Бебоците на Варна

• 22 333
  • 318
  •   1
Отговори
# 240
Дени, бъди здрава и щастлива (на патерици)!
За К. ще ходим на кардиолог - ЛЛ чу систоличен шум и ни праща за консулт.

# 241
Благодаря, Бени!
Дано всичко е наред с детето! Много ви се събра. Sad

# 242
Ехеее, направи ли сте отделна тема, а аз чак сега да я видя.  Laughing, ама който няма време за БГ Мамма, така е..

# 243
Здравейте, мами от Варна! Радвам се, че попаднах на тази тема. Моят син Мартин е на 11 месеца. Записвам се да ви следя. Видях, че сте си организирали и срещи. Дано скоро пак има, за да може да се запознаем и на живо!   Hug

# 244
  • varna
Имахме ли мама в Аспарухово? Да се обади, че е добре, моля!

# 245
Току що гледах новините!Някакъв кошмар е било.. . Sad

Нямам думи!Пред природата сме безсилни!

# 246
Имаме мама с близнаци от Аспарухово не се сещам ника, мислим я, нека пише, ако има възможност.Ако има и други мами пишете  Hug

# 247
  • UK
Има мама- да, дано се отбележи, че и аз я мисля Hug

# 248
  • varna
Мамита, водихте ли бебоците да ги подстригват някъде? На Ема перчема й вече стана неконтролируем, а й влиза в очите, та се чудя къде мога да я закарам без да я окипазят newsm78

# 249
Мамита, водихте ли бебоците да ги подстригват някъде? На Ема перчема й вече стана неконтролируем, а й влиза в очите, та се чудя къде мога да я закарам без да я окипазят newsm78
Аз сама си подстригах моя бебок. А той се роди с много коса и до миналия месец го мислеха за момиченце. Тогава се реших да го приведа в приличен момчешки вид, пък и топло му беше с таз дълга коса. Бащата го забавлява, докато аз подстригвам. Малко го изтормозихме детето, но сега е много добре с новата прическа.
Така че смело с ножицата 😄

# 250
  • varna
Aaa, не, хич ме няма в труд и творчество, няма да си окепазявам сама детето  Laughing

# 251
Аз подстригах моя младеж с машинката за първи път на 6 месеца.Косата му беше опадала,само горе имаше един смешен кичур като петле.  Laughing
Стана много лесно,стоеше мирно и послушно.
Вторият път малко след годинката го минах с ножицата,стана доста добре за начинаеща. Laughing
Наскоро пак го подстригахме,но на фризьор го заведох.
Така,че режи смело Simple Smile

# 252
  • Варна
Аз го заведох на фризьор преди 2-3 седмици. Можех да го мина с машинката, но аз просто харесвам прическите вместо навсякъде еднакво като войник. С ножица веднъж се пробвах, то не бе въртене, бутане на ръката ми, да го пазя да не го порежа ли, да внимавам за линията ли...В крайна сметка ходи с крив офъкан бретон, като Иванушка-глупака 2 месеца и официално ме уволниха от позицията "лична фризьорка на сина ми"  Joy
В салона скрибуца през цялото време, понеже ненавижда го пипат и човъркат, но фризьорката беше изключително бърза, смела и сръчна Simple Smile Страшно съм доволна.

# 253
  • varna
Мейбелин, къде е това?
Момичета, внимавайте с полянките и тревите, че валят кърлежи отвсякъде. Има починало 2-годишно баш от кърлеж. Те уж пръскат, ама все пак.

# 254
  • Варна
Скрит текст:
  тук

Общи условия

Активация на акаунт