Новите ни козметични похождения 48

• 67 529
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
Рол за бръчки, днес и аз го взех с Грация.

# 301
Няколко неща на NYX:
Пудри - Pure Shimmer, Peachy Complexion

Сенки за очи:

В сиво, черно и бяло

Player, Boomerang, In Trend

Сенки за очи-Silver, Hollywood

Червила:Sparkling Cooper, Chestnut, 24 Karat, Rust

Червила, точно такова червено:

Blush - Bellisimo Bronze,

Лак - сребрист:

# 302
  • Belgium

Лу ,ако си си взела парфюмчето от магазина в България забеляза ли каква е цената на лосиона за тяло от жасминовата серия?

Всички лосиони за тяло от серията бяха 36 лева, а душ геловете - 26  Laughing

# 303
Melany99  Сподели впечатления от тройката сенки на NYX - Love in Rio ако обичаш . Достатъчно пигментирани ли са и добре ли се нанасят ?   bouquet

# 304
  • в 1001-та нощ
Аз си взех подобна петичка (в скрития текст) и съм много доволна  Heart Eyes

Скрит текст:

# 305
3 бр. единични сенки на Майлъбин, но не намирам снимки. При положение, че не съм фен на марката, се учудвам колко цветове харесах  Crazy

# 306
  • София
Ами за продуктите на Лакме - само тях си ползвам. Шампоанът го ползвам с всичко - с маската Циемнт на Керастас, с двуминутния реконструктор и т.н. Любим ми е. Не мога д аопределя точно защо, но от всичко, което съм ползвала на моята коса, този шампоан най-добре ми действа. С тънка права дълга до кръста нетретирана коса съм. Балсамът е рядък и според мен недостатъчен за дълга коса или третирана и поизтощена коса. Него го редувам с други продукти. Дава наистина обем, прави косата по-твърда и по-жилава. Но като казвам обем - чудеса никой продукт не прави.
Максимайзерът го взех за пръв път. Доволна съм. НЕ ме сърби скалпът от него, прави косата твърда, по-подвижна и жива. Обаче пък по-трудно се разресва с него. Факт е,че и втория ден косата ми е в приличен вид. По принцип си я мия всеки ден, но този път реших да проверя как е на втория ден.

# 307
стимулант за коса на клоран с кофеин и хинин + няколко мостри на шампоани на клоран  Wink
рол он на авен
спирала на севънтийн цвят storm blue (третото от горе на долу)
изсушител за лак на артдеко за вече не знам кой път, един пясъчен перфект с цвят на пясък   Laughing ,спиралата от ОК за сестра ми и крема на деклеор от грация за мен, мама и сестра ми  Crazy
спрей за почистване на четки на изадора

# 308
  • София
Малко лакове от новите на Марая за ОПИ  Heart Eyes

* OPI Cute Little Vixen

* OPI Underneath the Mistletoe

* OPI Ski Slope Sweetie

* Real Techniques Miracle Complexion Sponge

# 309
  • в 1001-та нощ
И от мен - Деклеор - в Грация  Blush много добре ми се отразяват всички продукти на марката, които съм ползвала  Blush имах колебания, защото този продукт е за първи пръчки и го асоцирам с периода 27-30г, но .... няма да навреди,а и не съм  с изявени бръчки още  Blush Довечера в детайли ще се запозная с препоръките от производителя  Blush

# 310
  • виртуално
Max Factor Mastertouch №309 beige

# 311
  • Бургас
втора опаковка + кремчето на Деклеор (само един път съм го пробвала и нямам мнение все още, обаче ме кефят металните топчета).

# 312
  • Torino,IT
Clarins graphic collection Forest palette

# 313
  • Бургас
втора опаковка + кремчето на Деклеор (само един път съм го пробвала и нямам мнение все още, обаче ме кефят металните топчета).
гела за лице и тяло ли е това или само за лице? Ще споделиш ли впечатленията си  Praynig

# 314
Clarins graphic collection Forest palette

вауууууу, това е красиво!

Общи условия

Активация на акаунт