Отговори
# 510
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А па аз не съм Mr. Green
Дани,лаф да става Hug
Биби,раздуй клюката,за пръв път чувам подобно нещо newsm78
Кви клюки на Линоо, Hug Пак съм изпуснала нещУ...я ме вкарайте в час.
Зиз,да не си заета с нещо друго,разсейваш се Mr. Green.Клюката е ,че Бтв и Видеоклип си сътрудничат,два поста над твоя Peace
О, тва ли било...аз не пищя от лоши преводи...дреме ми Whistling
Заета съм мило...да ви прайм весело... Laughing

# 511
  • В света на мечтите... ❤

# 512
Серка на люлката  Mr. Green
Скрит текст:

# 513
Скрит текст:
Чок комик... Whistling Wink

# 514
  • София
Дани, Joy Joy Joy Joy
Веднага ги скалъпиха Mr. Green

Айде бе,дека са другите Випове?Елиту и Дида и тех ги нема,няма кой да почерпи значи ooooh!

# 515
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мен ме вкарайте и в час, и в клас, че съвсем изтървах и нишката, и кросното, и платното ...  Shocked  Mr. Green

А момата с акаунт "Богиня" бих попитала чий го дири в БГ-Мамма, като се интересува от материали във Видеоклип? Питай си ги тях! И, щом си добре с четенето, не виждаш ли - тук няма хора с такива никове?

Релаксче, Зиз, изчетох ви и хем се посмях, хем ми стана малко тъжно. Затова няма да навиря крака, а ще ви прегърна.  Hug Hug Hug

Синьо-лилавата рокля идва малко дългичка на Хазал. Трябваше някакви по-високи обувки да сложи. Знам че ги мрази, но ситуацията го изисква. Повече ме подразни прическата. Нещо недоизпипана ми се видя. Може и сама да си я е правила, знам ли? newsm78

И честно, писна ми от червени рокли напоследък! Гледам и Серка се е мъчила да не изостава от Хазалчето, пак. Rolling Eyes

# 516
Дани, Joy Joy Joy Joy
Веднага ги скалъпиха Mr. Green

Айде бе,дека са другите Випове?Елиту и Дида и тех ги нема,няма кой да почерпи значи ooooh!

Мда,гледа към Хазалчи и й вика Тя е моето момиче  Grinning

Хади,като ги няма Випаджииките аз ше почерпя със кексче,а след малко и с нещо по-силно  Joy

Скрит текст:

# 517
  • По света и в нас.
А па аз не съм Mr. Green
Дани,лаф да става Hug
Биби,раздуй клюката,за пръв път чувам подобно нещо newsm78
Кви клюки на Линоо, Hug Пак съм изпуснала нещУ...я ме вкарайте в час.
Зиз,да не си заета с нещо друго,разсейваш се Mr. Green.Клюката е ,че Бтв и Видеоклип си сътрудничат,два поста над твоя Peace
Подмайтапих се.

# 518
Не мойм да разберем...ко сте се изсухарили бу гедже? Едни дълбоки...тематични... newsm78

Проф,  Hug нещата не се правят за да ви е тъжно...май тре'е се спреме...май не се постига желания ефект. Whistling

# 519
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Скрит текст:

Най-хубавата снимка на Серка. smile3521  Mr. Green

Биби, защо да си се майтапила? Аз и някъде другаде бях чела, че един от каналите (няма да го споменавам) във Видеоклип всъщност се поддържа от служители на БТВ.

Зиз, не знам, така ми подейства. За разлика от друг път, сега наистина ми стана тъжно. Hug

# 520
  • По света и в нас.
Не мойм да разберем...ко сте се изсухарили бу гедже? Едни дълбоки...тематични... newsm78

Май всеки четвъртък е така. smile3521
Гледах до сега филма на Хазалката,не е лош.Много нахакана е ,а тази Аслъ като заплака все едно верно си гледах Ламя WhistlingВай бе...
Профи,ма явно и при мене е минала тази информация,щом ми дойде на акъла.

# 521
Ето,малко луксозни питиета за купона,от специалната колекция на Сарафоолу  Wine Glass

Скрит текст:

# 522
  • У дома :)
 Мераба на всички луди френдки Hug Hug Hug
Влизам само да ви поздравя и да ви кажа наздраве Drunk cheers Drunk cheers cheers Drunk и изчезвам че после за тоя Gprs найте ли как ще ме здрависат от моя любим мобилен оператор Mr. Green
 Ши гу ям аз големия,ама ко да прая не издържах Hugмного ми липсвате Hug Hug Hug

# 523
Мераба на всички луди френдки Hug Hug Hug
Влизам само да ви поздравя и да ви кажа наздраве Drunk cheers Drunk cheers cheers Drunk и изчезвам че после за тоя Gprs найте ли как ще ме здрависат от моя любим мобилен оператор Mr. Green
 Ши гу ям аз големия,ама ко да прая не издържах Hugмного ми липсвате Hug Hug Hug
newsm24  Drunk  Hug  Hug  Hug

# 524
  • По света и в нас.
Добре пипаш колекцията на Сарафоолу,ама като ти  се яви Чепика ,той и нея пази. Joy
Момичета отправям се към кревата,че утре рано съм на тръстиката.Лека вечер и умната докато разхвърляте шишетата.

Общи условия

Активация на акаунт