Новите ни козметични похождения 48

• 67 430
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Виждам, че някои от вас трупате доста декоративна козметика, изхвърляте ли ги след определено време или продължавате да си ги ползвате? Имам разни глосове на 5г, изглеждат ОК, но се чудя дали не е по - добре да ги изхвърля. Знам, че срокът на годност е 1-2г. след отваряне, но ако продуктът не изглежда развален ползвате ли си го?

Преди два месеца рязко разчистих всякакъв вид козметика по-стара от една година. Излишно е да казвам защо.

# 661
# 662
Много приятно посещение днес в Мак с любезна и отзивчива консултантка Simple Smile

# 663
Biancaneve85, червилото изглежда много красиво, а Orb е една от любимите ми и много често използвани сенки  Heart Eyes
Направо ти завиждам, че днес си ходила до МАС Blush Laughing

# 664
Zeraphine, сподели, моля те, впечатленията си от маската на Дева.

Не съм доволна като цяло, не забелязах разлика преди/след, а вече я ползвах 2 пъти. Взех я за 3.18 от Пикадили, така че който иска при тази цена може да си вземе и да пробва. Предупреждавам, че има доста кофти съставки ...

От мен днес:

# 665
B & C   bouquet!
Беше ми много приятно, наистина. Консултантката сама се сети какво си купих предния път, какво търсех и какво нямаше тогава. Аз днес бях отишла за друго червило-Plumful, но беше свършило. Това, което си взех наистина много ми допада. Много е хидратиращо и приятно на устните. А за сянката много ме успокои. Аз исках Брюле, но нямаше. Консултантката ми препоръча тази и си я взех. Исках универсална сянка, за туширане на по-бляскавите ми.
Не взех още сенки, защото не знаех какво ми се носи, но тр да взема още 3, за да си попълня палитрата Simple Smile

# 666
Тези палитри са много удобни и практични, но аз изобщо не съжалявам, че си купих и от големите  Grinning Една четворка е едно добро начало! yes
Оrb aз го ползвам под веждата, за блендиране на краищата на тъмната сянка или за туширане на по бляскави сенки.
Аз винаги когато съм ходила до МАС съм излизала щастлива и заредена с енергия  Heart Eyes За мен магазините на МАС играят ролята на психотерапевт  Laughing

# 667
  • при моите деца .....
От днес - боя за коса Beauty номер 06

# 668
- черен

# 669
"Магически ролки" magic leverag. Без всякакви магии и само с една фиба успях да се накъдря много по добре отколкото с това нещо.

# 670

*Riri Woo

Колекцията вече е заредена при нас Peace

# 671
  • София
* RiRi Hearts MAC Diamonds Cream Colour Base

* MAC Brush Cleanser

# 672
  • Sofia
anbibian, ще можеш ли да дадеш някакви отзиви за базата, като я поносиш? Нещо не мога да си намеря хубава база, издържат почти всички, но са ми тежки и неприятни, като усещане Sad Първенец в тази група е точно хвалената на Артдеко, която всички толкова харесват... Rolling Eyes

# 673
Ел,имай ме в предвид с отзиви за RiRi Hearts MAC Diamonds Cream Colour Base   bouquet

# 674
anbibian, ще можеш ли да дадеш някакви отзиви за базата, като я поносиш? Нещо не мога да си намеря хубава база, издържат почти всички, но са ми тежки и неприятни, като усещане Sad Първенец в тази група е точно хвалената на Артдеко, която всички толкова харесват... Rolling Eyes
Ще пиша, след време, сега мога да кажа само, че базата мирише силно на кокос, ако някой го дразнят миризмите, няма да му хареса.

Общи условия

Активация на акаунт