Новите ни козметични похождения 48

• 67 496
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
maybelline color whisper 130

# 316
# 317
МАС 210 и 228

# 318
И от мен - Деклеор - в Грация  Blush много добре ми се отразяват всички продукти на марката, които съм ползвала  Blush имах колебания, защото този продукт е за първи пръчки и го асоцирам с периода 27-30г, но .... няма да навреди,а и не съм  с изявени бръчки още  Blush Довечера в детайли ще се запозная с препоръките от производителя  Blush
Simple Smile
30+ е продукта Simple Smile аз малко избързвам (5м), но реших да ги почвам Simple Smile
Това беше сред първите неща, които проверих за продукта. Понеже видях някъде да пише за зряла кожа...

И за да не е (само) спам....

# 319
  • София

Да ви попитам за спиралата от списанието Ок - навсякъде, където открих списанието няма нищо вътре, отделно ли ги дават или има списания без подарък  newsm78

# 320
Мисля че вече излезе новия брой, който е без подарък.

# 321
  • Бургас
Bukuto0o това е само за лице измиващ гел. Не ми дразни и значително оправи кожата на лицето, няма опъване и махам грима с него лесно. Със спиралата не се справя перфектно, но не ми пречи, а и не люти на очите и най- важното не се обривам от него.  Wink

# 322
- ще пробвам тоалетното им мляко
- такива капсули ще ползвам за първи път  Crazy
- пигмент Distilled Grapes

# 323
  • София
Мисля че вече излезе новия брой, който е без подарък.
Благодаря   bouquet

# 324
  • Бургас
Bukuto0o това е само за лице измиващ гел. Не ми дразни и значително оправи кожата на лицето, няма опъване и махам грима с него лесно. Със спиралата не се справя перфектно, но не ми пречи, а и не люти на очите и най- важното не се обривам от него.  Wink
мерси   bouquet значи не е за сваляне на спирала, а само за почистване на лице.

# 325
# 326
  • Бургас
И аз в кюпа:

# 327
# 328
Kakao, да ти кажа не съм ги пробвала още. Чудя им се, защото при едничните квадратна форма - светлите, нещо не ми се видяха достатъчно пигментирани (това в сравнение с четворката на Шанел). В смисъл - не са лоши, но не са толкова блестящи и не е толкова акцентиран цветът. И в тази тройка само средното сребристо ми се вижда блестящо, а другите са  май матови. Но пък бяха 6 долара с 40% намаление.

# 329
  • София
От днес: промо тестерите на Vichy - 2 различни кутии  - Normaderm и Anti age + тестери със серума срещу петна.

Общи условия

Активация на акаунт