Зиз,Релаксче,пак къртят анализите

Та уйде Ферка към униту...напрай обикновените нИща..съблеч - облеч...опрай кофата, чИ мяза зелка...футна сЪ с парфУма на Зурлата дет пресипа от нейнУТУ шише и айде у лекцията. Барнала се в Пако Ръбан ни мож и се намажат на кючека...

В туй времИ Емко си седи на вънка как си знай...одат с Корайчика и ХандетУ на унитУ ама до лекции ни мож стигнат от туй кафИне...ама тва е друга тема.
Оплаква сЪ на Корайчик ко сЪ разходил на едно мацИ по кунката...ма голем интерес имал към нея...и как си конушват и хоп...Фера слей по стъпалите с чупки на кокона.

Емко пак така...

В туй времИ у Чепикови има драма...Чепика врътка шайбитИ на Фера оная не сЪ бажда...оня кай оти'а там да я видим тая пущина ко прай и що не дига....Зехра кай ти луд ли си бе Ръза...тва да не ти е мазата си одиш га щеш...я седи тукя да кадимИ от Гюлфидана с ти я нейни лоши дзъркИли...Чепика кай отивам ни мож мЪ спря...

Чепика кай тръгвай пред мени...Фера кай...ни моЙм...ощи имам лекции, Чепика кай донеси столчи да поседнем, чИ ме бОли кръста вечИ от ония ВиповитИ...

Ула'а Фера у мазата и оная Зехра кат се нае....ама ти луда ли си так сЪ изнесеш от мазата гола...сваляй тия парцалетки...Фера кай ок...свалям ги шЪ одя в уните с битаците а АрманитУ шЪ го нося до контейнера за боклук...

Дават другия ден Фера в униту и Емко пак я присреща...кай на ти тел съ обаждаш, чИ чух чИ идвал един обитак тъ дири дан съ тревожи татю ти...оная кат подпали джапанките и речИ кой си те бе ? Немаш никви проблеми...ти просто немаш дубликат...кой ти искал тел на тебИ...ко ми се прайш тукя...не щем нищо от тебИ аз си имам ко ми требе...

Емко в обичайното съсътояние след диалог с Фера така....

Посли дават Зехра при глуотора ма тва не е интересно...

Фера излаа от униту и речИ сЪ извини на Емко за непристийното си повИдение по рано този ден...Емко кай хуу се извиняваш, чИ така не са ме овиквали от как бех у детската градинка...

Влъх ти си....

Туй в червенкото най-ме разби

Хазалчето е много красива на снимките,ама и хубава фигура е направила