Картичка от другия край на света! - тема 3

• 22 222
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • Сопот, Пловдив
Аз пък сега имам възможност да поръчам малко картички и ще умра да се чудя от кое издателство, бг ли да е, не ли, през някоя съфорумка ли...

Иначе при мен се очертава скоро никой нищо да не получи май.

# 421
Днес е пристигнала едната ми картичка до Китай! Бях изтеглила на един път два адреса до Китай и ги пуснах едновременно, но засега само едната е регистрирана. Пътувала е 15 дни, което не е никак зле. Сега ме е яд, че съм му пратила на човечеца такава грозна картичка, но определено ще го компенсирам скоро с друга. Тази вечер изтеглих адрес в Германия. Обичам Германия! Картичките ми дотам пътуват по 3 дни.
Аз също се потресох от картичките с лоса, но дори и след като разбрах, че са си истински картички неприятното чувство от тях си остана. Ако бях на мястото на руското девойче щях да ги изпращам само на сънародници, тъй като има някаква вероятност да знаят за тях. Но, по-скоро не бих ги изпращала на никого.
Много ми хареса бухалчето на Акаша!  Heart Eyes Имаше и още картички, които ми харесаха, но вече забравих кои бяха.  Embarassed
Шамс, кадъра с двойките/девойките от влака истинска картичка ли е? Аз също не бих желала да получа подобна.
Гад Чевръста, много ми допадна идеята ти да изобразяваш времето с малка рисунка на слънце, облак, дъжд... Надявам се, че няма да се сърдиш, че я откраднах от теб. От скоро и аз започнах да пиша външната температура и да отразявам времето в момента с рисунка. То при нас е лесно- рисувам 5 капки дъжд и така почти всеки ден.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 01:33 от Лем

# 422
  • София
Добро утро Simple Smile
Да се похваля, имам картичка от Чехия, но за съжаление  ще я регистирам чак в петъка и ще я снимам тогава, че съм далеч от нея в момента Simple Smile а пък брат ми не ще да ми я снима Sad но важното е, че я има  Heart Eyes 6 дни е пътувала Simple Smile

# 423
  • Телиш/Плевен
Добро утро Simple Smile
Да се похваля, имам картичка от Чехия, но за съжаление  ще я регистирам чак в петъка и ще я снимам тогава, че съм далеч от нея в момента Simple Smile а пък брат ми не ще да ми я снима Sad но важното е, че я има  Heart Eyes 6 дни е пътувала Simple Smile
Оххх, на мен Чехия ми е голяма слабост и много искам да ми се падне такъв адрес или аз да получа оттам. Heart Eyes Ще чакам с нетърпение снимката ти.  bouquet

# 424
Джес, кажи му да ти продиктува номера и си я регистрирай, по-късно може да добавиш снимката  Peace

# 425
Йей, една моя е стигнала до Русия  Flutter
http://www.postcrossing.com/postcards/BG-22092
Не са 33, 23 дни са, закъснях с пускането. Simple Smile

Получих адреса на симпатичен германец писател, без особени изисквания, оле!  Mr. Green

# 426
  • Smallville
Аз пък последния дето го изтеглих, е германец, който обичал да готви за приятели Crazy Иска рецепта, а аз хич не обичам да готвя, а и не умея..
Чак ми идва да се самопоканя Wink, обичам такива мъже, дето готвят Whistling

# 427
Покани се, бре, никога не се знае, може да се съгласи и да ти сготви  Mr. Green

# 428
  • София
Джес, кажи му да ти продиктува номера и си я регистрирай, по-късно може да добавиш снимката  Peace

Знам, че може, но не искам. Искам да си е с снимка, а и ако момичето/момчето не я е снимало и без снимка не ща да стоя.

Лале в дъжда задължително ще я снимам.

# 429
  • Smallville
Покани се, бре, никога не се знае, може да се съгласи и да ти сготви  Mr. Green

Laughing Само дето не се знае на какъв изпаднал германец ще попадна, буквално ooooh! Laughing

# 430
Картичката ми до Беларус май ще я отписвам - 34 дни, а момичето влиза редовно. До Германия пък първия път стигна за 5 дни, сега пътува 14, а втората беше бърза Confused

# 431
  • КиТ
Аз си чакам пощата ми е празна нищо от никъде  Thinking Селен и аз ще трябва да бия пощальона май  Thinking Crazy

# 432
  • Вече в моята си приказка...
И тук да покажа картичката си, която получих от Япония - това сладко котенце.

Скрит текст:

# 433
  • В Космоса
Момичета, а къде другаде показвате картичките си? И Бутински беше писала да покаже и тук моята... Thinking

# 434
Момичета, а къде другаде показвате картичките си? И Бутински беше писала да покаже и тук моята... Thinking
В групата във фейсбук, не искаш да дадеш профил и това си е Laughing

Общи условия

Активация на акаунт