Картичка от другия край на света! - тема 3

• 22 368
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Страхотни картички сте получили. А моите си пътуват ли, пътуват:
U.S.A. U.S.A.    14/Sep/2013    9,804 km    14 days    Traveling    
China China    29/Aug/2013    7,091 km    29 days    Traveling    
Belarus Belarus    29/Aug/2013    1,424 km    29 days    Traveling    
deet    Netherlands Netherlands    29/Aug/2013    2,030 km    29 days    Traveling    
CherTania    Russia Russia    29/Aug/2013    1,948 km    29 days    Traveling    

# 166
  • София
Здравейте!

Най-накрая моя картичка е пристигнала след 23 дни в Русия Simple Smile сега чакам и аз вече Simple Smile
Изтеглих си нов адрес - http://www.postcrossing.com/user/Star72 с доста интересни предпочитания ма ще намеря подходяща картичка. Сега чакам и аз! Дано са ме изтеглили някъде в близост Simple Smile Не ми се чака много Simple Smile

# 167
  • Монреал
И аз все още нямам официално получена картичка от посткросинг, а имам регистрирани 3, тъй че де факто трябва да чакам 3 от някъде. Май съм се паднала на една дама, понеже ми е отбелязала едната от картичките като фаворит, а не знам откъде би ми намерила профила, ако не ме е изтеглила като адрес  newsm78

Иначе не се стърпях и си изтеглих още 1 адрес и ето ми пътуващите за момента:
 U.S.A.            28/Sep/2013    3,823 km            0 day
 China            25/Sep/2013    10,487 km    3 days
 Netherlands    17/Sep/2013    5,494 km           11 days    
 Russia            5/Sep/2013    7,076 km           23 days

Как се разбира колко рядко-срещана е дадена държава, къде са тия рейтинги, за които някой беше писал по-горе?

П.С. Какво е това Инге Лук дето се споменава тук-таме из профилите?

# 168
Получих картичка от Алжир - директна размяна.  Party
Този го бях отписала. Мислех, че никога няма да ми прати.

Скрит текст:

Тарилилей, статистиките са горе в дясно на сайта, където пише Explore, а Инге не беше ли онази с веселите баби?

# 169
  • Vaudreuil Canada
Тарилилей от нашия регион до Русия и сродните и пътуват 35-45 дни картичките не се притеснявай ще стигне. Вероятно холандската ти ще стигне първа - 12-14 дни обичайно (поне в обратната посока толкова пътуват Simple Smile ).

Ето как са се движили моите картички до тук
Скрит текст:
Germany
3 days

Belarus
42 days

Ukraine
33 days

Russia
26 days

China
45 days

Russia
25 days

Germany
15 days

Germany
6 days

Germany
20 days

Russia
35 days

Russia
38 days

Russia
40 days

Germany
30 days

Belarus
28 days

U.S.A.
8 days

Germany
7 days

Последна редакция: сб, 28 сеп 2013, 17:52 от shemet_neveroiaten

# 170
  • Монреал
До Германия доста големи разлики във времето  Thinking

Иначе аз не се притеснявам за пратените, аз искам да получа  Mr. Green  муа-ха-ха!

# 171
  • Vaudreuil Canada
аз искам да получа  Mr. Green  муа-ха-ха!

Мдааа .... разбираемо .. по някое време почват да валят всеки ден картичка в пощата споко.

# 172
  • София
Да се запиша, макар и късничко.
Чудя се какво да им напиша на картичките, на моите.Да не звучи дървено  Laughing

# 173
Как се разбира колко рядко-срещана е дадена държава, къде са тия рейтинги, за които някой беше писал по-горе?

П.С. Какво е това Инге Лук дето се споменава тук-таме из профилите?

http://www.postcrossing.com/explore/countries - виж, че някои страни имат много малко потребители и много малко изпратени картички. Да не говорим, че от някои няма изпратена нито една. Ние сме общо-взето в златната среда. Simple Smile

Инге Лоок или там както се чете е финландска художничка, май прочута най-вече с картичките на тема - двете стари дами, които се появяват на картички в най-различни весели ситуации. Ето тук има малко повече информация.
http://www.postcrossing.com/blog/2011/05/21/inge-loeoek-s-old-ladies

# 174
  • София
Днес разбрах, че повече от 7 съобщения не мога да изпращам на ден

# 175
Днес разбрах, че повече от 7 съобщения не мога да изпращам на ден

Не са ли 10? Може пък и 7 да са станали вече.. Явно много им се товари системата вече.. То си и личи - с толкова случаи на надхвърляния на получените картички над изпратените..

# 176
  • Монреал
Мерси за инфото - интересни са бабите  Hug

# 177
Здравейте- индиеца направо ме разби, особено частта да се прати препоръчано и с тракинг номер ! Егати нахалника.
Иначе и аз пращам ако има специални изисквания - чай, монети, билети за паркинг, брошури понякога, като видя, че някой е заинтересован от нещо специално. Имах фен на лего и му пратих брошура от Леголанд ...
Аз получавам салфетки с картичките, за една приятелка, която събира. Тя много им се радва! Чак и аз им се радвам.

Харесва ми идеята да зарадвам някого ....
Хах, аз никак не се учудих на индиеца обаче. Прави ми впечатление, че умеят да са нахални и да изискват по един доста учтив, но понякога дразнещ начин. Хем не ти се иска да ги отрежеш, хем стигат до доста крайности.
Мен един по служебна линия искаше да ме накара да го придружа до някой морски град, защото се притеснявал, че като говори на английски нямало да го разберат хората и му трябва придружител.
Скрит текст:
Отделно заблуди едни колеги, че ще им поеме разходите, ако го разходят из страната и по магазините с техен транспорт, а се оказа, че си е платил само неговата част.
Mr. Green

# 178
  • До морето :)
Идеята ми е много интересна Simple Smile Ще прочета още по въпроса и ще се включа задължително.  Grinning

ПП: Регистрирах се, поиска адрес и сега трябва да пратя картичка на този адрес. А тематика? Нещо от България, нали?

Последна редакция: сб, 28 сеп 2013, 19:57 от Лече-Буболече

# 179
Днес ходих в зоологическата градина. Беше пълно с животни, картичка нито една не се продава там  Sad

Общи условия

Активация на акаунт