Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 682
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Estlar, аз честно казано, не знам какво да ти кажа, за да те успокоя! Единственото, което знам е, че най-добрата ми приятелка е със запушени тръби и другата седмица е на консултация за ин витро, тя в момента се чувства страхотно спокойна, защото е наясно със ситуацията и същевременно изключително уверена, че ще успее, което наистина ще се случи,както при нея, така и при теб! От една страна е много хубаво, че вече проблема е ясен и ще се реши много скоро, абсолютно вярвам в това, защото имам позната, която 10 години се е лутала с неизняснен стерилитет и накрая е забременяла на 40 години - инвитро, въпреки че лекарите не са открили никакви проблеми.
Вярвам, че сега ще бъдеш много по-спокойна и ще успееш! Hug

# 571
  • София
Estlar и Affroditta, бъдете силни! Сигурна съм, че всичко ще си дойде по местата в най-скоро време! Hug Хич не разбирам от нещата, които в момента ви се случват, но ви изпращам цялата си положителна енергия! Hug

Мики, честита бременност! Нека да ти е лека и безпроблемна! Hug

Момичета, преди забременяване нещо освен фолиева киселина има ли смисъл да се пие? Може би някакви витамини? Thinking

# 572
Да, добре е да се приемат витамини за укрепване на организма и подобряване на овулацията, но не просто мултивитамините, които си пила досега, защото някои витамини във високи дози са вредни (витамин А), най-добре витамини за бременни.

# 573
  • София
Да, добре е да се приемат витамини за укрепване на организма и подобряване на овулацията, но не просто мултивитамините, които си пила досега, защото някои витамини във високи дози са вредни (витамин А), най-добре витамини за бременни.

Би ли ми препоръчала конкретна марка? Hug А мъжът ми добре ли е да приема някакви? Thinking

# 574

Добро утро! Тази сутрин закуска от мен с пожелание за много слънчеви и хубави почивни дни !   bouquet

--> Ние днес ще се разходим малко извън града, за да се махнем от прашната София  Sick
Сутринта естествено се прецаках и си направих Престо 10 дена преди М. Да, знам голяма глупост. Тест не се прави тогава, ама сънувах, че съм  бременна и не издържах  Crazy Така де, резултатът ви е ясен.

# 575

Добро утро! Тази сутрин закуска от мен с пожелание за много слънчеви и хубави почивни дни !   bouquet

--> Ние днес ще се разходим малко извън града, за да се махнем от прашната София  Sick
Сутринта естествено се прецаках и си направих Престо 10 дена преди М. Да, знам голяма глупост. Тест не се прави тогава, ама сънувах, че съм  бременна и не издържах  Crazy Така де, резултатът ви е ясен.

Joy Joy JoyЕееее,успокоих се-значи не съм единствения кукумицин тук-аз ги правя 5 дни преди М HugНищо,някой ден ще се оправим Hug

# 576
Добро утро и от мен  Hug
Приятна разходка Моника, и ще ти дърпам ушаците да знаеш....и аз имам цели 10 дена до М ама не съм си и помисляла за тест преди закъснение, ама аз много не се и надявам да е станало нещо...то надежда има, но не е така силна както миналите месеци...а и след тъжния и съчувствен поглед на доктора - съвсем не се и надявам Wink

Веселка не се напрягай много, пийвай си фолиева киселина и хич не го мисли...не се впрягай и вкарвай във филми, остави го и мъжището да диша спокойно без да приема разните му там витамини и добавки, само ако пушите, можете да се опитате да ги откажете цигарите Wink и кеск му е майката Wink

Желая ви усмихнат уикенд и приятни изживявания с половинките  luvbed и семейството  family Wink

# 577
  • София
Добро утро  Hug

Моника, много хубава закуска Wink

Аз сега си пия кафенцето и се подмотавам и чертая плана за деня. ММ е на работа, така че се захващам сама с чистенето  Confused Иначе го хващам да помага малко. Не че ни е голямо жилището, ама друго си е с помощ. Пускам миялната и пералнята и хващам прахосмука  newsm79 После и една риза трябва да му 1ironing, че сме на кръчма с хората от танците довечера (събрали сме се над 60 човека от всички групи). На мен се пада и да заведа колата на баня   bath1 Добре, че поне няма да готвя днес. Трябва да имаме по 3 почивни дни в седмицата – 1 за подобни задачи и още 2 да си почиваме  Crazy

Лелката още към 8 снощи дойде с пълна сила и ми разказа играта – то кръст, то корем, съсипа ме. Сега още ми е некомфортно, но няма как да се излежавам повече. А ММ страда, че още 4-5 дни няма да има  luvbed

# 578
Добро утро и от мен!
Моника - страхотна закуска - благодаря!  Hug А за теста - без коментар, ти си знаеш - почти невъзможно е дори и да има хубав резултат Wink и това, че си сънувала, не означава, че теста ще ти отчете. Дано сина ти се сбъдне, има такива момичета, които сънищата им познават - дано си от тях!  Praynig
Ели - почивай си повече, щом имаш и "гостенката" гадна

И аз днес трябва да се залавям да пусна пералня, да поизчистя и най-важното да сготвя, че ние утре забягваме малко извън града, но като се върнем, трябва да имаме нещо приготвено, няма как. Simple Smile

# 579
Момичета, аз вече съм по-добре. Даже имам план на действие. Ще си направя всички възможни изследвания да проверя да не би тази инфекция да се е хронифицирала или да е още активна, ще пусна и един туморен маркер, който евентуално може да покаже дали имам ендометриоза и ако е завишен, настоявам за лапароскопия и хормонална терапия, защото това и да не отпуши тръбите, ще подобри функцията на яйчниците. Трябва да изследвам и направя максималното ако има активни инфекции да ги пресека, а ако имам ендометриоза да я овладея преди инвитрото. С една дума - има с какво да си уплътнявам времето докато си дочакам реда за фонда или събера паричките за самофинансиране. Чувствам се като доктор Хаус и цялото това ровене и четене освен че ме предпази от грешки ми занимава съзнанието и ме успокоява, че има какво да се прави. Сега се надявам да е ендометриоза, защото ако е - шансове за деца, не само едно, са големи. Тя изчезвала след бременност, така че в момента, в който стане ще проверя отново тръбите един ден - обещавам си го, и ако са се възстановили - директно второ детенце. Гледайте как съм си наредила бъдещето просто. Благодаря ви за емоционалната подкрепа вчера.   bouquet

# 580
estlar, прегръщам те силно и се радвам че мислиш позитивно, имаш нашата подкрепа  Hug Hug

# 581
Добро утро, муцункиии!  Hug Hug Hug
Моника, много хубава закуска - благодаря!   bouquet
Мики, честито и от мен! Лека и усмихната бременност ти желая!   bouquet  bouquet
Аз заради този МЦ и днес не се чувствам добре  Tired Болките в гърба са ужасни и се дължат на две неща.. по-долу ще обясня що за филм беше (ако ви се чете)
Скрит текст:
На 09.10 ставам аз в 04:30ч да ходя до тоалетна. Обаче съм лепнала някой вирус и какво да вида - разтройство!И да беше само това..както си стоя седнала усещам, че губя съзнание.Причернява ми, потя се. Пуснах студената вода и се плисках - не помага! Някак успях да си обуя пижамата и си викам ще стигна до леглото сама, няма да будя цялата къща. Ставам аз от т.чиния - краката отказват. Падам! Пак опитвам - пак падам! Умрях от страх.. започнах да блъскам по вратата и да викам, докато най-сетне милото не се събуди и дойде да ме пренесе до леглото...
След 1 час - повръщане. После цял ден температура... За радост се вдигнах за ден и половина, но като си спомня - страх ме хваща да оставам сама.  Tired Sad
Та..гърба за това ме боли толкова - освен МЦ, не знаете какви рани имам по кръста дето съм падала в тооалетната онази вечер..
[/color]

# 582
Afrodita  Simple Smile този бацил ме настигна и мен и се чувствах точно по начина'който описваш...гадост'добре че минава за 1-2 дни

# 583
Афродита - хубаво е, че си изготвила план за действие. Но относно тази ендометриоза, не съм сигурна, че само с туморен маркер и с неговите резултати може да се докаже дали има или няма ендометриоза. Попита ли лекар за това нещо? Казвам го, защото се сещам, че след моята операция, а ние не подозирахме, поне аз ендометриоза, а тя се откри, че след разговор с Д-р Калчев, той ми обясни, че е хубаво, че направихме трансвагиналната, заради полип, а то излезе и друго /ендо/, и когато го попитах това ли е само начина, той ми отговори, че е така. А след това чакахме резултат от материала, за да се докаже - или + е маркерът им.
Слава Богу, оказа се "-" всичко!
А относно останалото, първото, което според мен трябва, както разбирам не сте го направили е СГ на мъжа ти и всички останали изследвания за теб.

# 584
Афродита, съжалявам за случката;
аз днес си почивам, т.е не съм на работа, но пък пуснах 2 перални, подредих шкафовете и мислех да ходя на пазар, но нещо ме боли едното рамо... явно вятърът ме е одухал и се чудя дали да не си поспа  Flutter иначе броя дните, не че е голям шанса да е станало, но пък надеждата последна умира  Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт