Новите ни козметични похождения 48

• 67 450
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
г-жа Стихийно бедствие честитии , от много време ги следя в youtube и определено съм им фен без все още да съм пробвала техните неща.

# 376
  • Vienna
Urban Decay Vice 2

# 377
г-жа Стихийно бедствие, от нета ли ги поръча или си ходи "у вас"  Laughing
Весе в гримьорската писах че бях на мастер-клас на Рената Абдулаева, тя работи със Алелье (както я наричат руснаците) от там си взех, там намерих начин как да си ги набавям.

deadly_vesi ще пиша в гримьорската темичка за мнение, обаче се съмнявам да е нещо по различно от "възхитена"

# 378
# 379
- на първо четене изглежда супер Simple Smile Ще ми е интересно да я сравня с МАС 109

г-жа Стихийно бедствие, от нета ли ги поръча или си ходи "у вас"  Laughing
Весе в гримьорската писах че бях на мастер-клас на Рената Абдулаева, тя работи със Алелье (както я наричат руснаците) от там си взех, там намерих начин как да си ги набавям.

Ясно  Wink Тази мацка да е мислила за по-сериозно разпространение в Бг  Mr. Green

# 380
  • Варна
  Да видим дали ще толкова добро  Confused

# 381
  • в 1001-та нощ
Вече в ръчичките ми  Mr. Green

козирог, овен, рак и скорпион

Червилата са с точно тези цветове и финиш - като мат-лаковете на Герлен, но ще ги видя как се държат на устни  Peace

# 382
  • Sofia
  Да видим дали ще толкова добро  Confused

Bubuto, моля те, разкажи, като го тестваш как ти се струва   bouquet

# 383
  • Варна
Ами аз 2 дена го тествах, но все още съм подозрителна  Mr. Green защото все купувам такива продукти и все след време нещо не ми харесва. Има добра покривност, но не много, има леко отразяващи частици, прави погледа свеж. Няма пудрен остатък, не се събира в линиите, дори прикрива част от финните линии, което за мен беше най важно. Супер икономичен, буквално точица е достатъчното количество. Като за 2 дена съм супер доволна....да видим нататък.

# 384
  • Sofia
Ех, бива ли така, запали ми фитила  Mr. Green Все съм в търсене на добър коректор, а този звучи и много овлажняващ по описание поне.
Благодаря ти! Ако си все така доволна и след 10 дни, казвай  Hug  bouquet

# 385
Аленка, ще чакаме снимките  Flutter

# 386
Моите отдавна мечтани
 Make up Atelier T17 (сатен)

Make up Atelier T06 (сатен)

Make up Atelier T19 (мат)

Честити да са ти! Страхотно изглеждат. И аз искаааам.

Днес си направих подарък:

# 387
  • Варна
Ех, бива ли така, запали ми фитила  Mr. Green Все съм в търсене на добър коректор, а този звучи и много овлажняващ по описание поне.
Благодаря ти! Ако си все така доволна и след 10 дни, казвай  Hug  bouquet

Точно овлажняващ е..... и моите фитили се запалиха и за това се тръснах.

# 388
  • в 1001-та нощ
Аленка, ще чакаме снимките  Flutter

Тези глитъри са различни от инглотските, ще видя как ше се справя и дали ще купувам дюралайн Simple Smile

# 389
Купено от Asos за 5-6 евро ,на цвят си е плътно,черно и в интерес на истината стои готино,бих го пробвала за излизане вечер Mr. Green Взех го за Хелоуин ,но поне веднъж ще уплаша някого на дневна светлина Joy

А така,страхотно е червилото!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт