Новите ни козметични похождения 48

• 67 426
  • 722
  •   1
Отговори
# 330

И аз се снабдих с Decleor крем + Estee Lauder спирала (от миналата седмица).   Simple Smile

# 331
# 332
Включвам се с L'Oreal Eau de Teint и Revlon Nearly Naked Powder

и

# 333
-Alien-, относно спиралата в сп. ОК - не е вярно, че вече е излязъл новият брой, а тя е била в стар. Беше в брой за октомври 2013, списание със спирала струваше 6.95, а без е 3.95. Понеже виждам, че си от София - днес видях три броя със спирала в метростанция Сердика, в репа в долния тунел, където се прекачваш за Линия 2.

А иначе от мен по темата:

# 334
  • Sofia
И аз с крема на Decleor. Последно кога и как се ползва това кремче - преди основния крем, след серума, вместо серума... newsm78 Уж четох в сайта, ама не ми стана съвсем ясно. Иначе на първо ползване е много много приятен. Чудесно омекоти и овлажни кожата.  Peace

# 335
  • Belgium
Според консултантката на Деклеор в Дъглас, рол она се ползва или самостоятелно в околоочната зона, или преди крема, ако околоочния контур е сух.

Върху останалите бръчки - преди крема.

# 336
  • Sofia
Лу,   bouquet  bouquet  bouquet

# 337
# 338
2 бр. спирали за обем на Еssence на цената на 1 бр.
1+1 подарък.

# 339
Само да кажа, че в "Лили" са пуснали спиралите на Remel, Scandal eyes (които по мое мнение са много добри) с 50 % намаление, на цена от около 4.50  лв.  Peace
Скрит текст:

# 340

И аз ей така, to have... Laughing

# 341
И аз се уредих с кремчето на Деклеор, много хубава промоция. Списанието веднага замина на боклука, но нямам търпение да излезе ноемврийския брой с червилцето! Crazy

# 342
  • Бургас
И аз този път ще си взема червилцето от Грация, изглежда много готино в нета. Като цветно балсамче.

# 343
  • Бургас
И аз този път ще си взема червилцето от Грация, изглежда много готино в нета. Като цветно балсамче.

Кой номер е червилото?

Аз от снощи съм в клуба на опъващите бръчки  Blush Кремът излиза лесно, нанасянето е приятно. Ще се мажа известно време и ако видя ефект ще си купя още списания, т.е кремове.

# 344
Ето това ще бъде

Общи условия

Активация на акаунт