Картичка от другия край на света! - тема 3

• 21 809
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • Там,където се събуждам щастлива.

Много е сладка. Аз искам и такива да получавам, но не знам как да ги опиша. Илюстрации?

# 571
  • Телиш/Плевен
Мисля, че съм влюбена... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://www.postcrossing.com/postcards/DE-2162656

# 572
  • Сопот, Пловдив
Фракеза, прати каквото не можеш да си преведеш.

И аз мисля, че е добра идея някъде да събирам е на едно място всички сайтове за поръчка на картички.

# 573
Имам втора регистрирана картичка, от Лас Вегас. Жената ми е писала, че една от любимите и дестинации е България, имаме много вкусни зеленчуци и плодове. Много мило ми стана Heart Eyes
Изтеглих момиче от Украйна, не е претенциозно и още утре ще му пратя картичка от Дъблин.
Разглеждам сега сайтовете за картички, които сте пуснали.

# 574

В картичката или в пича, който я е получил/пратил? newsm78  Wink Grinning

# 575
  • В Космоса

В пичът изобразен на нея. Laughing

Лаленце,  Grinning Hug

# 576

В картичката или в пича, който я е получил/пратил? newsm78  Wink Grinning

Лаленце,  Grinning Hug

A пък аз на този пич дето я е получил имах да пращам там с билетите и чая   Laughing

# 577
  • София
Еееее най-после имам втора регистрирана картичка. Американката ми е благодарила, че много е харесала картичката и формата й. Аз й пратих от тези, които са във формата на България. И аржетинката, която я питах за директна размяна ми е отговорила.
P.S. До САЩ може да отиде картичка, но до Москва явно е много трудно  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 06:32 от Аглея

# 578
  • España (Плевен)
FensiHug Hug Hug
Много мило.  Heart Eyes Ще ти пиша довечера, че сега тръгвам за работа.. 

# 579

Много е сладка. Аз искам и такива да получавам, но не знам как да ги опиша. Илюстрации?
Мисля че да Simple Smile Пиши илюстрации и картини от известни произведения, примерно?

# 580
И повярвайте ми, Уникарт няма да се впечатлят на нашите желания какво да отпечатват. Такива фирми отпечатват в огромни тиражи, предполагам става дума за десетки хиляди броя от вид, ако не и повече.
Ние не можем да им осигурим такъв пазар все пак.

Защо само ние да сме им пазара? Ще си ги продават наравно с двойните. Аз съм работила в книжарница и знам как хората търсеха по-евтини картички /двойните са от 1.20 лв нагоре, а единичните са 60 ст./. По Коледа и Нова година продавахме повече единични, битови картички и то все хора ги взимаха за изпращане до чужбина.

Лале, аз още преди няколко дни щях да ти пиша,че това е любимия ми артист  Grinning Уникален е, няма втори като него  Peace И аз бих се зарадвала много на такава картичка.

За латвийците - вчера нали направих поръчка и платих през pay pal, но статуса ми там е ЧАКА РАЗРЕШЕНИЕ. Приспадната ми  е сумата от моята сметка, но за първи път ми се случва това. Аз си го обяснявам ,че трябва продавача да потвърди приемане на сделката, ли?
Картички ли нямат в наличност  Thinking, аз поръчах само такива,  на които пишеше че са налични.

# 581
  • София
Добро утро в дъждовният ден Simple Smile
Да се похваля имам 2-ра получена картичка от Чикаго, утре ще снимам всичко каквото имам Simple Smile  Heart Eyes Мисля, че май ще съм запалена посткросърка от тука нататъка Simple Smile  bouquet Hug

# 582
Аз открих защо не получавам напоследък - имах 68 изпратени (регистрирани) и 71 получени. Сега имам вече 71 регистрирани и 71 получени, изравнили са се, та би трябвало със следващата регистрирана да започна да получавам Simple Smile

# 583
  • Телиш/Плевен

Лаленце,  Grinning Hug
  Hug

Лале, аз още преди няколко дни щях да ти пиша,че това е любимия ми артист  Grinning Уникален е, няма втори като него  Peace И аз бих се зарадвала много на такава картичка.
Съгласна съм напълно!!! omm Аз по принцип много рядко гледам филми, обаче повечето негови съм ги гледала поне по 20 пъти и имам чувството, че никога няма да ми омръзнат. Наистина уникален актьор!!! Heart Eyes

hahaha И сега нещо по темата:

# 584
Здравейте! Без бой си признавам, че не мога да ви изчета  Blush не защото не ми е интересно или не искам, а защото нямам време.  Tired
Днес се включвам, защото трябва да ви се похваля - получих първата си картичка!!! Heart Eyes
От САЩ, Луизияна, само за 10 дни е дошла при мен и много ми харесва! http://www.postcrossing.com/postcards/US-2425378

Общи условия

Активация на акаунт