Картичка от другия край на света! - тема 3

• 21 735
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Честито на всички, които са получили нови картички   bouquet
Аз за сега спирам, защото нито получавам, нито ми ги получават  #Cussing out, въпреки че много харесаха и двата  акварела от Пловдив.

# 661
  • ул. "Мечтание"
Нямам време да ви следя, а такива готини работи показвате! Sad
При мен също застой - още не съм получила нищо и само една от 6 са пристигнали, въпреки, че една от непристигналите е до Германия (другите ще пътуват с кервана  Mr. Green, все за Азия са).

# 662
  • Най-красивата страна
Днес получих още две картички newsm44
Една ретро картичка от Украйна-изглед от Харков
И една от Германия, обаче американска/ Бруклин/.

Докато разглеждах профилите на други потребители ми направи впечатление, че има такива, които не са влизали от 6-7месеца, 1година, 2години......

И какво правим ако се падне да пращаме на такъв?

# 663
Днес получих още две картички newsm44
Една ретро картичка от Украйна-изглед от Харков
И една от Германия, обаче американска/ Бруклин/.

Докато разглеждах профилите на други потребители ми направи впечатление, че има такива, които не са влизали от 6-7месеца, 1година, 2години......

И какво правим ако се падне да пращаме на такъв?

Може би са замразили профила си- така не падат в адреси

# 664
  • София
Има опция за замразяване на профила, но дали са го направили това е въпроса? Но все пак ако не пращат картички мисля, че няма да получават и съответно да им се пада адреса им.

# 665
  • España (Плевен)
Добър вечер момичета..  Hug Hug Hug

Охх, мина тази седмица. Много дълга и тежка ми беше. Моя мъж беше в отпуск и хайде на село. Аз сама с децата. На градина, на работа, вкъщи и като труп съм вече.
Обаче утре съм с мъжжжжжж..  Heart Eyes Laughing Laughing

Не съм пускала още картички на последните момичета с които се уговорих, че нямах време. Другата седмица ще съм ги изпратила вече.. Съжалявам.

Вчера нали имах регистрирана първа картичка и женицата я е качила - http://www.postcrossing.com/postcards/BG-23591

Имам си и картичка от Малта.. Благодаря ти Врабец, хареса ми..  Heart Eyes Hug Hug

# 666
Ау, цял ден без форум, трудно да се похвали човек с картичките.
Днес 2 официални, една от Минск http://www.postcrossing.com/postcards/BY-1027969 - олеле, и вече има 4 любими ... , и една некачена от Тайпе, хубава е, но имам чувството че като я снимам ще и загубя част от очарованието.

К А Т И , хубава картичка с хубави мотиви.

# 667
  • София
Има ли момичета от Благоевград? Кажете моля къде има хубави картички в Благоевград? Няма да мога да си ходя често да София а и картичките ми започват да свършват и ще ми трябват картички... скоро

# 668
  • Телиш/Плевен
Ох, аз нямам търпение да дойде утре. Laughing Понеже съм дала адреса на нашите, че ние нямаме пощенски кутии и в момента нямам идея дали съм получила нещо. Майка ми е инструктирана кротко да ми събира картичките, без да ми казва за тях и аз когато имам време, ще ходя да си ги взимам. Много се надявам да имам поне една картичка. Praynig Моят най-добър приятел се похвали преди малко, че е получил картичка от Пилзен, Чехия и в момента благородно завиждам. Много ще се радвам ако и мен ме изтегли някой/я чех/чехкиня. Heart Eyes

# 669
Имам си и картичка от Малта.. Благодаря ти Врабец, хареса ми..  Heart Eyes Hug Hug

Hug

Врабец, обаче как позна че ще дойдат накуп всички картички от България.  Grinning Бяха ли завързани с канапче?  Wink

Почти с канапче Wink Бяха се залепили една за друга и седяха като тухличка в кутията  Grinning Явно са си пътували така дружина от България. Беше малко часовникарска работа да ги разлепя, но си заслужаваше.

Някой да иска да си разменим (още) по една картичка? Mr. Green

# 670
Аз искам Врабчо,
Предлагам софийски картички. В понеделник ще мога да пусна.

# 671
# 672
Да направим тройна размяна? Wink
Така и така ще се ходи до пощата.

# 673
  • Vaudreuil Canada
Някой да иска да си разменим (още) по една картичка? Mr. Green

И аз искам Simple Smile

# 674
Да направим тройна размяна? Wink
Така и така ще се ходи до пощата.

newsm10