Жената Лъв 70-та тема

• 29 379
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Дано, Тони, благодаря ти! Hug
Успех с режима. Peace Това с яденето между храненията на други гадости всички трябва да го спазваме и ще сме ок, ама тц. Всички знаем какво трябва и какво не, обаче нямаме воля. Поне при мен е това. Whistling
Кипре, ти остави, ама едно майче се беше подплашило, че едва ли не щом са избрали детето и, има психични отклонения. ooooh! После разбрах, че това е просто проект, и и казах, че го има и при нас и децата са си ок. Как ли пък не ще си помисля, че нещо му има на детето ми, като му няма нищо. Naughty
Живи и здрави да са, за мен включването в подобни проекти е само в плюс за децата. Ето, при вас спорт. Какво по-хубаво. Peace

Лека и мека ви пожелавам! Hug

# 586
  • Балчик
Добро утро момичета  Hug

кафето да е от мен тази сутрин !

Специални поздрави на Хаясчето за чудесната новина !

Поздрави отново и за момиченцето на Поли, умница - хубавица си е тя !

И Камче специално за теб !

Луси  Hug не се тормози за очичките на сладура ти
моят син беше започнал да прави така , като малък за кратко
оказа , че имитирал децата , с които е в градината, да не ти
разправям в какъв филм се вкарахме с баща му.  ooooh!

Желая ви само хубавини през този ден !

# 587
Добър деееееен   Hug

Аз от бързане забравих за похваля Д.

Не знам какви подробности да дам  Blush Питай и аз ще казвам.

Пол, в нашата ДГ задължително минава логопед и препитва децата и след това учителките на РС казват резултата, защото много деца трябва да ходят на логопед, говорните дефекти им пречат при диктовките в у-ще. На мен това ми се струва полезно, защото не всеки родител обръща сериозно внимание на тези неща. Виж за психолога за първи път чувам.

Това го пиша от около 2 часа  Joy

# 588
.... Blush Питай и аз ще казвам. ...

Crazy Ми всичко казвай - как, кога, защо, колко, всич-ко! Hug
Ти разбра ли за Джеската? Flutter

Добра вечер сега! Hug И днес мина. Всичко наред. Утре нощна и ще почивам и аз с хората тая седмица събота и неделя. hahaha
Люско, Джуджи, благодаря ви! Hug

# 589
  • Пловдив
Какво за нея? И тя  Heart Eyes ли?

А така!

Тони, хубави съвети ми даваш, но... При нас нещата са много загрубели. Положението е такова, че Л. науми ли си да яде, гладна не остава. Неам нерви вече да я дебна, да се ядосвам, да крещя, да викам... Когато мога, се намесвам. Но вече не го правя на всяка цена. Гледам без спорт да не остава и така.

Иначе и майка ми е на житен режим, тя от сума ти години го прави вече. А пък аз диети не мога да пазя. Само при мисълта за диета и почвам да плющя яко  Mr. Green. Внимавам само с количеството да не прекалявам и се опитвам всеки ден ако не упражнения да правя, то поне да ходя много.

# 590
Какво за нея? И тя  Heart Eyes ли?..

Даааа, ако влезеш във фейса в групичката, и снимка имаше. Тооолкова сладка. Crazy

Кипре, детето има да расте, ще се източи, каква госпожица ще стане, е-хей! Вие не сте дебели, та и тя да стане. Peace

# 591
  • Пловдив
Нищо не намерих, но карай. Много се радвам и за нея  Heart Eyes

Всички така казват. Дано. Успокоявам се само с това, че е супер енергична и на едно място не стои.

# 592
.... Blush Питай и аз ще казвам. ...

Joy Joy Joy Тръгнах да отговарям подред на въпросите:

Как?  Joy Да разкажа или да покажа  Joy Joy Joy

Та в общи линии нещата са съвсем в началото - 7 седм.  Очаква се към 7.10, но там Божа работа, защото аз не избирам, а доктора. В общи линии това е. Приеха закона да връщат само 18м. за изчисляване на майчинството и безработния ми период автоматично отпадна и казах на мъжа ми да действаме, че по-млада няма да стана. Пък и тактично ще се измъкна от работа, защото нещо става в момента, което не ми харесва. Та стискайте палци всичко да е наред.

За Джеската знам.

Отивам да уча, че ме погнаха от рано с тестовете, а как заспивам рано рано не е истина  Joy

# 593
Ухааааааа, чудни нновини Grinning

Хаяско, честито! Много се радвам Hug Hug Hug Пак ще сме лелиииии Whistling
Полинко, браво на Д.! Гордост на мама и на тате! Пу-пу-пу! Да й върви във всичко Hug

# 594
Добър ден! Hug

Тедко, мерси и гуш! Hug Надявам се нещата при теб да се уталожат скоро! Flowers Four Leaf Clover
Джуджи, всичко ще бъде наред! Така съм го заръчала. Crazy А ти се възползвай от ситуацията както намериш за добре. Аз няма да забравя последната смяна, която изкарах преди да съобщя новината. Тръгвайки си, казах на колегите ми, че се надявам да не ги видя скоро. Crazy Всъщност излизах в отпуска и те не заподозряха нищо. След нея директно си пуснах болничен и така три години минаха. Crazy Така че ти пожелавам първо една хубава почивка, после гледане на здраво и хубаво бебе. Живот и здраве ще е везничка явно. И двамата ми са такива, добри деца. Heart Eyes

Аз сготвих обичайната манджа, после ще спя за нощната довечера.

# 595
Тедко, Пол    Hug Hug Hug Hug

Аз в болничен няма да излизам за дълго, но поне мога като реша да си почина малко да си взема. Но пък по мои сметки ще работя още 5 месеца. Термина ми с джуджи пак беше на 7 ми  Mr. Green Надявам се на здраво и спокойно бебе и на едно хубаво и спокойно майчинство. Мъжа ми не стъпва по земята от щастие, на дребната искам да кажем вече, но мъжа ми нещо се дърпа.

Hug Hug Hug

# 596
Мисля като мъжа ти, Джуджи. Раничко е. Но много добре те разбирам. Blush

Кам, вЕсни се да кажеш какво се случи с теб като стискахме палци. Crazy

# 597

Кам, вЕсни се да кажеш какво се случи с теб като стискахме палци. Crazy
Ам чи то не е за казване, палците ви май нещо....  Mr. Green Майтап, благодаря, че ме мислиш Полче  Hug

Вече съм в 1 месечно предизвестие, демек от 20.03 съм без работа. Няма да казвам повече, че да не ви досадя с мрънкането си. Ама наистина ми писна вече.  Crossing Arms Отчаяна съм от тоз живот и таз държава/нарочно с малка буква!!!/

Хая, много, много , много се радвам за вас. Всичко хубаво ви пожелавам.  Hug Hug Hug

# 598
Ай стига бе, Кам   Hug Hug Hug Мрънкай си ако ще ти олекне. Борса имаш ли? Ба си и тъпотията.

Нямам търпение вече да кажа тук в работата  Mr. Green

# 599
Ай стига бе, Кам   Hug Hug Hug Мрънкай си ако ще ти олекне. Борса имаш ли? Ба си и тъпотията.
Тц, нямам борса, илползвах я предния път като ме съкратиха.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт