Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 2

• 85 298
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, най-после и аз се добрах до новия епизод.  Grinning Стана ясно, че Кямран и Нериман са любовници.
Нериман подаде жокер, да разберем, че ще отмъщава, ако бъде изоставена.
На Селим поведението няма оправдание. Не само че лъже Фериде, но и набеди Кямран, че бил безразличен към нейното заболяване.

Голямо удоволствие е да гледаш и да разбираш какво си говорят!

Някой знае ли какво четеше Фериде, докато Кямран носи баща си на гръб? Философски текст, по-сложен е за разбиране.

ПП Чудесен епизод.  Grinning И какъв край - гитме! не уходи к нему!  Simple Smile
Бащата повери Фериде на Кямран, а Кямран - на Фериде.
Селим не го разбирам, образът му е неубедителен. Не може хем да е човечен, добър лекар и приятел, хем така подло да мами Фериде. Пък ако започне и да я трови, действието ще тръгне в посока много далечна на Чучулигата.

Харесва ми преплитането на семейната история с обществената. Борбата с болестта, с невежеството, позицията на Кямран в полза на съвременните методи и новости в медицината.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 23:02 от ValentinaP

# 571

Ох Валя Hug завеждам ти ,че си го изгледала епизода.

Аз едва сега започвам Sad  Дори не зная кога Кямран гледа с такава надежда в тъмното

# 572

Започнах го!

Селим за мен е вече отрицателен герой.Как може да заблуждава горкото момиче ,че е болно и че Кямран изобщо не се интересува от болестта и. Лъжец!

Кямран нямаше право да и скрои този номер , но е прав ,че те в действителност не са /до момента/, а само играят роля на влюбени Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesЗапочна да се усеща обаче ,че нещо става дори с него когато видя сълзи в очите на Фериде.

Лягам си , лека нощ и до утре!

# 573

Добро утро !

Хубава седмица с много положителни емоции!

В Кан Фахрие е получила предложение за участие във филм. По време на фестивала в Кан, мнозина са били впечатлени от красотата на Фахрие Евджен. Приятните комплименти не са били единствената радост за актрисата. Предложено и е участие във френски филм. Ако проектът се осъществи, Фахрие ще партнира на Венсант Касел, бившият съпруг на Моника Белучи.   newsm81

Снимките са от вчера. Фахрие се е срещнала с приятелки през почивния си ден.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 08:44 от Moniiica

# 574
Добро утро

Мони Hug благодаря за кафето Heart Eyes

Валя  Hug Себи Hug и аз снощи гледах серията с превод Peace

Проблема на Кямран е ,че все още смята Фериде за ...дете ooooh! #Crazy дори и на Селим каза същото- малка е още/за срещи/...но ако наистина осъзнае колко много я нарани,ще започне да я гледа и с други очи...
Селим е подлец,но вината му натежава по- вече защото е лекар!Разбира се ,че не я обича,целта са парите Naughty  но аз се питам роднините на Фериде по-бедни ли са,защо той не прие в живота си Неджмие, тя не е ли достатъчно богата за него newsm78
В последната сцена от серията има толкова силен заряд Two Hearts и това сърцераздирателно "не отивай" ...  Cry и двамата са прекрасни  loveuuu

# 575

Добро утро Hug

За мен и утрото и денят ми ще са  приятни,защото започва с вас Мони  Hug и Лили Hug
 kaffeetrmker_2
Снимките и  на  двамата са чудесни.То няма и как да е другояче когато става  дума за Фахрие и Бурак Heart Eyes

Пожелавам от сърце на турската Маника Белучи да партнира на  Венсант.Той е не по-малко чаровен от Бу

Колкото до последния епизод  -много силен .И ситуациите и чувствата и играта на героите навлизат във все по-"дълбоки води"

Днес ми е доста натоварен ден но ще се включвам с по-конкретни мнения за  серията когато мога.

# 576

Проблема на Кямран е ,че все още смята Фериде за ...дете ooooh! #Crazy дори и на Селим каза същото- малка е още/за срещи/...но ако наистина осъзнае колко много я нарани,ще започне да я гледа и с други очи...

В последната сцена от серията има толкова силен заряд Two Hearts и това сърцераздирателно "не отивай" ...  Cry и двамата са прекрасни  loveuuu

Лили, Себи,  Hug Hug   приятно ми е да започна деня във вашата компания. Hug
Много хубава серия! Друго си е с превод. Изясняват се детайли, които иначе няма как да разбереш. Диалозите са много смислени и дълбоки. Все повече ме завладява.
Да, Кямран я мисли за дете и едва сега му се отвориха очите за това, че тя се разтваря и показва все повече женственост.

Първи етап от пробуждането на Кямран, когато видя сълзите в очите на Фериде. Оказа се, че знае най-дребните движения и навици на Фериде. Наблюдавал я е внимателно и знае всичко за нея, всяка подробност. Единствено е пропуснал броя на лъжичките захар.

