Новите ни козметични похождения 48

• 67 407
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
  • Torino,IT
Bebolinka,мерси много за отговора Peace
Вчера потърсих в интернет инфо за марката и доставят и до Италия,12 лири доставка обаче.
На мен сенките ми харесват, разгледах и другите две разновидности, както и.другите нещa.

# 526
# 527
  крем за ръце ванилия и лимон душ гел захаросана ябълка

# 528
  • Бургас
feria99 много обичам тази захаросана ябълка имам спрея и с кеф си го пръскам. Само където повече ми докарва на карамелизирана круша Simple Smile

# 529
  • Бургас
feria99 много обичам тази захаросана ябълка имам спрея и с кеф си го пръскам. Само където повече ми докарва на карамелизирана круша Simple Smile
от къде си го купувате?  newsm78

# 530
  • Бургас
Моят е от Ивис в Бургас на ул. Александровска. Имаха цялата серия .  Peace

# 531
  • Бургас
Моят е от Ивис в Бургас на ул. Александровска. Имаха цялата серия .  Peace
супер, по-късно ще ходя в тази посока, благодаря   bouquet

# 532
И моят е  от Ивис Simple Smile Яд ме е защото на излизане го видях в комплект с още един продукт на мн. добра цена  Whistling, а нямах време за смяна.

# 533
Купих си 3 лака  на ГР: Creme brulee, Night club, Fruit sherbet. Мисля, че брюлето няма да ми хареса, ама не мога да го сменя вече. Най-много да го заменя с нещо.
Скрит текст:

# 534
# 535
  • Vienna
Подаръци от много мила приятелка  Hug Hug

# 536
Мицеларна вода на Eveline.

Върши работа и кожата не остава лепкаво-влажна, а по-скоро я омекотява. За протокола - свалям Garnier BB cream средно тъмен и спирала за мигли /чат-пат и молив/. За последните две съм доволна, че ги премахва много лесно, без да ги размазва наоколо и без да повтарям и подесетвам с друг тампон.

# 537
  • София
Ползвам снимка на съфорумка, която напоследък хич не пише във форума  Thinking

# 538
  • Бургас
Кой номер е това, че кварталното магазе имат разпродажба на лаковете, но не мога да ги преценя на изкуствена светлина.
Ползвам снимка на съфорумка, която напоследък хич не пише във форума  Thinking
Скрит текст:

# 539

Общи условия

Активация на акаунт