Зиз,Релаксче,пак къртят анализите

)Посвещавам я на тебИ. 
Та уйде Ферка към униту...напрай обикновените нИща..съблеч - облеч...опрай кофата, чИ мяза зелка...футна сЪ с парфУма на Зурлата дет пресипа от нейнУТУ шише и айде у лекцията. Барнала се в Пако Ръбан ни мож и се намажат на кючека...
В туй времИ Емко си седи на вънка как си знай...одат с Корайчика и ХандетУ на унитУ ама до лекции ни мож стигнат от туй кафИне...ама тва е друга тема.
Оплаква сЪ на Корайчик ко сЪ разходил на едно мацИ по кунката...ма голем интерес имал към нея...и как си конушват и хоп...Фера слей по стъпалите с чупки на кокона.
Емко така... Емко пак така...
ХандетУ па кат го зе на вътрИ и кай що не питаш менИ...яз имам цела клюк агентура съ казва "Ханде-виде", мой ли ме обиждаш така...тая е слаба ракия слушай ко ти пее радиото...Емко грам не чуй...само за тва мацИ му е мисЪлта...
В туй времИ у Чепикови има драма...Чепика врътка шайбитИ на Фера оная не сЪ бажда...оня кай оти'а там да я видим тая пущина ко прай и що не дига....Зехра кай ти луд ли си бе Ръза...тва да не ти е мазата си одиш га щеш...я седи тукя да кадимИ от Гюлфидана с ти я нейни лоши дзъркИли...Чепика кай отивам ни мож мЪ спря...
И те ти го Чепика изтипосан у фУайенцитУ на униту...А Фера тамън заблудила Гюна чИ Чепика прай на мамитУ армаган'ти от ди'й манти...и Чепика кат почна да питва ората къде е Фера ши кайш чИ тя най-личната и всеки требИ да я знай...ча почна сЪ напрега...
Изведнъж Фера го центрира и тича към него...кай ко прайш тука бе татю? Оня кай ко си спретнала кат безстопанствена дИвойка...мой ли за срамотите да тръгниш така, а имаш такива фешънлари от битакя...тойбе, тойбе...
Фера кай чИ сутринта не видела баш у кво се е спретнала и излезнала тъй чИ чак съ учудила посли кат съ видела. 
Чепика кай тръгвай пред мени...Фера кай...ни моЙм...ощи имам лекции, Чепика кай донеси столчи да поседнем, чИ ме бОли кръста вечИ от ония ВиповитИ...
Фера кай нема стол оди си аз шЕ си дойдем посли...и така Чепика беши натирен от униту...Посли идИ Гюна и кай кой тоя обитак дет си говориш с него...?
Фара кай тва на татю каналджията доди мъ провери ко прайм чИ не дигам тела...
Фера кай падна кръвната захар...ни моЙм скивам съ ми излезнали свитки...оная кай сакяш ли ИлИксирчИ те не водим при Боцков...Фера кай ади нема нужда и си би камшиците от орбитата на ХандетУ.
Посли дават Чепикови ка сЪ карат за дреЙтИ на Фера дет била гола...срааааааааааам...
От ужас Чепика зе да съ дупи на килимчИтУ му прости греховетИ господ...ама тва трудна раб'та... 
Ула'а Фера у мазата и оная Зехра кат се нае....ама ти луда ли си так сЪ изнесеш от мазата гола...сваляй тия парцалетки...Фера кай ок...свалям ги шЪ одя в уните с битаците а АрманитУ шЪ го нося до контейнера за боклук...
Зехра кай оди как щеш мЪ да те не скиват ония двамта ко прайш, шЪ мЪ разчекнат...и така...ПослИ съ качва Фера у Зурлеви...и кай на зурлата, чИ талисман'ти нема изкарат изпита а да учи...стига е зяпала у бонбончИту дет си го е заплюла Фера...пъ кат налази у стаята оная Недаващата на никой мъж и кай на Фера как си ма кападжък....ко прайш, как върви униту...ощИ ли не са те наритали от там...?
Посли Фера си слезна...и виде Лара си казаха по два лафа и така... 
Дават другия ден Фера в униту и Емко пак я присреща...кай на ти тел съ обаждаш, чИ чух чИ идвал един обитак тъ дири дан съ тревожи татю ти...оная кат подпали джапанките и речИ кой си те бе ? Немаш никви проблеми...ти просто немаш дубликат...кой ти искал тел на тебИ...ко ми се прайш тукя...не щем нищо от тебИ аз си имам ко ми требе...

Емко в обичайното съсътояние след диалог с Фера така....
Посли дават Зехра при глуотора ма тва не е интересно...

Фера излаа от униту и речИ сЪ извини на Емко за непристийното си повИдение по рано този ден...Емко кай хуу се извиняваш, чИ така не са ме овиквали от как бех у детската градинка...

Влъх ти си....
Туй в червенкото най-ме разби

Хазалчето е много красива на снимките,ама и хубава фигура е направила