Бебоците на Варна

• 22 365
  • 318
  •   1
Отговори
# 165
  • varna
Мамита, помня, че някоя поръчваше бодита и други работи от Асда. С кой превозвач си ги пускате, че поръчах с Симпли Шопинг по препоръка, ама нъцки досега, а пратката им е била доставена на 30.01 в Англия. newsm78

# 166
Да се запиша и при вас сега ви открих.
На 20.01 се роди моето съкровище Стефани с интерес ще ви следя Simple Smile

# 167
  • varna
Добре дошла, Веси Simple Smile

# 168
# 169
Мамита, помня, че някоя поръчваше бодита и други работи от Асда. С кой превозвач си ги пускате, че поръчах с Симпли Шопинг по препоръка, ама нъцки досега, а пратката им е била доставена на 30.01 в Англия. newsm78
Има една варненска фирма, с която сме доставяли - 1,50 лв/кг. Иначе с Габко, но нямат офис във Варна и се оскъпява от София до тук с Еконт.

# 170
  • UK
Хей, как сте мами  Hug Има ли, такива в района на сладкарница Крамер около МУ? От понеделника съм в него район и си търсим компания Mr. Green за миткане из Морската и околните на МУ градинки   bouquet

Аз ползвам тази фирма за превозвач http://ukshops-bg.com/uktobg/index.php

Да ви и питам нещо, започнахте ли, да захранване бебоците си? Виждам, че сте и по-големички Wink
Дайде съвети, с какво се започва първо има ли някакви схеми, линкове и подобни, готови пюрета ли вземате или забърквате домашни?

Че аз сега, не ми стига времето, дето сме предимно на АМ, а като почнат сокчетата и пюретата незнам  Crazy

# 171
  • varna
Kokona, мерси, изглежда изгодно, дано е и бързо.
Сондер, твоята фирма коя е?

# 172
  • UK
Бързи са  Peace

# 173
Kokona, мерси, изглежда изгодно, дано е и бързо.
Сондер, твоята фирма коя е?
Същата е като на кокона

# 174
Кокона, на първо място забрави за сок до една година!! Даже да те съветва лекаря на децата, че някои лекари още живеят в миналия век. Световната здравна организация съветва захранването да започва между 4-я и 6-я месец, като е желателно да е по- към края на този период. Но сама си избираш и преценяваш по кое време точно в тези рамки. Започва се с чист картоф, после се добавя морков, после тиква и т.н. се продължават зеленчуците. Трябва да си намериш някоя таблица и да гледаш кои храни в кой месец се дават. Имай предвид, че таблици съществуват 101 и всички си противоречат. Ще трябва да разгледаш, да се ориентираш и накрая сама за себе си да решиш някои неща. Но се започва със зеленчуци и после плодове. Сок - не!  Naughty  Дори да искаш да даваш по- рано от една година, поне до 9-ти - 10-ти месец недей.

Аз правя домашни пюрета (намачкани с вилица, не са точно пюрета) и никога не съм купувала готови. Но, повечето майки купуват готови и дават или само готови или готови и понякога малко домашни.

# 175
pina, какво се случва, ако дадеш сок преди първата година?  Mr. Green

# 176
Връщат се коликите.
Кокона ти вече за захранване ли мислиш , нали сте с 1 месец по големи от нас ? Аз за сега само чета , но без успех да схвана каквото и да било

# 177
Може и нищо да не стане, може да се върнат коликите, а може на момента нищо да не стане, но в ранния пубертет да се сдобие с гастрит или друг стомашен проблем. Личното ми мнение е, че не е задължително да се изчаква някаква определена възраст, но в никакъв случай да не се започва девствен стомах със сок! Барем един месец да е свикнал да мели храна и тогава да се поставя лигавицата на изпитания. И пак лично за себе си не виждам нужда изобщо от даването на сок. Давам плодове, кому е нужно да спестявам полезностите от целия плод и да давам само сока?!  Thinking  Сока е просто едно удоволствие, което може да се случи на доста по- късна и осъзната възраст. В момента пие мляко и вода (чиста, без захар), други течности не са ѝ нужни. В крайна сметка всеки прави така, както прецени.

# 178
  • varna
Мерси, момичета Peace Поръчах вече, да видим дали ще съм доволна  Twisted Evil

# 179
  • UK
Веси от 5 месец ще захранвам, Пина Hug- да има нови правила, ама мен, са ме гледали по старите и нищо ми няма Crazy

Общи условия

Активация на акаунт