Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 120

• 18 939
  • 413
  •   1
Отговори
# 285
  • о`майна лунна нощ е
Туиг, кода на куфарчето е 5265-4, пише ignite vanity case adults. Ако някой е бил на конференцията в Пловдив, нека сподели какви новости казаха. Hug

Вчера ходих на конференцията и за първи път от толкова години, мога да кажа, че се постараха да я направят по-раздвижена и не до там високопарна. Естествено не се размина без дежурните "Ние сме велики" и рецитиране на милионите продажби и проценти от пазара, които знаят/ползват Ейвън, но това се траеше.
Направиха по-интересно ревю на част от продуктите - бяха наели танцов състав и момичетата/деца направо/ от него минаваха покрай редиците столове и на фона на музиката показваха за кратко продукта.
Още на входа ни посрещнаха с чаша с малко шампанско в нея, петифура за всеки и ни дадоха по една мостра на Инстинкта. Накрая на конференцията подариха на всички по една теменужка в саксия, а за 10 от присъстващите имаше допълнителна малка изненада - подарък от розовата серия в подкрепа на кампанията против рака на гърдата.
Направо им простих 30 минутното закъснение  в началния час.

Подуших новия парфюм Лукс - О, НЕБЕСА! Това мирише на виетнамско чудо, бе хора! Направо ти продухва ноздрите. Бях се навила да се стягам за комисионната програма с Анютата през к.15, че да имам подарък парфюм, ама ще се гътна от миризмата му и доста се разколебах дали да се пъна. Вярно е идва зима, почват хреми, синузити .... но имам малко жалост към хората около мен.

# 286
  • Бургас
Цитат
Подуших новия парфюм Лукс - О, НЕБЕСА! Това мирише на виетнамско чудо, бе хора! Направо ти продухва ноздрите. Бях се навила да се стягам за комисионната програма с Анютата през к.15, че да имам подарък парфюм, ама ще се гътна от миризмата му и доста се разколебах дали да се пъна. Вярно е идва зима, почват хреми, синузити .... но имам малко жалост към хората около мен.
Никаква жалост,ще искаш такса за всеки отпушен нос.

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 12:16 от Инка 13

# 287
И на мен новият парфюм ми мирише хем на руски бабички, хем има нещо, което ми харесва.
Не знам при вас как е, но при мен Анютата не се продават толкова лесно. Доста продажби искат тая кампания за тоя ти ми парфюм  Thinking
Изпробвах си на ръката от новите дневен и нощен крем...не ми хареса как миришат. Тяхната функция не е всъщност да миришат приятно де, но все пак Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Четките за грим...не ми харесаха много. Прекалено са сатенени нещо.
Май доста негативен пост стана, а?
Поне на повечето хора фактурите вече се виждат. Е, моята не, но нищо Simple Smile

# 288
И на мен новият парфюм ми мирише хем на руски бабички, хем има нещо, което ми харесва.

Заинтригувахте ме с този Премиер. Аз все си падам по масово критискувани аромати, значи има вероятност този да ми допадне. Имам събрани кремове за два премиера даже, но при мен Аню винаги се купува масово като се случат добри оферти.. което сега е факт и в К14 и в К15.

# 289
Туиг, благодаря за разбора. Hug Явно е било по-различно от друг път. Така се бях засилила за мотивацонната с кремовете аню, но сега се разколебах.  Thinking

# 290
И на мен новият парфюм ми мирише хем на руски бабички..
Разсмях се с глас!  Joy

И при мен има нотка в парфюма, която ми харесва, но по-скоро не!
Започвам от утре да се "трудя" за да достигна 300лв за двете кампании. Надявам се да успея,защото много ми харесва колието.
Грим четките ми харесват, но аз нямам професионални такива и не разбирам.  Blush Парфюма ще го подаря. За себе си бях поръчала основа за сенки и съм много доволна!

# 291
аааа Туиг не е честно  Naughty кадисали са ви теменужки, а при нас на конференцията отличиха само координаторите и то с димитровчета /без саксия/  Joy ама поне не бях капо, спечелих си червилце....
а за виетнамското чудо  Joy Joy Joy

# 292
  • о`майна лунна нощ е
Аз заставам твърдо зад становището си, че това чудо трябва да го продават с рецепта.  Naughty
За първи път съм толкова зле настроена към аромат.

# 293
Вече забравих кога раздадох поръчката, фактура няма и няма. Куфарчето не е лошо на пръв поглед, но ръбовете ще се изтъркат много бързо, даже някои само от ваденето в плика са забелени. Така че не страдайте за него.
       А какво ще кажете за магнитните лакове с уредчето?? Голям интерес има при мен, но аз самата не мога да разбера- това уредче пише да се постави, докато е влажен лакът. Ама само да се доближи или да се опре, няма ли да развали самият лак?

# 294
  • София
Естествено, че не се доmира до лака... както с всички други подобни лакове просто се доближава магнита до нокътната плоча и това е.

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 22:41 от topsi91

# 295
Вече забравих кога раздадох поръчката, фактура няма и няма. Куфарчето не е лошо на пръв поглед, но ръбовете ще се изтъркат много бързо, даже някои само от ваденето в плика са забелени. Така че не страдайте за него.
       А какво ще кажете за магнитните лакове с уредчето?? Голям интерес има при мен, но аз самата не мога да разбера- това уредче пише да се постави, докато е влажен лакът. Ама само да се доближи или да се опре, няма ли да развали самият лак?
Абе те Ейвънци много рано се сетиха за магнитните лакове. То модата им мина,ама... Като си знам клиентите ще се втурнат за такива,защото да от Ейвън Simple Smile.Магнита се доближава за секунди и готово.

# 296
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Абе те Ейвънци много рано се сетиха за магнитните лакове. То модата им мина,ама... Като си знам клиентите ще се втурнат за такива,защото да от Ейвън Simple Smile.Магнита се доближава за секунди и готово.
мдаа и аз си го помислих това... ooooh! бяха модерни преди година две... то същото и с крокодилския и четката за рисуване на нокти. Когато преди 4-5 години това беше хит да си рисувам ноктите, те хабер нямаха да пускат такава четка, а сега, когато  ми е все тая дали съм дори и лакирана - взеха че я пуснаха....
Сутринта се събудих с запушен нос Туигчееее Joy Joy Joy Joy
Няма такъв лаф!!! hahaha Да взема да си отсипя от нечий парфюм ли!? За спешни ситуации...

# 297
Направо ме разбихте Joy Аз май съм живяла в друго измерение, не бях чувала за магнитен лак. Просто се лакирам сигурно 3 пъти в годината. Ама и тези, дето ме питат, явно са като мен hahaha

# 298
Има ли някой вече впечатления от новия почистващ интимен мус?  И за коректора, покриващ зачервявания? И от пастела за устни Notice Me Nude? Зная,че консистенцията като цяло не е най-добрата,но все пак да попитам, че ми поръчаха. Гледах снимки в нета. Цветът е сякаш хубав.

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 08:25 от ФЕЯТА

# 299
здравейте! Доволни ли сте от гелообразния молив за очи и има ли някой розовия - дали се вижда че е розово или е много бледо розово? Сега е намален на 3,50 и смятам че си заслужава Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт