Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 2

• 85 283
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Трендииииии !!!    Heart Eyes rotfImbo rotfImbo   love001  love001  love001   smile3525   newsm51

Да, права си, точно отмъщението. Това е причината да не се насочи към Неджмие, а именно към Фериде.
Не знам защо, но все си мисля, че Селим по някое време ще признае за схемата.  newsm78

# 586
# 587
# 588

Да, права си, точно отмъщението. Това е причината да не се насочи към Неджмие, а именно към Фериде.

Имам пропуски вероятно ooooh! това не го разбрах-какво отмъщение Praynig

# 589
Лили -гадюхата Левент иска за жена майката на Фериде .Не му я дават и той глада да си отмъсти където и с каквото може! Hug Peace

# 590
Лили -гадюхата Левент иска за жена майката на Фериде .Не му я дават и той глада да си отмъсти където и с каквото може! Hug Peace

Мерси , Тио  bouquet това ми се губи Embarassed

# 591

">#t=37[/video]

Feride + Kamran || You Got Me

# 592
 Hug Здравейте  Hug

То и на мен ми се губеше това с Левент -майката на Фериде е още не се сещам кога са го споменали newsm78
Майка и беше много фина жена ,а този Левен  ми е селендур ooooh!

Най- вероятно много гледам сцените с двамата  Главни и пропускам по нещо Wink

Може и да знаете ,че Фахрие и пее много приятно ,но  аз да пусна малко музика.

Мони,Валя , Тео, Лили Hug

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 19:19 от sebilMM

# 593
      2 фрагмана за еп.4

http://www.kanald.com.tr/CaliKusu/Video/4Bolum-Fragmani/20555

Мерси , Тио  bouquet това ми се губи Embarassed

Началото на еп. 2.  Peace  Когато Сейфетин му счупи ръката.
Лили, много красив колаж.    bouquet

Себи,  Hug   Фахрие има хубав глас. За първи път я чувам как пее. И е хубава като картинка. Но на мен сега повече ми харесва, по-женствена е, изгубила се е тази детска закръгленост на лицето.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 19:16 от Moniiica

# 594
Ах Кемран в затвора ли ще влиза,  Селим май дава показания, че той/Кемран/ го е накарал.... newsm78
Фериде спи с вдовичката..... newsm78 Доста странен епизод ще е...

# 595

Цялата серия беше силна и интересна ,но още си стои в главата  ми  мекия,топъл глас на Бурак/Кямран
-Фериде искаш ли да се срещаш със Селим?
-Да
-Тогава аз съм съгласен.Бъдете щастливи Обичам и двама ви!
-Фериде .Не прави това ! Не ме оставяй без криле Praynig

# 596

Боже....Аз така съм се захласнала по 3-та серия ,че не съм видяла ,че имаме фрагман.

Мони Hug Heart Eyes
 Този Селим да не е дрогирал Фериде  ,че са в едно легло с Нериман newsm78
Пак ще има недоразумения и отмъщения..... #Crazy #Crazy #Crazy

# 597
Себи, Терзиева,  доста забавно се получава.   Laughing  Очевидно Фериде пази Нериман от Кямран.  Joy
Знаят как да задържат вниманието ни. Супер интересна серия се очертава. Селим клевети Кямран, ще вземе да отрови и целия пансион.   newsm78

Ей това писъмце много ме заинтригува. Чакам с огромно нетърпение превода.  Praynig

# 598
Здравейте ще има  ли Български превод ? 

# 599
danilita2006,  Peace   да, скоро очакваме първи епизод с бг превод. Засега го има само на руски.

Общи условия

Активация на акаунт