Картичка от другия край на света! - тема 3

• 22 244
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • В Космоса
Лем, получих ти картичката. Много благодаря, страхотна е! Hug Точно по моите предпочитания - със замък. Heart Eyes

Ето я:
Скрит текст:

# 91
Ейй, страхотни картички на последните няколко страници на темата!  Grinning

Момичета, ако още някой иска картичка от Малта, нека ми пише на лични.
Има ли някой, който отдавна трябваше да е получил картичка от мен, а още не е дошла?

# 92
Получих картичка от Холандия  Simple Smile Пътувала е 4 дни

Скрит текст:

Ето и картичките от съфорумките, досега нямах време да ги кача. Благодаря ви отново Мими, Тина, Плами и Дани  Hug

Скрит текст:
Мими и Антоан

Тина

Плами

Дани

# 93
Много красиви картички сте получили и намерили!  Heart Eyes

При мен пълен застой  Crossing Arms  Китай, Беларус, Украйна...Една до САЩ май се е загубила. Германката пък  влиза от дъжд на вятър. Ами като не им се занимава на някои, защо се включват въобще, само да изнервят нахъсаните новобранци  Twisted Evil

Рени, тръгнала е в понеделник картичката, за 5 дена никак не е зле  Grinning

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 20:02 от Фенси

# 94
 Ето че днес мога и аз да се похваля с поща от Амстердам, Холандия. Понеже вече съм качвала тук други картички, затова няма да повтарям. Но иначе във фейса ми е целият скромен албум до момента Simple Smile картичката е от директна размяна

# 95
loca, холандските баби са един път!  Mr. Green

# 96
Ейй, страхотни картички на последните няколко страници на темата!  Grinning

Момичета, ако още някой иска картичка от Малта, нека ми пише на лични.
Има ли някой, който отдавна трябваше да е получил картичка от мен, а още не е дошла?
аз не съм получила  Hug
но и нямам идея кога си я пуснала за да се ориентирам по кое време ще дойде Hug

# 97
Много красиви картички сте получили и намерили!  Heart Eyes

При мен пълен застой  Crossing Arms  Китай, Беларус, Украйна...Една до САЩ май се е загубила. Германката пък  влиза от дъжд на вятър. Ами като не им се занимава на някои, защо се включват въобще, само да изнервят нахъсаните новобранци  Twisted Evil

Рени, тръгнала е в понеделник картичката, за 5 дена никак не е зле  Grinning

никак я...френският печат е с дата 23..моят 27 Peace
.но ти не си получила моята Crossing Arms

# 98
Йеее, втора моя картичка е получена  Sunglasses
До Холандия за 18 дни. А по-назад Лока е писала, че от Холандия е получила картичка за 4 дни...... смятай....нашите пощи..... думи нямам.

# 99
Пак аз, получих от Netherlands за 8 дни ето тази.
Скрит текст:

buttinsky, за първи път чувам някой и едно мерси да не каже ... странно.
Цвети, мерси за офертата. Писах ти на лични.

Е големи красоти има днес в темата, страхотно! Много ми харесват ретро картичките, българските специално.

# 100
tsvetna84, ето ги еко картичките, Кати ги показа.
http://www.bepf-bg.org/product.html?cid=4

А как се поръчват? Crazy

През сайта си избираш продукт и кливваш поръчай, излиза ти някакъв прозорец, в който си въвеждаш данните. Авторът ми се обади след 2 дни за потвърждение на пратката и след още два - т.е. днес - картичките пристигнаха от Враца. Не знам как работи при избор на различен тип продукти - аз избрах колекцията от 15 картички с количество 4 пакета.

# 101
Ами...не е като да не може да говори английски и да не е коментирала други изпратени картички. Спомням си, че имаше изискване да се прати в плик картичката и аз покрай цялата работа нещо бях объркала кода на самата картичка, та го коригирах и си спомням, че се извинявах за задраскванията. Е, поне я е регистрирала. А аз може би повече трябваше да се постарая, но тогава още бях аджамия и не знаех къде има по-хубави картички.

# 102
Ихаа, Белорускията най-накрая ми е получила картичката.
28 дни...
На това момиче картичките точно с цикъла му идват явно.
Даже едно Благодаря не ми е написала...явно не й е допаднала картичката, а то толкова време мина, че аз почти не се сещам каква точно й изпратих.

Ами на мен днес също един руснак ми регистрира картичката и нищо не ми е написал. Аз в началото не знаех, че мога да пускам и коментар при регистриране на картичката и не пишех нищо, направо въвеждах кога и кликвах. Може и тази девойка да е така. Simple Smile

# 103
Не знам, при получени и изпратени по около 100 картички толкова ли да е ненаблюдателна, за да не забележи. Както и да е...
Аз лично бих благодарила на всеки, дори и да не ми хареса картичката, че най-малкото си е направил труда да отиде до пощата заради мен. Отделно пък ако си е играл да ходи, да гледа, да избира...
Понякога хората имат едни изисквания и човекът отсреща се опитва да ги спази, но това не значи, че непременно ще улучи. Може картичката да отговаря на изискванията, но пак да не е хубава за този отсреща.

# 104
  • Vaudreuil Canada
buttinsky, за първи път чувам някой и едно мерси да не каже ... странно.

И аз имах такава онзи ден ... пак някъде от същия регион - побързах да я забравя от къде е че да не изграждам отношение към сънародниците и  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт