Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 21 982
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета !

Нещо не ми действат добре тези хапчета - снощи ми се виеше свят все едно съм пийнала, гадене  Sick
Не бях пила противозачатъчни досега...ако някой е пил- моля да сподели това нормално ли е ?

lenivik, и аз много си харесвам професията  Heart Eyes Относно задържания фоликул - след цикъл този размер не е нормален....а и тя ми ги показва и обяснява - бяха се "обединили" няколко. Дано наистина е просто инцидент, да отмине този цикъл и всичко да се нареди  Praynig Търпение, търпениеееее  Laughing
Буцигном  Hug
dbojidarova78, бебеправенето и постоянното мислене за това е виновно. Ако можеш да си измислиш някакво откъсващо мислите занимание ще е най-добре..  Hug
Estlar, Розово мляко, чакам ви с новини !
Niana, да не ову-то просто да закъснява ?
InataCh, ти за какво ще ходиш на лекар ?
elistoilova, стискам палци всичко да е наред.

# 241
  • София
grahche1, благодаря!
Какво пише в листовката на противозачатъчните? Възможно е да е от тях, докато свикне организма. Аз едно време когато започнах да пия Жанин първия месец имах почти непрекъснато зацапване, после нещата се оправиха.

# 242
  • София
Здравейте, момичета. Аз пак съм на работа и кълна всичко, заради този студ.Много мразя късната есен и зимата. Голяма драма ми е, не съм като нормалните хора, които мълчаливо си зъзнат.Аз 4 месеца съм като буреносен обляк и пръскам проклятия и прокоби.От сега съм се настроила за гадния сняг.

На мен ми мина овулацията, честно казано не знам дали сме направили нещо, защото не бяхме много активни.Мъжкатя част отново имаше хиляди задачи, а и аз съм все уморена от работа.
Той ми е студент вече, по психология и сега се е ентусиазирал покрай първите лекции  hahaha  Аз няколко психологически дисциплини съм взимала, ще го видя колко ще му е ентусиазма скоро.
Отделно ме нервира един продавач в ибей.От него си поръчвахме овутестове и не ни е пратил по 5 теста за бременност.От 2 седмици си разченяме писма и се опитва да ме убеди, че ги бил сложил. Заплаших го сега, че ще му отворя кейс, но не съм сигурна, че мога.Ще го видя дали ще реши нещо да направи.

Иначе съм в добро настроение що годе. След 3 дни имаме среща на класа, чакам с нетърпение. Въпреки, че 80% са омъжени и с дечурлига и ще има пак тъпи въпроси.

# 243
 Hug Привет момичета! Благодаря на всички ви за огромния позитивизъм, с който очаквате (заедно с мен) добрите новини  Peace За съжаление, след тази безсънна нощ, в която уж нищо не се случваше, освен няколко капчици кафеникаво зацапване... сутринта с гръм и трясък МЦ започна  Cry Така се бях надъхала, че този път сме сгащили яйцето! Но пък за първи път така спокойно го приех. Иначе съм голяма драма още от първия ден на цикъла  Laughing Майната му, не е бил този нашият месец. Надявам се да бъде следващият  Praynig

Естларче, стискам ти много силно палци, мила! Графиката ти е много обещаваща  Praynig Трябва да се запишем с един положителен тест тази седмица   bouquet С нетърпение ще следя да разбера какво се е случило!  Hug

Erienne, напълно се съгласявам с теб за студа  bowuu Аз обичам зимата, по принцип, но такива драстични промени в температурата не ми понасят никак добре. В четвъртък заминаваме с милото за няколко дни на Тасос - така се молих за хубаво време, но както гледам ще има да се гушкаме по цял ден на топло в стаята. Поне да бях олучила О., та да е още по-целенасочено  Joy

Грахче, дано бързо премине това неразположение! Аз не съм пила досега хормонални препарати, не мога да дам мнение. Колко време трябва да ги пиеш?

Хубав ден на всички, момичета! Много усмивки и хубави случки  Hug Няма да се даваме на студа отвън, я!

# 244
Здравейте и от мен момичета!
Розово мляко - Радвам се, че не си в добро настроение. Не е бил твоят месец, но съм сигурна, че скоро предстои. Може би наистина не трябва много да се затормозяваме. Когато ни е писано ще стане.

Според моето календарче от телефона днес навлизам във фертилна фаза  Laughing Според него ову ще настъпи след 5 дена.  Whistling Отказах се да си купувам тестчета на този етап. Това реално са ни първите опити и ще се опитам да не го мисля и планирам твърде много, но ще видим.  Изчитайки форума и говорейки с мои приятелки си давам сметка всъщност, че не е се прави толкова лесно бебе, а колко пари сме хвърлили за презервативи преди не е истина  Rolling Eyes Яд да те хване. Това в кръга на шегата разбира се Simple Smile
Още не съм почнала да пия фолиева киселина, а май трябва. Днес ще мина през аптеката.
Желая на всички ви хубав и усмихнат ден и много усмивки!

# 245
Моник, фолиевата е задължителна, да. Мен за презервативите не ме е яд, те и от инфекции пазят, но виж, противозачатъчните.... #Cussing out

Момичета, не ме надъхвайте, още ми е рано за тест, само 11 дни след ову...Търпение му е цаката, което аз нямам, запасих се с тестове, но не смея да ги ползвам.

# 246
Estlar, специално влизам да видя как е днес температурата ти. Станали сме като някои докторки, които проверяват таблиците на любимите си пациенти по време на сутрешна и вечерна визита. Ако можеш да устискаш с теста, добре, но ако не можеш - пак добре Simple Smile

# 247
Розово мляко, оооо не унивай. Имаш добро и положително отношение към нещата и затова смело напред към новия месец.

# 248
Здравейте и от мен...
аз днес на цялото притеснение за утрешния преглед на ММ имам и адски много работа и задължения от сутринта...но справям се за сега...а и както повечето от вас споделиха...МРАЗЯ студа и зимните месеци...всъщност мога да ги заобичам, ако трябва да си седя у дома на топличко под завивките и една каминка, ако ми пламти пред очичките...цена няма да има, ама не ста'а на работа тря'я се ходи...блаааа
Естларче и аз съм от стискащите СИЛНО палци Simple Smile
Моника относно презервативите ММ вика еееее язък си е било за парите за презервативите...така сме си ги давали, то и без това шанса е бил малък в нашия случай /малко черен хумор от негова страна/...но то пък тогава зза късмет е щяло да стане, то и сега ше стане де...няма къде да ходи Simple Smile
Розово мляко ще постигнем целта си  Hug
Грахче и аз нямам опит с противозачатъчните /и по-добре/ но доколкото знам има вероятност да се получават такива неща...все пак консултирай се с доки...или "преди употреба прочетете листовката" /представете си го както го казват по ТВ-то Simple Smile/

Прегръщам ви всичките и ви оставям, че работа ме чака  Sad едвам отскубнах 2-3 минути да ви изчета и да драсна, ма то аз изписах цял ферман...ужас....Simple Smile за сега приятна вечер Simple Smile

А еленче писали сме по едно и също време Simple Smile прегръдки специални за теб Simple Smile

# 249
А еленче писали сме по едно и също време Simple Smile прегръдки специални за теб Simple Smile
Мерсииииии, тъкмо днес имам нужда защото почна да ми писва да си чакам О. Кой знае кога ще се появи, много е изнервящо, а даже не знам и защо ми пука след като няма да правим нищо този месец...

# 250
  • София
Ние с половинката никога не сме ползвали презервативи  Crazy Хапчетя съм пила 3 пъти, но при предишни партньори.
Той има проблем с презервативите.Има белег от обрязването и е доста трудно да сложи презерватив, докато успее влиза страшно много въздух.Трябва да го хване отдолу и да го разтегне. Аз пък получавам сърбежи от всички, освен от някои на Спортекс.
"Пазили" сме се с прекъснат полов акт, но през тези години доста често и така не сме се пязили.Резултат не е имало, не знам дали е нормално за толкова време със слаби предпазни мерки да не забременея.
Сестра ми забременя от един път без презерватив пак с прекъснат полов акт.

# 251
Здравейте,момичета!
Аз днес имам положителен тест за О  Grinning
Естлар,стискам ти палци,ама много Praynig Praynig Praynig Praynig
Има ли и други нечакащи тази седмица?

# 252

InataCh, ти за какво ще ходиш на лекар ?
Грахче, опитваме вече повече от година и половина, преди 7 месеца направихме всички възможни изследвания, но не и прегледи, тук системата е такава. Тогава ЛЛ каза, че е въпрос на време, още повече, че мъжът ми работи извън града, в който живеем и си е тук по 8 дни на месец, които обаче са съобразени с моята овулация...уж! Та си бях дала последен срок до този месец с изчакването и сега започваме ходене по специалисти по репродуктивна медицана (не ми се смейте, ако не се изразявам много правилно, моля!)... Та по такива лекари тръгваме!

lenivik, elistoilova
, благодаря ви много! И аз се надявам скоро поне да знаем какво става и защо, по-точно защо не става и да имаме истински план за действие! И много, много се надявам този доктор да не е така зает, както ми изглежда! 
Т.е. благодаря на абсолютно всички за подкрепата! Безценни сте!   bouquet

Erienne , имам приятелка тук, на която зимата и изобщо липсата на слънце влияят много зле, тя направо си изпада в тежки депресии. Ходи при психолози и т.н. и лекар я беше посъветвал да си вземе една лампа (бих могла да попитам как точно се нарича), която симулира слънчева светлина или поне има същия ефект. Вечер си я включваше в кухнята, докато готви, за 15-20 минути и това определено и помагаше. Ако те интересува, мога да поразпитам! Simple Smile

Хайде, мацки, хубава вечер на всички ви! Аз ще подремя още малко пред компа и ще отивам да гушкам възглавницата и малкия разбойник! Simple Smile

# 253
  • планетата Земя
Днес бях на ФМ.Десен яйчник 10 мм фоликул,ляв яйчник не можа да намери.Каза,че може в момента да не се вижда.Иначе със сигурност си имах два яйчника.Сега започна да ме гложди да не са ми го отрязали по време на операцията  Confused Дано другия път да го види.Хормоните ми били хубави.Каза задължително СГ на мъжа ми.Това ми хареса,а не като повечето АГ да си въобразява,че зачеването е едностранчив акт от страна на жената  Crazy

Estlar ,многооооооооо ми харесва графиката ти

# 254
  • София
О, да интересно ще ми е.
Студът всъщност го понасям, но много мразя дъжд и сняг.Снегът го мразя от дете, никога по собствено желание не съм играла в снега. Като много малка ме беше гнус от него  hahaha И много падам, лесно ми се завива свят.Та зимата естествената ми калпавост се увеличава и редовни падам по улици и стълби. Много ме е стрях от лед, обикновено запъвам в средата на леда, не смея да мръдна и започвам да рева като бебе.
Много тежко го преживявам, опитвам се всяка зима да се хипнотизирам, че е естествено нещо, че няма да падам, че няма да умра като ми навява сняг в очите, но ме докарва до истерии.
Присетихте ме за фолиевата киселина, трябва да започна пак да я пия.Имам вкъщи няколко блистера, но ей така си седи.

Общи условия

Активация на акаунт