Жената Лъв 70-та тема

• 29 373
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Ееее, как така, колко време трябва да мине, за да се нулира това с борсата. Мноооо'о тъпо пфууууу.

Ти търси сега усилено. Сигурна съм, че ще намериш хубава и добре платена работа.

# 601
Ееее, как така, колко време трябва да мине, за да се нулира това с борсата. Мноооо'о тъпо пфууууу.

Ти търси сега усилено. Сигурна съм, че ще намериш хубава и добре платена работа.
Трябва да са минали 3 години за да имаш пак право на борса, пък и те тея ме осигуряваха на минималната, така че все тая.  Twisted Evil

Търся ама.... newsm78

# 602
  • Пловдив
Камче, мчи нали не харесваше и без тва работата? Тъкмо шанс да намериш нещо, дето ще ти хареса  Hug Все ще изскочи нещо, няма да се отчайваш.

Хаясче, аз такава новина веднага бих издрънкала на детето  Mr. Green

# 603
....Хаясче, аз такава новина веднага бих издрънкала на детето  Mr. Green

Пък аз моето го оставих да реве, че иска бебе, а аз вече бях бременна. Егати и гадината съм. Whistling Но не беше дошъл момента. Rolling Eyes

Кам, много съжалявам да прочета това. Whistling Дано да е за добро. Praynig

Отивам да се трудя, мацки. Hug

# 604
Ами да, дано е за хубаво, благодаря ви  Hug
Надявам се скоро да излезе нещо.  Tired

# 605
  • Варна
Кам, дано! fingerscrossed
Теди, и при теб дано се наредят добре нещата! Hug
Поли, лека смяна! Ти вече сигурно си на работа.

Ние се прибрахме преди малко и тепърва се чудя какво пак да слагам у тенджУрите. Twisted Evil Писна ми вече. Че и дребните са едни капризииии.

# 606
Тони, какво готви?
Чудя се и аз какво да бъде пак. Пържоли ще опека, но нищо друго не ми хрумва. Whistling Някаква супичка ми се хапва, че имам едни люти чушлета за нея. Rage
Пуснах една пералня. Късно се усетих, че е Задушница, макар че много не се съобразявам с такива неща. Rolling Eyes Имам мръсни дрехи за още две, айде, ще ги оставя за по-късно или за утре.

# 607
Пол , и аз хич не се сещам за такива работи. Едно време мама ми казваше, а сега няма кой.  Tired
Направих една питка, раздадох. В. беше на състезание по Англ. език и докато го чакахме пихме кафенце. Довечера ще готвим китайско, а сега смятам да помързелувам и почета. Crazy

# 608
Кам, гуш! Hug
Все чувам, че що касае хигиената, не е греховно.
Писах още, и затрих. Не ми се философства, и не ми се оправдава. Rolling Eyes

Караме и ние една мързелива събота. Времето гадно. Ако бях на работа, щеше да блещи едно слънце, но нали съм почивка.... Twisted Evil Чудя се каква закуска да измисля за утре. newsm78
Какво състезание, Кам? Олимпиада, или?

# 609
Хаясчеее,прекрасни новини Heart Eyes честитооо,еййй,развълнува ме `начи Simple Smile Hug

...и сега веднага се налага да сменя тона...Камче,съжалявам много за работата,но и аз мисля,че всяко зло - за добро! това с борсата е кофти наистина,но пък е в пъти по-добре да си намериш една прекрасна и високоплатена работа и да си свиркаш  Whistling много прегръдки от мен и горе главата Hug Hug Hug

и аз пера в момента Whistling

днес ми е едно такова смотано - всеки път когато почине някой от т.нар. "големи" от моето време и ме обхваща голяма носталгия по отминалото време Sad охх,трудно ми е да го опиша,но може би някои от вас се чувстват по същият начин и ще ме разберат....

# 610
  • Варна
Нищо, че по-лесно. Доядохме каквото имаше с дребните. А на мъжо забърках едни яйца.
Тази вечер сме на спагети.
И аз прах днес, но просто нямам избор.  Tired
Луси, що така? Нема се даваш, сестро!
Много  Hug за всички!

# 611
Какво състезание, Кам? Олимпиада, или?
Ами част от националното състезание по английски на Асоциацията на Кеймбридж училищата.
Абе важното е ентусиазъм да има.  Crazy
Пол, благодаря   Hug Hug Hug

Луско права си, тъжно е, защото с тях си отива и една епоха.  Tired
Какво стана с очичките на В.?

Мъжа ми готви, аз се чудя къде да се дяна.  Whistling

# 612
...Абе важното е ентусиазъм да има.  Crazy..

Разбира се! Hug Да участва, да се среща с други хора, все ще му е от полза. Peace

Лусинко, за Джоко думаш, нали? Мъчно ми е и на мен. Самата неизбежност.... Confused Да е вечна паметта му! Тя ще бъде всъщност...

И к'во сЯ? Тъй както ви чета, май всички сте минали по тънката днес - кой нищо, на кой мъжа му. Crazy Моя само напазарува. Но пак е нещо. Нагласих едни пържоли за утре, супа топчета мисля да правя, и за закуска май мекици. Друго не измислих. Правих катми скоро, не ми допаднаха особено. Пенкейкса ми харесва повече. Някой ако има друга идея за по-засукана закуска, приемам.

Луси-Спонджи, ако четеш, драсни два реда. Четох те в една друга тема сутринта. Що се занимаваш с простакеси? Няма смисъл. Hug

# 613
  • Пловдив
Ааа, аз днес три пъти ползвах фурната. Правих пъстърва, един шведски сладкиш с ябълки и тиквички. И утре мисля едни сърми да врътна, че най-ми е кеф поне първите два дни от работната седмица да имам сготвена вечеря, като се приберем.
Засадих си днес мента, риган, магданоз и салата айсберг в саксии. Ако ми се захванат, ще ги изкарам напролет в двора.

Камче, браво на В.! Ей сега ще го дам за пример на мойто диване, дето ненавижда английския и две думи не може да върже  Crossing Arms.

Скрит текст:
Такъв е животът, за съжаление, все идва време да свърши. Днес разбрахме, че е починал бащата на наша много близка приятелка, от приятелско семейство. Мъжът ми говори с нейния мъж и сега не знам, аз искам да й се обадя, обаче той (моя мъж) не ми дава, казва, че ще я разплача  Sad. Не знам какво да правя.

# 614
Много е деликатно, да. Изпадала съм в такива ситуации. Ако ти е много близка жената, и ако няма да ходите на погребение, изчакай да мине и после и се обади. Ако не е чак толкова близка, като се видите по-натам, ще изкажеш съболезнования. Поне аз така бих постъпила. А и като се знам каква съм чувствителна, аз ще ревна първа. ooooh! Скоро се случи така с бащата на моя приятелка, но не толкова близка, бяхме съученички, имаме се много, не си говорим по телефона, може да се видим един път в месеца случайно, но като се видим се прегръщаме и си знаем, че сме си близки. Не съм се обаждала, ММ ходи да запали свещ, аз я видях почти месец след това. Просто я прегърнах, даже нищо не казах по повода. Беше ни достатъчно и на двете. Но все пак ти си познаваш човека. То така обобщено не може да се реагира при различни хора в подобна ситуация. Преди всичко не си вменявай вина ако не се обадиш. Hug

Все се каня и аз да си сложа разни нещица в саксии. Гледала съм лук и чесън между другото. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт