Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря четките на Impala, освен онлайн?
Какви продукти за грижа за кожата трябва да използвам, ако имам мазна кожа с черни точки, пъпки, тъмни петна и неравен тен?
Какви са отзивите за продуктите на Vichy за проблемна кожа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря четките на Impala, освен онлайн?
-
Какви продукти за грижа за кожата трябва да използвам, ако имам мазна кожа с черни точки, пъпки, тъмни петна и неравен тен?
За мазна кожа с черни точки, пъпки, тъмни петна и неравен тен се препоръчват продуктите на Vichy Normaderm за проблемна кожа, Avene Clean-Ac почистващ крем, La Roche-Posay Effaclar почистващ гел, Bioderma Sébium Gel Moussant почистващ гел, Bioderma Sébium Global и Bioderma Sébium AKN. Важно е да се тестват продуктите преди покупка, тъй като кожата на всеки реагира различно.
-
Какви са отзивите за продуктите на Vichy за проблемна кожа?
-
Къде мога да намеря продуктите на Inglot?
-
Какви са отзивите и впечатленията от продуктите на Decléor?

После вносителите реват, че нямали продажби. Ами, ако не разглеждаш всеки етикет от стелажа всеки път, въобще няма да забележиш, че има нови неща...Някой видя ли, че има и нови "метални" сенки
Аз случайно ги забелязах...
14 Majeste
За мама и децата

голям шампоан на Rene Furterer Naturia
)

- взех ги от чисто любопитство, ще видим какво ще излезе...