Новите ни козметични похождения 48

• 67 454
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
# 391

veselina_s_p чакам с нетърпение коментарите ти за четката на Сигма  Hug

# 392

Още утре сутрин ще я пробвам  Wink

# 393

първия и втория Heart Eyes Heart Eyes

232 - clasic shader brush

бяла очна линия

# 394
Davines OI All in One Milk

AUTHENTIC REPLENISHING BUTTER

authentic cleansing nectar

Momo Moisturizing Curl Enchancing Serum

Обичам Davines.  Heart Eyes

# 395
  • Бургас
Check Please доволна ли си от марката, все я гледам и й се чудя  Thinking

# 396
Очевидно съм доволна.  Grinning Първите три продукта са нови и не знам дали ще ми харесат. Маслото е мултифункционално - за лице, тяло и коса. За коса се ползва като маска преди миене. Последното е стилизант за къдрава коса и е от малкото, които косата ми понася. Т.е. не се налага да мия на другата сутрин или по-рано. Ползвала съм почти всичките маски и балсами и съм доволна. Даже не знам защо прехвърчам към други марки, като явно тази е за мене.  Laughing

# 397
  • Бургас
Очевидно съм доволна.  Grinning Първите три продукта са нови и не знам дали ще ми харесат. Маслото е мултифункционално - за лице, тяло и коса. За коса се ползва като маска преди миене. Последното е стилизант за къдрава коса и е от малкото, които косата ми понася. Т.е. не се налага да мия на другата сутрин или по-рано. Ползвала съм почти всичките маски и балсами и съм доволна. Даже не знам защо прехвърчам към други марки, като явно тази е за мене.  Laughing
Тъп въпрос беше  Laughing аз съм с тънка коса и леко чуплива към върховете и търся обем и изправяне, със сигурност ще си взема нещо от марката да пробвам

# 398
# 399
# 400
Да дам малко отзиви на запитвания  Grinning

Днес я пробвах и мога да кажа, че съм влюбена в тази четка  Heart Eyes Така приятно се усеща на кожата и прави много красива и естествена сянка на скулите  Flutter Аз я ползвах само за там този път. За останалата част на лицето ми е по-удобна по-голяма четка и продължавам да ползвам Зоева 101.
За сега поне въобще не съжалявам, че така импулсивно си я поръчах  Grinning

Напоследък обичам да си купувам бг козметика за почистване на лице  Flutter

може ли отзиви?
Предварително благодаря.

Този гел на първо четене много ми допада  Peace Може би най-много от бг почистващите продукти, които съм пробвала до момента. Почиства добре, мирише приятно и свежо на билки, отмива се лесно, не изсушава особено кожата /моята е нормална към комбинирана/ Харесва ми, но ще го преценя по-добре след някакво време ползване  Peace

# 401

Скрит текст:
Дано не се сметне за реклама, но друга снимка на кутията не намерих...

# 402
# 403

097 Desinger - третото на снимката от ляво на дясно Heart Eyes

фдт

# 404

Пиши, като събереш впечатления от новия им ФДТ  Grinning Ти с каква кожа си?

Общи условия

Активация на акаунт