Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 2

• 85 257
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,Чучулиги! wavey wavey wavey

Първият трейлър на 4 епизод с руски субтитри.

http://vk.com/calikusu1?z=video-59500663_166407360%2F5f02534939f2870943

# 601
Ах ,дано са бързи рускините с втория фрагман...Любопитно ми е, какво казват...А от първия май наистина майката на Кемрян праща Фериде при вдовичката за да не ходи той..... Grinning

и втория е излязъл, но не знам как се пуска тук???? Ако може някой запознат... да го сподели...

# 602
Дъга  Hug чудесна и бърза си  bouquet

С тези фрагмани акълът ми отиде на други места сега  Фериде- Нереман newsm78 newsm78 newsm78
Писмо ,което Кямран  не бива да прочете Shocked Shocked Shocked

Кямран с белезници -какво  ли е сторил Thinking Thinking

# 603
# 604
Зад кадър.

# 605
Леле, милички! Помогнете! Не разбрах как двете се озоваха в едно легло?
Това писмо от вдовичката ли е? Фериде ли го даде на Кемрян, оттам ли разбраха мама и сестричката за връзката му е Нериман?

Кемрян може би е арестуван за методите, които прилагаше на баща си или не?

# 606
Като има-има. Двата трейлъра на 4 епизод с озвучаване на руски.

http://vk.com/feed?z=video-57194412_166574376%2F3eea70cbda31f0e6f2

http://vk.com/feed?z=video-57194412_166574322%2Fc3bf0c9094bfed3655

# 607
Два трейлъра Peace какво е това бързане- да не би утре да ни пуснат епизод newsm78  Laughing

Кямран чете нещо ,което Фериде не иска Thinking това е или част от дневника...или любовно писмо newsm78
 Маман ще отреже пътечките на Кямран към Нериман- така той ще има по- вече време за Фериде Heart Eyes hahaha Embarassed
...но преди това май ще трябва да се оневини newsm78 Селим сигурно го е натопил  #2gunfire

# 608
Благодаря на всички за снимките и фрагманите! Hug Hug Hug  Все още не съм изгледала цялата 3 серия. Затова ще коментирам по- късно. Flutter
Фрагманите направо ме хвърлиха в непознати води #Crazy Сценаристите отново ще ни изненадат. Обичам този сериал! Hug Знаех си, че преливането на кръв от Кямран към баща му ще създаде проблеми, тъй като този метод все още не е признат.
Тичам да видя фрагманите с руски субтитри.

# 609
Здравейте, Hug заварвам темата в голямо вълнение с два фрагмана!  Grinning Ще ми трябва време да премисля всичко, много новини наведнъж! Но, на пръв поглед какво виждам - съвсем се отдалечихме от романа, даже се чудя защо се казва Чучулигата. Не че съм против, става интересно, но е друг сериал.

Най-много се притесних, че явно лелята се разсърди на Фериде и я изпрати някъде. (ако съм разбрала правилно)

Селим е започнал да трови Фериде, инжектира бонбоните. Какъв мръсник!

Левент е същия онзи съсед, на който Фериде счупи прозорец и който се разкрещя и я обиди, та Сейфеттин го нокаутира. После имаше арест и дело. Та не е само заради майката на Фериде, омразата му е от много години.

И аз се зачудих защо Нериман и Фериде са в едно легло, но явно и двете са нащрек и са намислили нещо.

Кямран е арестуван заради методите на лечение, които прилага.
Това предполагам, но доста неясни са трейлърите, макар и не малки като време. Но, ще ни се проясни скоро!  Simple Smile

# 610
Лелята Бесиме научава от добрата сестричка Неджмие, че Нериман е любовница на Кямран и че между Фериде и сина и няма нищо. За малко да припадне от тази новина, хвърля вината върху Фериде, че е знаела, а не и е казала и изгонва Фериде и Кямран от къщи. Кямран бей води братовчедката в къщата на Нериман, Фериде се съпротивлява, но няма избор. Поради липса на други стаи,  Grinning двете се озовават в едно легло. Нериман е настъпателна и иска ласки от Кямран, той се дърпа заради присъствието на Фе,  прислужницата и пълни главата и Нериман се побърква от ревност.
Успоредно с това, Селим изпълнява нарежданията на Гадняра и е на път да отрови целия френски пансион /знаем, че Фериде раздава бонбони на всички/. Докато лелята е при Сейфетин в болницата, той отново припада и Кямран рискува и му прави кръвопреливане. Заради новите методи, които прилага, Кямран е арестуван, а приятелят му го клевети пред съдията, че той е виновника. Това разбрах накратко.
Жалко, облаците се сгъстяват, всички са срещу нашите пиленца, магията между двамата изчезва.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 23:48 от Moniiica

# 611
Оооооооооо Мони, много си разбрала, браво и огромно благодаря!  Hug

Доста е гадничко да знаеш, че този, в когото си влюбена, е любовник на друга. Че и в нейната къща отиват,ох!
Сега разбрах фрагмана, Нериман проверява дли Фериде спи, за да се измъкне при Кямран.  Simple Smile
Обаче и Фериде й мисли нещо на Нериман, няма да си остави магарето в калта.  Joy

# 612

Валя Hug ,ти май си най- близо до истината във  фрагманите  bouquet
И на мен ми  се струва ,че лелята и се ядоса на Фериде но не разбрах защо?

Не се разбра и дали след "гряха " на Кямран  да спаси баща си той оживя?
И защо когато валия ли е кадия ли  попита Селим /нищожеството/ кой е грешникът той без да му мигне окото каза -Кямран.Нали са приятели и колеги ooooh!

# 613
Валя, вярно е, че много се отдалечават от книгата, но пък става по- интересно. От всички страни ще ги притискат и така любовта им ще става все по-осъзната и по-силна.  Grinning На Кямран вече му забраниха да се вижда с Фериде, което си е направо вълнуващо. Знаем за забранените неща.  Wink
А, забравих писмото. Най-вероятно е от Селим и затова Фе така скача. Предполагам, че нещо и пише за мнимата болест. Много ми е любопитно.  newsm78
Да, гадничко е, дори си държат  ръчичиките пред нея. Срам няма тази вдовица!  Laughing
А Фериде изглежда е тръгнала на среднощно разузнаване.

# 614

Боже ...днес  се побърках . Laughing Laughing Laughing
Докато летях в облаците с  прекрасния и обнадеждаващ  трети епизод  сага ме тупнахте в земята  hahaha hahaha hahaha
Валя донякъде , а Мони напълно Heart Eyes

Прекрасни сте момичета , матапя се ,но ни чака объркана и тежка серия.
Просто нашите гълъбчета  няма да си гукат скоро щастливо Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт