Картичка от другия край на света! - тема 3

• 21 735
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Лелееее, Ео, останаха ми очите в този сайт, ще поръчвам и аз  Mr. Green

# 556
  • София
Аз вече поръчах  Joy Бях нацъкала към 15, но ми изписа, че някои ги няма.Та 9 си поръчах, с разни животни и пейзажи.

# 557
Аз вече поръчах  Joy Бях нацъкала към 15, но ми изписа, че някои ги няма.Та 9 си поръчах, с разни животни и пейзажи.

И аз нацъках 16 броя, но повече нищо не произтече от това.
Ти платили ги, как става това? Или чакаш някакъв имейл на пощата си.
Никъде  не ме запита как искам да плащам, не мога да превърна и латвийската им валута в $.
Аз ли съм нещо несправяща се или в последно време попадам на такива сайтове  Thinking

P.S. Оказа се, че повредата е в моя телевизор  Joy Все бързам  и недоглеждам нещата.
Вече поръчах, платих и съм в очакване. Поръчах 13 картички, като цената ми излезе по 1.18 лв  с доставката.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 18:12 от mery_poppins1

# 558
  • София
Аз горе си го смених, има едни квадратчета със знаците на различни валути.Поръчката ми излезе към 11лв(заедно със доставка). Видя ми се, че стават по-евтини, явно от бройката.
Като натиснеш чекаут и ти излиза вече да избереш адрес, начин за плащане, начин за доставка(той си е автоматично избран).Ако избереш с банков превид ти дава данните на някаква жена. Ако избереш с пейпал те праща на сайта на пейпал, там въвеждаш парола и после натискаш да платиш и готово.Предполагам, че имам някякъв имейл, не съм влизала още.

# 559
  • Smallville
Йеееей....аз съм изтеглената съфорумка, на случаен принцип Party. Много бях изненадана и много се зарадвах Crazy Благодаря ти, buttinsky, за чудесната и весела картичка Hug. Днес денят ми беше слънчев, въпреки дъжда Grinning
Ето я и нея:
http://www.postcrossing.com/postcards/BG-23822

Пожелавам на всеки в темата, такива хубави емоции!!!

И да се отчета, картичката ми до Москва, Русия е пристигнала за 29 дни, по-точно за около 25, че аз се забавих с изпращането. Момичето ми е написало мило съобщение на руски, понеже аз и писах също на руски, с помощта на приятелка рускиня Flutter

Изтеглих американец с доста претенции, но накрая е добавил, че ще се радва и на всякакви картички с изгледи от региона на изпращача. Ами така де, при тази суша на интересности Crossing Arms

# 560
  • España (Плевен)
Аз да се оплача, че вече 34 ден аз нямам нито една регистрирана картичка..  Crossing Arms Sad Sad 
danibaby, buttinsky, картичката е много готина и интересна.  Wink

# 561

и тук да се оплача Crossing Arms

и от Плевен-София и Стара Загора чакам ooooh!

# 562
  • КиТ

А иначе аз днес получих поръчани от онлайн магазин в Литва  Crazy
http://www.foxart.lt/

Разгледах,ама това дето харесах го нямаше,вие сте изкупили всичко  #Cussing out Joy Joy Joy

# 563
Тя сигурно се чуди каква е тая инвазия от България  Laughing

# 564
Тя сигурно се чуди каква е тая инвазия от България  Laughing
hahaha

# 565
  • София
Ами да се възползва от възможността.То излиза колкото да си купя от тук  Laughing Трябва да и пишем да пообогати катаоога.

# 566
  • КиТ
Тя сигурно се чуди каква е тая инвазия от България  Laughing

100% hahaha

# 567
Аз в скоро време мисля да си отпечатам мои, но  чакам да ми се получат картчките в далечния Изток, че сега нямам мотивация Sad Между другото има едно момче в посткросинг, което пуска свои картички. Досега съм виждала негови от Етъра, Пирин и Рилския манастир.
И повярвайте ми, Уникарт няма да се впечатлят на нашите желания какво да отпечатват. Такива фирми отпечатват в огромни тиражи, предполагам става дума за десетки хиляди броя от вид, ако не и повече.
Ние не можем да им осигурим такъв пазар все пак.

# 568
Привет , момичета!
Аз все така нямам картичка...Нито от сайта, нито от Плами / Simple Smile/...
Днес са регистрирали 2 картички, които съм пратила.Едната беше до Швеция.Мадамата ми е написала и мило съобщение, но за съжалене се изгубих във превода към финала.Уж знам английски, но мисля, че не си го превеждам правилно.Та ако на някой му  превежда да свирне.
Другат абеше до една симпатична жена от Холандия.Аз освен картичката и написах и малко писмо.Доста си поиграх, всяко изречение го писах с различен свят.Получи се много шарено и весело.Та тя много се е впечатлила.Каза, че до сега не е получавала и писма, а само картички.също е отклкнала на поканата ми за суап.Каза, че картичката пътува към мен.И аз разбира се после пак ще и пратя...
Остана да ми пристигне и пътуващата до Китай, ама хич няма да чакам до края на месеца.

Така съм се зарибила с тези картички, че ...Даже преди час седях сума време до една вряща купа с вода, за да отлепя марки / ползвани/ от писмо / искат ми/...Ама не ми се получи.Вие как го правите?
И псоледно, че стана ужасно дълго -Много ще се радвам ,а ко на първа страница дадем линкове към сайтове за купуване на картички...

# 569
Още един сайт и от мен сега ми попадна и го разглеждам:
http://www.favoritepostcard.com/

Общи условия

Активация на акаунт