Картичка от другия край на света! - тема 3

• 22 284
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Аз толкова се радвам на всяка получена като си я видя в пощенската кутия, че дори да не ми е баш по вкуса, пак ще му благодаря на човека. Както казва Бътински - най-малкото се е разходил до пощата, написал ми е някакво послание и т.н. Пък и не навсякъде има богат избор от картички, и да е искал да ми угоди човека, може да не е имал как.
Моите картички все още си пътуват, аз все още нищо не съм получила и днес Tired каквото и да получа, ще му се радвам адски много, защото сега всеки път се натъжавам, че и днес няма нищо.

# 106
Момичета, ако някой иска да му пратя картичка, нека ми пише. Непрекъснато купувам, задръстих се от картички, ама мания ми стана  Laughing

И да спомена, макар да не е по темата, че ако на някой му се налага да пътува в чужбина, чудесни за подарък са дисковете от проекта "Това е България". Днес ги мярнах в един сувенирен магазин и видях даже част от прожекцията на един от тях. Страхотни филмчета, всеки с дължина от по 30 мин., точно да не е много отегчително. На мен ми предстои пътуване следващия месец, та задължително ще си взема филмчето за София. Grinning
http://www.tovae.bg/

Прекрасни са ви картичките  Hug

# 107
Малвина, аз искам Simple Smile Пиша ти на лични.

п.п. Ако някой друг иска да разменим, да ми пише

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 21:28 от loca

# 108

аз не съм получила  Hug
но и нямам идея кога си я пуснала за да се ориентирам по кое време ще дойде Hug

Рени, мисля че в понеделник сутринта я пуснах и то като ходих до един по-голям град. Би трябвало лека-полека да се придвижва към теб.  Hug

# 109

аз не съм получила  Hug
но и нямам идея кога си я пуснала за да се ориентирам по кое време ще дойде Hug

Рени, мисля че в понеделник сутринта я пуснах и то като ходих до един по-голям град. Би трябвало лека-полека да се придвижва към теб.  Hug

Joy Joy охлювчетата ми те
споко...за толкова ще пристигнат и картичките ми от Стара Загора-София и Плевен Joy
картичката от РОЙС пък някоя сряда ама кой месец незнам Joy

# 110
Мдаа, май не пристигат за 1 ден всички.

# 111
Мдаа, май не пристигат за 1 ден всички.

е не очаквах за ден ама в понеделник пуснах 4 картички а днес имам само 1.... Peace
тези от чужбина не ти чакам сега..то ясно че ще пътуват много ooooh!

# 112
Мила Лем, благодаря ти за прекрасната картичка  Hug

Днес пристигна, три дни от Ирландия до България  Heart Eyes

# 113
  • Там,където се събуждам щастлива.
Днес получих най-страхотната пратка при поръчване на картички!! Simple Smile
Намерих този сайт
http://www.petrov-photographs.com/bg/komplekt-kartichki/

Ауууу, супер са. Дано ти се падне моят адрес, за да ми изпратиш една...Направо се влюбих в тази от Ковачевица (ако искаш аз мога да ти изпратя картичка срещу нея  Wink Имам много от различни държави и мога да ти напиша кои са и да си избереш).

Иначе, имам 2 регистрирани, но нищо до мен. Днес показвах на една моя ученичка сайта и я зарибих. Но понеже трябваше нагледно да покажа как се тегли адрес....и ми се падна чехкиня. Утре пращам.

# 114
  • Сопот, Пловдив
Аз оплюх нашата поща, че разнасят само в сряда, но ето днес пак поща. Но според мен просто са видяли че получавам повече и за решили да не ми ги тръшкат наведнъж, за да не е съмнително. Никой не може да ме убеди, че всичките досегашни пет картички са дошли точно в ден сряда.

Картичките са две страхотни Хелоуински от ♥reni-pld♥  и една от директна размяна с един бразилец, от който нямах търпение да получа, защото картичката е от Салвадор, Баия, откъдето и е бащата на сина ми.

Скрит текст:

# 115
  • Там,където се събуждам щастлива.
Получих картичка от Холандия - за 3 дни. Подателката преди толкова се е и регистрирала.
http://www.postcrossing.com/postcards/NL-2082998

Много симпатична холандка изглежда тази жена. И синовете си е зарибила. Аз мисля да покажа сайта на един от класовете ми и ще видя реакцията им. За съжаление, май, няма много младежи , които да взимат участие...Може би, съществува нещо подобно за тях?  Thinking

# 116
  • София
Момичета, ако някой иска да му пратя картичка, нека ми пише. Непрекъснато купувам, задръстих се от картички, ама мания ми стана  Laughing

Аз искам  Grinning

Когато пишеш на някой лично съобщение той го получава като мейл, нали? И ако искам директна размяна с някой, му пиша, и после чакам да ми изпрати адреса. Правилно ли съм разбрала?

Последна редакция: сб, 28 сеп 2013, 07:41 от Аглея

# 117
  • София
Мили съфорумки, никоя от вас ли още не е получила картичка от мен? Направо ме е срам....Има ли желаещи за тестване и практика в правилното пускане на картички? Тия дни смятам да се разходя до Централна поща, явно нашия пощенски клон изпраща през Луната. Така тъкмо ще си намеря и някоя симпатична картичка.

# 118
  • София
Добро утро Simple Smile имам още една регистрирана картичка от рускинята след 28 дневно пътуване, регнала е кода и ми е благодарила, не е снимала картичката, но може да няма възможност в момента. Та сега се надявам в следващите 2-3-4 седмици да получа отнякъде нещооо Simple Smile Heart Eyes

Иначе съм съгласна с мненията Ви по -горе колкото и да не ми хареса някоя картичка, най-малкото човека се е разкарал до някъде, направил си е труда да ми напише адреса, да ми напише някакво послание, и е прелетяла половината, или целият свят и това не е малко, и независимо от всичко поне е вид някакво уважение, защото можеше да изтеглят адреса, а нищо да не пратят ии увисваш.  bouquet

# 119
Когато пишеш на някой лично съобщение той го получава като мейл, нали? И ако искам директна размяна с някой, му пиша, и после чакам да ми изпрати адреса. Правилно ли съм разбрала?

Да, точно така - получава го на имейл, а ти имаш при изпращането опция да пратиш копие от съобщението до себе си. Ако е съгласен, ще пише. Но може да не пише веднага, ако има много искания накуп..По едно време бях така, бяха ме залели всякакви хора с покани, а правех доста други междувременно и ми дойде множко..

Общи условия

Активация на акаунт