Жената Лъв 70-та тема

• 29 326
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте,скъпи лъвички и честит празник

И Тедико, честит имен ден

# 706
Честит празник  Hug

Тедко и тук честит имен ден  Hug

Кам, бързо да утрепате гадинките  Hug

Кипре честити очила със здраве да ги ползваш, само на Пол ли е драснеш 2 реда на ЛС  Mr. Green

Бременния ми мозък друго не запомни, освен че някой питаше как съм. Ми не съм добре. Мъча се. Тази вечер и гърло ме заболя, изтощила съм си организма много сериозно и обмислям да вляза за 1-2 дни в болница. Поне успях да си издиря една приятелка акушерка от Майчин дом и говорих с нея, та ми даде смените си и не знам дали е късмет или не, но е акушерка в спешното приемно там. Или в понеделник или във вторник вечер обмислям да отида. Малко да ме стабилизират, колкото и да не ми се искаше, май ще се наложи. Иначе в петък ходих да видя бебето, то си е добре за сега. Работя си с пълна сила, дали съм в болнични или в отуска телефона ми не спира да звъни. Вляза ли в болница ще ми дадат поне 10 дни болнични. Смятайте, че в работата ще изтрещят, но моя приоритет в момента е бебето. Живот и здраве след 2-3 седмици ще ми мине и ще съм пак ок да работя нормално.

Вчера в градината на джуджи имаше тържество и беше прекрасно, що сълзи пролях (пусти хормони, неконтролируемо е). И честно да ви кажа колкото и не скромно да прозвучи, искам да го изживея още един път  Blush Картичката с надпис "Обичам те мамо" и цвете направено хартия и сламка. Няма такъв кеф.

Хубава вечер ви пожелавам, нищо че е към края си.

# 707
Кипре, заръчах. Crazy Притеснява ме единствено да не са ми широки за лицето. newsm78 Но като дойдат, ще ги видим. За колко дни ги получи?
Джуджи, харесва ми посоката, в която разсъждаваш. Peace Човек в един момент трябва да си пренареди приоритетите.

Скролнах назад публикациите и не знам защо, но нещо не ми се вижда честитката за Тедко. newsm78

И аз си получих хартиената китка от градината. Оказа се в колата. Crazy Много са мили тези жестове и особено тържествеността на подаряването. Heart Eyes

# 708
Полче и аз не я виждам, нещо се е бъгнала. Нали знаеш, че понякога стават такива работи.  Crazy

Правих френска селска торта и сега чакаме да се напои хууууубаво та да ядем.  newsm22

# 709
Полче и аз не я виждам, нещо се е бъгнала. Нали знаеш, че понякога стават такива работи.  Crazy

Правих френска селска торта и сега чакаме да се напои хууууубаво та да ядем.  newsm22

Знам, знам. Twisted Evil

Не съм я правила тази торта. Трудна ли е? Иначе отзивите са само Уау!

# 710
Никак не е трудна, аз зат'ва.  Crazy
Опитахме я хубава е, иначе може и сладко да се сложи, ама аз не сложих. Малко наподобява на чизкейк, а аз обожавам. Може би заради заквасената сметана.

# 711
Да, и аз обичам торти със заквасена сметана. Може да я пробвам някой път.

Много ми е мързеливо. Хем ми се спи, хем ми се пие кафе. Дали да легна, или да си направя едно.... newsm78 Или да ходя да хапна.... Crazy Иначе пера. Ядене имам. Вчера пак правих кисело мляко, май пак стана. Ще стане спец от мен. hahaha Обаче ми остана доста прясно и се чудя какво да го правя. Може би грис. newsm78

# 712
Или с ориз?  Flutter
Оф свеки е доста зле и сега се чудя какво да правим. В петък ходи на лекар, казаха и, че е за болница, с пневмнония, доста е зле кашля, има постоянна Т около 39 и не е яла от 4-5 дни. Обаче в белодробната болница и  казали, да отиде в понеделник, защото нямали места и да пие Колдрекс или Тайлолхот.  Crazy Луда работа. А тя днес вече едва говори.  Tired Чудя се да я водим ли в спешното?

# 713
  • Пловдив
Полче, до 10 работни дни ги доставят. На нас май поръчката по-бързо ни дойде тоя път. Сега направихме нова, аз една рокля си поръчах  Mr. Green

Камче, стига бе  Shocked. Как при пневмония ще пие тия глупости?!
Тия лекари вече съвсем я карат през просото... Направо си е за спешното, ама там рискът е, че не се знае на кой некадърник ще попадне. По-добре да е под наблюдение, обаче. Баси, докъде я докараха тая здравна помощ  ooooh!

# 714
Скоро правих с ориз, та затова викам сега да е грис., пък и Н. много обича. И аз тоже. Mr. Green

Кам, бившата ми шефка цял месец се влачи след пневмония. Сега пак си удължи болничния. Няма оздравяване. Не е шега изобщо, особено като не е първа младост човек. Знаеш и колко фатални случаи съобщиха напоследък по тв. Мен много ме е страх. Не стойте, не чакайте. Жената и Т има. Отивайте и да се лекува адекватно. Дано се оправи. Hug

Кипре, да питам ли и за роклята сега? Joy Питам всъщност. hahaha

# 715
Добър ден! Hug

Почивка съм днес, макар че досега чистих, к'ва почивка е това?  33uu
Сама съм цял ден. Следобед ще трябва да прибера Н. от градина. Дано само не завали, че нямам друга алтернатива. Whistling
Вчера както всичко в къщи беше нормално, спокойно и лежерно, и сякаш дяволчето дойде. Такъв скандал вдигнах на Д., не, че беше без причина. Оттам направихме двете една беля в кухнята, доовиках я, разсърди ми се, сутринта я изпратих сърдита, криво ми тръгна седмицата, дано не свърши така. Whistling ММ тръгна на път, ще се върне късно през нощта към сутринта даже, да го мисля и него. Whistling

Дано при вас нещата да са по-приятни! Hug

# 716
  • Пловдив
Добър вечер!

Вали сняг, та се къса. Дано наистина от утре се вдигнат температурите.

Поли, що така си се нервирала? Кофти, че се сте разделили скарани. Ма то вярно, че тия лапета могат да изкарат човек извън нерви. Моето вчера 2 часа рИва, че трябва да си прочете уроците от тетрадката. И накрая ми четЕ праволинейна църква, вместо православна  Joy
Как ще учи догодина, не знам.
И моят мъж заминава, само че тая нощ.

Скрит текст:
Утре ще ходя да нося урина за изследване, щото тоя път циститът не минава и май ме боли десния бъбрек. Не съм сигурна, че е точно бъбрекът, но е в същата област.

# 717
Кипре, дяволчето беше. Ей така изскочи, от нищото. ooooh!

Стискам палци всичко да е наред при теб! Hug Да мине скоро и леко. Hug

Гледам БТв, Нова и 7 дни почти едновременно. hahaha

# 718
  • Пловдив
Случват се понякога такива работи. Дано бързо ви мине яда на двете  Hug

Мерси за другото. Да ти кажа, предпочитам вече да намерят нещо, щото все нищо няма, пък проблемът си стои  Cry

# 719
Тъкмо ми попадна във фейса една статия за бъбречни проблеми. Явно си от хората, предразположени към тях. Whistling Пишеше за три варианта за продължително пиене на разни отвари. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт