусим. После ще намина пак. Hug

# 624
  • Варна
Благодаря ви момичета! Партито мина в основната си част. Получи мнооооооого подаръци, толкова много, че чак сподели нчкои с брат си. Сега релаксира доволен.  Laughing

# 625
Да се съберем за по едно кафе?

Тони, да е живо и здраво бръмбърчето  Hug Видях и снимките във ФБ, пораснал е много  Hug

Хая, поздравление и благодаря, че сподели толкова хубава вест!

# 626
  • Пловдив
Toни, да ти е жив и здрав рожденика!

Рейче  Hug

# 627
М' чи кат' си рекла, Норче. Crazy Кафе - да, сладки -не. Whistling Чувствам се сто кила. Минимум. Сега ядем и халва. И ми иде да върна всичко вече. Ей, почивка ли съм, и децата да са у дома, се уливам. Д. и тя мрънка, че се чувства напълняла след два дни в къщи. Whistling

Тони, видях и аз снимките. Ама много важен рожденника на стола. Crazy Сигурно се е почувствал много специален. Heart Eyes И каката видях, ама дребчо не. newsm78 Кажи къде да гледам точно. Crazy

# 628
  • Варна
РейчеHug
Пол, "дребчо" тук е до батко си със синята късоръкавна блузка.
Скрит текст:
Кипре, благодаря! Hug

# 629
Кипре, ТониHug

Пол, и ко викаш и халва след мекиците хапна  Joy

Аз готвя от сутринта и продължавам, ще меся пълнозърнест хляб и имам бяло тесто, уж за мекици тази сутрин, но Кали се събуди в 13ч и ....... ще направя питка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт