Новите ни козметични похождения 48

• 67 534
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
  • в 1001-та нощ

# 196
Тези неща последно.
Скрит текст:

Поръчала съм и доста работи на NYX (нали имаше намаление и аз да не изпусна... Blush), но още не са пристигнали.
a.l.e.n.a , а тези сенки, от къде са? В смисъл на коя фирма?

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 15:26 от Melany99

# 197
  • Vienna
MAC Undercurrent, вдъхновен от Алена    bouquet

MicroCell

# 198
  • в 1001-та нощ
много е хубав молива, стои и на водната линия и на мен не ми дразни - консултантката се притесняваше - дали брокатите няма да ми дразнят  Peace

Melany99  Peace мисля, че са Есенс и Катрис, тъй като са ми подарък и не съм ги купувала - не съм сигурна, но ще попитам. Днес пробвах първото на 2 ред в ляво - синьо-зеленото - доста слабо пигментирано е  newsm78 направо го изтрих и правих друг грим  Blush

# 199
a.l.e.n.a , питам, защото си спомням, че се обсъждаше откъде се купуват поединично и имало и специални кутии за поставянето на продуктите, но не мога да си спомня за Инглот ли ставаше дума... newsm78

# 200
# 201
  • София
* YSL Parisienne Palette  Heart Eyes

# 202
  • USA, Steak State
Ей те това ме удари в сърцето!

Каква и е цената? И откъде се сдоби с нея, гледам, че се намира само по летищата?

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 18:51 от TheBlackWidow

# 203
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a , питам, защото си спомням, че се обсъждаше откъде се купуват поединично и имало и специални кутии за поставянето на продуктите, но не мога да си спомня за Инглот ли ставаше дума... newsm78

Инглот имат единички, т.нат рефили, както има и празни палитри, в които ги подреждаш, т.е. правиш си палитра по свой избор  Peace аз имам такава десятка и още рефили, за които няма място и не съм взела втора палитра  Blush

# 204
  • София
И аз си взех червило на Essence, моето е най-горното на снимката:

# 205
  • София
Ей те това ме удари в сърцето!

Каква и е цената? И откъде се сдоби с нея, гледам, че се намира само по летищата?

Нали? И мен така  Heart Eyes От Летище София е, 60,5 евро.

# 206
  • USA, Steak State
Намерих я за $50 затова те попитах каква и е цената по принцип. Значи купувам.  Mr. Green
Благодаря за бързия отговор!  Hug

# 207
  • София
Моля  Hug Купувай! Гледах суочове в нета, всички цветове са страхотни! И опаковката е бижу  Heart Eyes

# 208
  • USA, Steak State
Моля  Hug Купувай! Гледах суочове в нета, всички цветове са страхотни! И опаковката е бижу  Heart Eyes

Суочовете допълнително ме убедиха, че трябва да я имам. Simple Smile

# 209
  • Canada
Topbox Canada, за сефте  Heart Eyes Доволна съм  Crazy
Скрит текст:

* B.Kamins - Corrective Primer 15ml
* Juice Beauty - Stem Cellular Repair Moisturizer 7ml
* Lancome - Visionnaire Advanced Skin Corrector 7ml
* Elizabeth Arden - Prevage Anti-Aging+Intensive Repair Daily Serum 4ml

Общи условия

Активация на акаунт