Ти търси сега усилено. Сигурна съм, че ще намериш хубава и добре платена работа.
Но не беше дошъл момента.
Дано да е за добро. 
Някаква супичка ми се хапва, че имам едни люти чушлета за нея. 

честитооо,еййй,развълнува ме `начи
много прегръдки от мен и горе главата

охх,трудно ми е да го опиша,но може би някои от вас се чувстват по същият начин и ще ме разберат.... 
за всички! 

..
Да участва, да се среща с други хора, все ще му е от полза. 
Моя само напазарува. Но пак е нещо. Нагласих едни пържоли за утре, супа топчета мисля да правя, и за закуска май мекици. Друго не измислих. Правих катми скоро, не ми допаднаха особено. Пенкейкса ми харесва повече. Някой ако има друга идея за по-засукана закуска, приемам.
.
. Не знам какво да правя.
Скоро се случи така с бащата на моя приятелка, но не толкова близка, бяхме съученички, имаме се много, не си говорим по телефона, може да се видим един път в месеца случайно, но като се видим се прегръщаме и си знаем, че сме си близки. Не съм се обаждала, ММ ходи да запали свещ, аз я видях почти месец след това. Просто я прегърнах, даже нищо не казах по повода. Беше ни достатъчно и на двете. Но все пак ти си познаваш човека. То така обобщено не може да се реагира при различни хора в подобна ситуация. Преди всичко не си вменявай вина ако не се обадиш.