Бебоците на Варна

• 22 323
  • 318
  •   1
Отговори
# 255
  • UK
Мейбелин, къде е това?
Момичета, внимавайте с полянките и тревите, че валят кърлежи отвсякъде. Има починало 2-годишно баш от кърлеж. Те уж пръскат, ама все пак.

Откакто се е стоплило, сме всеки ден в градината, разучих всички и "кози" пътеки, знам къде има чешмичка, скрита пейка та (отплеснах се Mr. Green) поливат градините на централната алея, няколко пъти косиха, ама не са пръскали досега Peace
Как сте иначе? Гледам, темата прашасала беше на ... страница, викам да я извадя малко и поизтупам от прахта Joy

# 256
  • varna
Коконке, добре сме, обмислям даже да си спретнем срещичка тия дни, така че гответе се  Twisted Evil

# 257
  • UK
Коконке, добре сме, обмислям даже да си спретнем срещичка тия дни, така че гответе се  Twisted Evil

Ееее супер, нямам търпение да се запознаем Hug

# 258
Два пъти пръскаха в Морската градина, до сега. Единия беше на 22 или 25 май, помня. Втория след това. Имаше разлепени бележки по много дървета.

# 259
Хайде и аз съм за срещичка Simple Smile На всяко гърне похлупак, да се обадя Wink

# 260
  • varna
И така, вече сме мобилни, тъй че можем да се срещаме  Laughing Казвайте кой ден от седмицата искате и да действаме Twisted Evil

# 261
Здравейте.. И аз "нахално" се присъединявам към вас. Дано нямате против:) Аз съм мама на бебе Ния, която след седмица ще направи 6м Simple Smile От утре ще започваме захранването и дано го понесе добре ...

# 262
  • varna
Здравей, Симона ooooh! Успех със захранването и пиши, не се притеснявай Simple Smile

# 263
  • varna
Само да споделя да си вардите децата от социални контакти, че целият град киха и кашля, и тоя вирус с темп. и разстройство е ужасен. Ема е цяла седмица разстроена и направо дупето и е кърваво вече, горкото ми дете  Confused

# 264
Имаме мама с близнаци от Аспарухово не се сещам ника, мислим я, нека пише, ако има възможност.Ако има и други мами пишете  Hug
Не съм влизала от сто години ,но сега като прочетох и ми стана едно мило ,че сте се сетили за нас.Ние сме добре.Растем,не слушаме,ходим на ясла а аз на работа.
Усмихнат ден!

# 265
Мили майки, малко извън вашата тема, но все пак съвсем на място, искам да спомена за предстоящо събитие, което може да ви интересува:

Дискусия с млади хора за превенцията на спина бифида и хидроцефалия

На 6-ти ноември ще отбележим Световния ден на спина бифида и хидроцефалия, с малко закъснение. Тази година организираме среща-дискусия с млади хора по темата превенция на тези увреждания.

Партньори в събитието са приятелите ни от Асоциацията на студентите – медици и Асоциация "Хипофиза", а специален гост ще бъде певицата Деси Добрева.

По време на дискусията ще представим и проекта "Работилница за взаимопомощ", финансиран от програмата за подкрепа на НПО в България, по Финансовия механизъм на ЕИП 2009-2014 г.

Всички са добре дошли в залата на Първа аудитория, МУ Варна-Ректорат от 18 часа на 6-ти ноември!

http://sbhb.org/%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F … D0%BB%D0%B8%D1%8F

# 266
Момичета,моля ви нека помогнем на това прекрасно момиченце да живее един пълноценен живот.Благодаря ви предварително.

Това е Боряна .Тя е на 1 годинка и съвсем скоро разбрахме , че е с диагноза Захарен диабет Тип 1, наричан още инсулинозависим захарен диабет. Поради малката и възраст и минималните количества инсулин, които са и нужни, е необходимо лечение с инсулинова помпа. Тя доставя бързодействащ инсулин на организма в прецизни количества през целия ден и по този начин замества нуждата от инжекции, които са голям стрес за едно малко дете. За закупуване на инсулиновата помпа са необходими средства в размер на 7 500 лв. А консумативите за нея са от 270 до 340 лв. на месец. Този тип лечение не е поет от Здравната каса.

Помощ за Боряна BG93STSA93000022296873
BIC: STSABGSF
Мария Борисова Петрова
Банка ДСК

# 267
  • have faith and be patient ..
Момичета има ли някой правил фотокнига на бебчо?  Къде е най- изгодно в нашия град 🌆 , мерси   bouquet

# 268
  • varna
http://www.fotospektar.bg/ - Тези ползвам аз, имат всякакви услуги от снимки до календари, сигурно имат и фотокниги, готиното е, че можеш да си ги поръчаш и избереш онлайн, после отиваш само да ги вземеш и платиш. Намира се от бившата Валентина (сега Ню Йоркър) като завиеш надясно по улицата надолу посока гарата още на първия ъгъл се вижда табелата.

# 269
  • have faith and be patient ..
За жалост май нямат..  Поне аз не открих

Общи условия

Активация на акаунт