Втори етап, когато тя му каза, че е изхвърлила от сърцето си всички хора със зли сърца. Заболя го от тези думи.

Събуждането. Когато чу от устата на приятеля си, че Фериде вече не е малко момиче и има опасност друг да я вземе. Сцената беше изключителна. Толкова добре я изиграха и двамата. Фериде с нейните почти разплакани очи трябваше да чуе пожеланията му за щастие. А той се преобрази за части от секундата, загуби самообладание. Само дано наистина да ги е казал тези думи, а да не се окаже че пак са в мечтите на Фариде. Но дори и да не ги е изрекъл, вече е факт пробуждането му.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 10:27 от Moniiica

# 577

Тази сцена между двамата беше наистина много силна.

Помъчи се Кямран да и обясни защо не са истински влюбени , и че  това е само игра но май на самият него вече не му се вярва особено след сълзите в очите на  Фериде.
Как нежно само и каза-Фериде?.....Да не би да съм ти дал надежда без сам да съм разбрал това?

И друго забелязах когато  и изреждаше какво трябва да знаят един за друг двама влюбени - с колко бучки захар пие чая и мисля  спомена че са 5.
И Селим се мъчи да разбере с колко го пие ,ама няма да му се получи.
Та Фериде и Кямран го пият от деца.

# 578
Здравейте, момичета, на всички ни е харесала серията  Simple Smile

Мони, Себи, прекрасно сте отбелязали сцените и вълненията на Фериде и Кямран (и нашите)!

За бучките захар, Фериде каза: вече не са пет...демек, познава я отдавна, знае, че слага 5 бучки, но не е забелязал, че се е променила и вече не слага 5  Simple Smile

Намек, че Кямран не забелязва и някои други промени във Фериде.  Simple Smile

# 579
А също интересно ми стана, когато Селим го попита за бучките захар Кемрян си замълча...Нищо не каза...Приятел, приятел, но няма да го улеснява за да опознае Фериде...

# 580

Намекна му лекичко Фериде ,че е пораснала ,а той не е забелязал това .
Явно има много символика  в тези бучки захар.

Направи ми впечатление ,  когато разговаряха със  Селим ,Кемрян беше доста напрегнат и внимателно го слушаше и искаше да знае откъде се познават след като той не ги е запознавал.
Усещате  ли първото потрепване на ревността?
Играта на Бурак  в тази серия, особено с очите  е брилянтна.

# 581
Терзиева, Себи, очевидно най-дълбоко пазената тайна за Фериде е с колко бучки захар си пие чая.  Laughing   Wink

Селим, ах, Селим!
Как ме заблуди в първите серии, че е по-различен от гадняра Левент. Повярвах му, че е с добро сърце и чиста душа. Неслучайно са го избрали с това лукаво лице.
На първо място злоупотребява с наивността на младо и неопитно момиче, погазвайки етиката на лекар.  Недопустимо ! Не му мигна окото да я излъже, че е смъртно болна, не се възмути от идеята да я трови, за да повярва в диагнозата си. Предава доверието на най-добрия си приятел, който го цени високо. Излъга го, че с Фериде се харесват, въпреки че усеща, че има някакви чувства между тях, дори сподели това с Левент. Но аз си мисля, че е влюбен в нея и това е неговият начин да спечели любовта и, както и парите и.
Иска ми се да вярвам, че скоро ще се разкае и ще моли за прошка. Дано да е останала частичка доброта у него. Как ли  ще реагира Кямран, когато разбере истината?

Направи ми впечатление ,  когато разговаряха със  Селим ,Кемрян беше доста напрегнат и внимателно го слушаше и искаше да знае откъде се познават след като той не ги е запознавал.
Усещате  ли първото потрепване на ревността?
Играта на Бурак  в тази серия, особено с очите  е брилянтна.

О-ооо, това му дойде като гръм от ясно небе. Не пожела да погледне Фериде, разсърди се като малко моченце.  Laughing И Бурак и Дениз /Селим/ играят великолепно. Дениз е много добър актьор, много сдържан, без много мимики, но убедителен.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 12:08 от Moniiica

# 582

Изчезвам за няколко часа ,но не мога да не ви покажа двете Феридета зад кадър Hug Hug Hug

Büyük Feridemiz ve Küçük Feridemiz

# 583
Себи, много са сладки, както и най-мъничката Мелиса. До скоро.  Hug

Като няма нова серия, народа твори клип след клип.

Снимки зад кадър.

# 584
Привет и от мен. Hug
Наистина Селим се очертава, като неприятна личност.Колкото и да харесва Фериде ,начина по който иска да постигне целта си не го оправдава.Движеща сила е отмъщението на човека ,който го е изучил не толкова парите.

Общи условия

Активация на акаунт