Жената Лъв 70-та тема

• 29 338
  • 746
  •   1
Отговори
# 720

Гледам БТв, Нова и 7 дни почти едновременно. hahaha

Ммм нашта телевизия може да се връща и гледаме наред едно след друго.  Crazy

Кипре, успех.

Аз си мислех, че само моите са диванета.  Mr. Green

# 721
 Mr. Green

Аз сменях каналите на рекламите да видя къде какво има. Предимно гледам турският филм, макар че не ме грабва особено. Талантите чат-пат, а Къртицата от любопитство от време навреме. Като цяло последното ме дразни най-вече заради жалките напъни на продуцентите-водещи да натрапват някакви смешни измислени скандали и интриги. ooooh!

...Аз си мислех, че само моите са диванета.  Mr. Green

Съвсем не. Работата е там, че вече не мога да я ошамаря, а само викам, ама много викам. ooooh! Всичко стана заради котарака, защото и казах поне 10 пъти да го гледа, че души една ваза и ще я събори, а тя не се откъсна от телефона си, докато вазата не се изля върху шкафа. Викнах, креснах, в тоя момент правех заливка за мусака, бърках да не загори, тя хукна да подсушава, аз бях грабнала един съд с олио, с гръб към нея, тя ме блъсна, олиото се изля на земята и тогава вече подлудях. #Crazy Заради котката бе. Само заради нея. Егати и скандала стана. #Crazy

# 722
Ние гледахме Следващият моля и сега "Като две капки вода". Иван и Андрей просто са ми в челната класация по отвратителност.  Crazy

# 723

Добро и слънчево утро.  Hug

# 724
Здравейтеееее!
Много ви благодаря за хубавите пожелания, трогнахте ме всички! Hug  Hug
Полинко,  Hug
Камче, как е свеки?
Хаяско, бързо да минава тоя период, че като те чета и ми настръхва косъма ooooh! Hug

# 725
хай и от мен Hug

много ми е студено,бях се нагласила за посрещане на минимум лятото,то взе че се изтресе зимата,егати Twisted Evil

в този ред на мисли ние пак сме болни,по-скоро В. де,а аз само се опитвам да го последвам засега....аман вече Mr. Green ей,хора,верно понякога си мисля,че това няма да свърши никога(а Полче,ти после пак не ми вярвай,че всичко при мен е наопаки Wink)
а иначе при вас нещата са се получили като онзи стар лаф "малкото камъче преобръща каруцата",защото вече сме толкова изнервени,напрегнати и стресирани от цялата тази малоумщина по света и у нас,че дори и такива нищо и никакви на пръв поглед ситуации ни вадят извън релси Tired

Камче,как са нещата при свекърва ти,оправи ли се жената?честно ти казвам чета те и не мога да повярвам на очите си...в що за държава живеем,Господи?!?!ама кво ли се учудвам,те за млади хора не си мръдват пръста,а кво остава за човек,който няма да им е в никаква полза от тук нататък(говоря за предпенсионна и пенсионна възраст)

Кипре,едно време и аз като теб много страдах от таЗ ми ти гадост,но с времето като че ли отшумяха нещата,да не ме чуе дявола Mr. Green що урини съм издавала и що АБ съм изпила тогава, не е истина просто ooooh! дано се оправят нещата,но както и ти самата казваш,дано се открият на първо време Hug

Тедко,звучиш по-свежо,дано поне част от проблемите да са се решили Heart Eyes

трябва да записвам час за зъболекар на малкия,а нещо нямам смелост,че и желание Mr. Green

и малко помрънкване на финала,че то иначе нЕма съм аз Wink хора,много ми е трудно с ограниченията на В. - ни с ТВ,лаптоп и телефон ми върви,ни със сладките неща Whistling ако имате някакви идеи,давайте,че изперквам вече Crossing Arms

# 726
  • Пловдив
Хопала Simple Smile

Моите изследвания са чисти. Все едно нищо ми няма  Shocked. Вече и аз не знам какво да си изследвам.

Полче, вЕрно котакът е виновен  Simple Smile

Луси, аз АБ не пия, щото няма за кво - няма бактерии. Брех, дано го израста и аз  Joy
Не знам аз за ограниченията. Хич ме няма и резултатът при Л. е налице. Т.е. не че хич ме няма, ами нямат никакъв смисъл, щото тя пак си прави квото си знае. Овен, кво да го правиш.

И аз щях да питам какво стана със свекървата на Камчето

# 727
От вчера е в болницата. Вече сме по спокойни.  Peace

# 728
Как сте всички? Hug

Времето изглежда супер през прозореца. Жалко, че няма с кого да го споделя. Седя си сам-самичка в къщи, ще излизам чак към 17 за Н. Упс. Забравих котарака. С мен е в къщи. Twisted Evil Снощи го прибрахме, ходихме на РС, а Д. петък и събота е в София на изпит. Сега горкия скача от прозорец на прозорец, и иска навън. ooooh! Как ще го удържим занапред, не знам. Rolling Eyes
Иначе по-рано днес си получих осмомартенският подарък. Много се накефих. Blush
На работа пак проблеми. Едната шефка болна, другата бременна. ooooh! Какво ще става, не знам. Сезонът настъпва, ние без хора, не ми се мисли. Tired

Драснете по два реда, плийз. Hug

# 729
  • Пловдив
 Hug

Вън е направо жега, пък аз съм с ботуши  ooooh!

Поли, какъв ти е подаръка  Flutter?

# 730
Часовник. Flutter
Много обичам да нося часовници. Кофтито е, че не ми пука дали имат батерия, и ако някой случайно ме попита колко е часа, може и да не мога да му кажа. hahaha
Спах досега. Ще излизам. Нямам никакви дрехи, обувки, кошмар. #Crazy

# 731
  • Пловдив
Кофтито е, че не ми пука дали имат батерия, и ако някой случайно ме попита колко е часа, може и да не мога да му кажа. hahaha
hahaha
Със здраве да си го носиш, пък дори и без батерия да е  Joy

# 732
А, мерси. Ма той като нов има батерия. Старите ми нямат. Crazy

# 733
Как сте всички?
Аз леко взех да се сдухвам и депресирам.   Confused

# 734
Заради работата ли, Кам? Кога приключваш?
Освен да ти пожелая късмет и нова хубава работа, друго не мога. Hug

Аз утре съм на работа. Нали го дават почти лято. Whistling
Д. е на изпит утре в София. Стиснете по едни палчета ако се сетите. Днес заминаха, настанени са в хотел, с вечеря, закуска, утре от 8 е изпита. Дано да даде всичко от себе си. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт