"Защо не се омъжих за Пища Хуфнагел?"

• 14 839
  • 99
  •   1
Отговори
# 15
Защото той избра друга и аз отидох в сем. Мейзга. После не аз, а Пища съжалява, че не ме е избрал...

# 16
Давайте, на страница десета ще ви кажа защо аз не се.  Laughing

# 17
Не съжалявам за никого, когото съм оставила  Crossing Arms Съжалявам, че по-рано не ми е дошъл акъла да го направя.
Никога не съм си "хващала" мъж без пари. Случавало се е по време на връзката  да закъса и да преминем към по-скромен начин на живот, но сме го преживявали, не сме се разделяли заради това.  Blush
Ако реша да дразня- предпочитам да е с актуални ухажори  Wink
 bowuu

# 18
По мое време всички бяхме еднакво бедни, ама тогава не го знаехме.

# 19
Явно ще трябва да обясня в много прав текст за какво е темата.  Laughing

Не "съжалявате ли за бившите си любови?",
не "по какви мъже си падате?"
и не "дразните ли мъжете си с изброяване на
именника на мераклиите?"
А защо?
Онзи, за когото
за малко не сте се омъжили,
или навремето ви се е искало да се омъжите
- какво не му достигна/ какво се случи?

# 20
Много рано се срещнахме... още не се знаеше каква прекрасница ще стана  Crazy
А аз хем хубавица, хем умница- всичко знаех , ама кой да ме разбере  Grinning

# 21
...е, точно и ясно сме разбрали....не е ли позволено малко лирическо отклонение.
Като си припомня аним. филмче ( то по онова време си беше хит, за малки и големи) и ме "затрупват" спомени. Нашият бълг, Пища с Жигулито и касетофона. Песните на Куин... Peace

# 22
На 21-22г можех да се омъжа, но чуствах, че  би било грешка. Уж идеален мъж, но като удари няколко уискита почват да му личат комплексите- първо почва да разказва колко е интелигентен, какво е учил/ наблягам "учил", не завършил, защото не е успял,/как простосмъртните сме следвали в родния си  град, а не в чужбина,  как си мисли, че жените не го харесват и почва да флиртува с всяка жена в компанията. Нищо, че може да сме по "семейно" на гости у някого и аз да се почуствам много изложена. И секса не струваше. Първо аз почнах да му изневерявам с едно старо гадже, когато  и той почна да го прави го зарязях..
Въпросният пак иска да  е с мен и да се женим... ooooh!

# 23
  • Русе/София
Обстоятелствата ни разделиха.Той все още не е женен  Wink

# 24
Аз се омъжих за Пища Хуфнагел. Wink

# 25
Нямам си собствен Пища  Tired
Консумирала съм по един или друг начин връзките с всичките си обекти на желание (с изключение на няколко рок-звезди и артисти, но там е по независещи от мен обстоятелства), и съм прекратявала всичките си връзки по собствено желание.
Има моменти, за които си спомням с приятно чувство, но без съжаление и усещане за нещо пропуснато.

# 26
  • София
И аз си нямам Пища. Никой преди мъжа ми не е искал да се ожени за мен Confused Буквално се омъжих за "първия срещнат".
Това не ми пречи да ползвам лафа, когато ми отърва hahaha

# 27
  • на правилното място, в точното време
Лятна, благодаря за уточнението!   bouquet Две страници четях и не вдявах, но сега ми блесна  Wink
Пища го отсвирих, защото си пийваше и не можеше да носи. Тичаше след всяка фуста. Накрая ми писна и тръгнах с приятеля му. Не съжалявам и не натяквам. Благодарна съм, че на 18 ми е стигнал акъла да не си го причинявам.

# 28
  • София
Първо - във връзката ни дойде един ключов момент, в който той трябваше да каже "недей да заминаваш", но не го направи.
Второ - години по-късно се оказа, че съм имала невероятен късмет, тъй като той не може да има деца.
Така че не съжалявам. Само подбъзиквам ММ от време на време, защото му е приятел.

# 29
Нямам си Пища Sad
Но пък ще ви следя Flutter

Общи условия

Активация на акаунт