Картичка от другия край на света! - тема 3

• 22 222
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Още не съм се ориентирала напълно в имената и неймовета, та да питам Вероника Петрова, ако пише тук под какъв нейм е?

# 451
И аз ще си чакам като гледам. Ще се побъркам вече от чакане:

# 452
Още не съм се ориентирала напълно в имената и неймовета, та да питам Вероника Петрова, ако пише тук под какъв нейм е?
Защооо? Да не би да ти се е паднала?

# 453
При мен днеска няма развитие , нищо в кутията, нищо регистрирано , ама тая от Литва пък сега нещо я няма, вече 4-ти ден не е влизала, а картичката пътува 17-ти ден към нея, сигурно е стигнала ама ...

# 454
Не. Писа ми за лична размяна, но от профила си в postcrossing-а. Та тук не мога да я открия.
http://www.postcrossing.com/user/VeriP

# 455
Има я тази вероника в групата във фейса, казва там ,че не пишела във форума .

# 456
 Да попитам - според вас дали е по-сигурно с пощ. плик да се изпращат картичките.

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 15:28 от mery_poppins1

# 457
И аз ще си чакам като гледам. Ще се побъркам вече от чакане:

тази до САЩ най вероятно ще пристигне първа Peace

# 458
Имам поща, въпреки дъжда  http://www.postcrossing.com/postcards/LV-118975     Laughing

# 459
  • Сопот, Пловдив
Ще изпращам до нормална американка и луда китайка тинейджърка, която е написала следното в профила си I like to touch strangers.I like all the fresh things and people. ???

Аз си мисля, че сигурно не знае английски и превежда с някой онлайн преводач, кой знае какво е искала да каже, че обича да влиза в контакт със нови, свежи хора може би.

Имам картичка от РОЙС Hug
благодаря за чудесното писмо.. Hug
пропътувала разстоянието от 60км за 7дни ooooh!

То да бях хванала рейса до Пловдив направо да я донеса  Laughing , ужас, 7 дни, а е на един час път.  ooooh! Радвам се, че ти е харесала, и дано да си ми разчела, че малко пиша с краката аз.  Mr. Green

# 460
  • Sofia
Ура!
След 33-дневно пътуване китайчето ми е получило картичката.
Затова пък момичето от Ростов-на-Дон от другата страна на Черно море (дет се вика ей го де е!) още не е!
Аз картичките за Русия и Китай взех да ги пращам вече с предимство - да видим има ли смисъл...

# 461
  • Vaudreuil Canada
Някой може ли да ми даде линк към фейсбук групата или каквото там е мястото за сбирки  Wink

# 462
# 463
  • Телиш/Плевен
Започнах ударно месеца и вече наистина ще се кротвам, че тия пусти пари... ooooh!
Пристигнаха ми 30-те поръчани картички от Уникарт, страхотни са!!! Heart Eyes
Естествено, веднага ме засърбяха ръцете да си изтегля нови три адреса и го направих. Паднаха ми се мацки от Холандия и Беларус и един германец. Мацките нямаха претенции, искаха картички от страната ни и им пратих такива. Германецът беше написал, че ще се радва, ако картичката е в плик и придружена от нашенски дребни монети или билетчета от градски транспорт. Изпълних му желанието, пратих му картичка със забележителности от цяла България и две монети.
mery_poppins1, аз досега винаги съм пращала картичките без плик, днес за пръв път пратих такава с плик, но човекът беше с такова желание. Иначе и аз самата ги предпочитам без плик. Peace

Хайде и аз да пусна моята статистика, че не съм я показвала досега. Wink

# 464
ЛАЛЕ..ми ти си направо шампион да Русия Hug
аз имам чувството че ще пристигнат след 3 месеца  Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт